Det Arkturiska Rådet, 16 oktober 2019 Via Daniel Scranton

 

Det Arkturiska Rådet, 16 oktober 2019

Via Daniel Scranton

Hur Man Gör Sig Fri Från Trauman

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har ett intressant synsätt som vi skulle vilja dela med oss av till er alla. Vi vet att ni har upplevt en hel del trauman under denna livstid, och vi vet att ni har försvarsmekanismer som hjälper er igenom upplevelsen av dessa trauman. Vi vet också att många av er söker svar på varför dessa traumatiska händelser måste drabba er. Det kommer att gagna er i framtiden om ni bara kan släppa behovet av att veta och behovet av att minimera efterdyningarna av dessa trauman.

Ni måste leva mer i nuet i era liv för att verkligen bli medvetna om vad ni vibrerar. Om ni ställer frågor om varför någonting händer och letar efter svar för att minimera effekterna, då lever ni inte i nuet där trauman inte inträffar.

Vi kommer att ge er ett exempel från ert liv som ni kan relatera till och lära er av. Ni har katter och hundar som lever tillsammans med er, och ibland kan det hända att ni trampar på svansen av en av dessa älskade varelser. Djuret kommer omedelbart att reagera på vad som händer. I det ögonblicket går det inte att minimera traumat av händelsen. Hunden eller katten kommer omedelbart att gläfsa, yla eller väsa och springa ur vägen för er.

Vad människan gör i det ögonblicket är att omedelbart be om ursäkt och försöka minimera händelsen genom att säga att det var en olyckshändelse, och ge extra mycket kärlek och uppmärksamhet till sin lurviga vän.  Hunden eller katten kommer över händelsen med en gång, eftersom de lever i nuet, och deras svans blev inte trampad på i det ögonblicket ni bad om ursäkt. Vi ger er inte den här liknelsen nu för att vi vill säga att det bara är att komma över era trauman, som om vi inte har någon medkänsla för vad ni har upplevt. Det är inte alls poängen med det här meddelandet.

Vad vi vill att ni ska inse är att om ni kan följa exemplet med era husdjur och vara i nuet hela tiden, så skulle ni vara mindre benägna att återuppleva era traumatiska upplevelser om och om igen i era liv och i er hjärna. Vi vill att ni ska känna alla era känslor, eftersom det är därför ni skapade era trauman i första hand, men vi uppmuntrar er också att inte älta dem för att försöka lista ut vad som gick fel, vem ni ska skylla på och hur ni skapade dem i er verklighet.

När ni kan följa ett barns eller ett djurs inställning till livet, det är då ni vet att ni har uppnått en nivå av andligt mästerskap som få uppnår. Det är då ni blir ett med allt, och ni väljer vad ni vill fokusera på i stunden.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...