Ashtar

Ashtar On the Road Telefonkonferens

12 augusti

Ett stort steg har avslutats

Kanal: Susan Leland

 

Hälsningar, älskade familj! Vi är på randen av allt som ni har väntat på, och även om en del detaljer i den sekventiella flödet har förändrats en aning – det vill säga frågan om exakt vad som kommer att hända och när – vi vet från vår plats att allt verkligen är som det ska. Och det sker med det allra Högsta av Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet – även om det är många som redan har försvunnit från 3-D världen, där de något satt på toppen av högen, så att säga – och många, många fler kommer. Kom ihåg, det görs med den Högsta kärleken!

Även för de själar som väljer att vara helt o-skapade av Sekhmet själv – och det är mycket få, i dessa dagar, försäkrar vi dig – hon gör det med Kärlek. Nu detta kan tyckas vara en något svårt begrepp. Spendera inte tid över att undra hur hon gör det. Ni kan helt enkelt förstå att ni har kommit, kommit till kanten, själva randen, om man så vill, i stället för att släppas ner i en avgrund – ni kommer att sväva högre och högre !!!

Det finns bevis, det har kommit bra bevis som lagts fram i kväll !!! * Det finns mer att hämta! Det kommer så snabbt att om ni blinkar kan ni missa det! Det finns många, många indikationer dock, som ges till Världen. Det är inte längre helt bakom kulisserna, eller ska vi säga, utanför offentligt ljus. Tara och Rama * är denna tidens stora nyhetsreportrar, eftersom de har varit bakom kulisserna hela tiden, och får informationen från bakom kulisserna och för den i Ljuset av det kända, det som är känt som den Sanning som kommer fram.

Kom ihåg! Detta är ett holodäck ändå. Som min älskade broder Sananda har sagt, allt är en illusion. Ingenting är verkligt utom det du gör verkligt!!! Och det är dags för hela mänskligheten att göra Kärlek verklig .Det handlar om att skapa Kärlek, inte krig – kom ihåg det, alla ni underbara som var hippies.  Eller ni som åtminstone var i en kropp på denna planet när Kärlekens Tid kom. Ja, på 1960-talet och 70-talet var en storslagen tid av känslomässigt lättande, eftersom det var första gången hjärtat talade!

”Det fanns en hel del 3D-saker som hände i allas program för på planeten den tiden. Tja, vi ska dock inte säga alla i människokroppen, eftersom,  det funnits Mästare som har gått omkring i mänskliga kroppar. Det har funnits Galaktiska varelser  som gått omkring i mänskliga kroppar som vetat vilka de var. Ni är alla Galaktiska varelser som går runt i mänskliga kroppar, men ni vet inte, ingen av er vet vilka ni egentligen är.

Men ni hör sanningen nu, och ni får en FANTASTISK uppvisning, så var uppmärksamma! När något händer av en – låt oss säga en mörk karaktär, då en mörk skapelse presenterar sig själv, är det för er att skicka ljus av Kärleksfull Medkänsla för alla inblandade, inte bara för offret. Och ni kan säga, ”Låt sanningen lysa!” Det kan vara ett krav, så att när ni skickar Ljus eller healing till någon, eller när ni skickar kärlek till hela planeten Jorden, nedanför, på och över, när ni förlåter någon –kom då ihåg att alltid att börja med er själva – förlåt vilket dömande du än kan känna. Förlåt vilken skuld som ni än kan känna, ”Åh, jag borde ha agerat eller jag borde inte ha agerat. Jag borde ha öppnat min mun och låtit mitt hjärta tala,” eller, ”jag borde ha hållit min mun stängd, ”eller hur det än är som ni ser er själva på. Kom ihåg Vilka Ni Egentligen Är, och kom ihåg att står Över -just det, ÖVER – ni är Högre Dimensionella Varelser och ni står över bedömande!!! Det är inte lätt – vi vet det!

”Men precis som alla garderober städas ut i hela världen, så vänds alla stenarna så att ljuset kan lysa över alla som gömmer sig där. Precis som tidningarna flödar och flödar, så ges de juridiska rapporterna för att vi följer lagen – fast, inte de 3-D lagar som upprättats eller tolkas av vissa i samhället som själva har blivit insnärjda i programmen för korruption och bedrägeri och makt över folket, och så vidare och så vidare . Vi pratar om Högre lagar. Vi pratar om en viss nivå av rättvisa så att alla blir underrättade.

Tja, ni har just hört att några ganska kända namn har fått meddelande om att de är bland dem som kommer att ta emot dessa -. Hmmm, man kan kalla dem inbjudningar, om ni så vill * Det kan ta bort lite av den hårda klangen av det, om ni vill göra det. Och ni måste komma ihåg, att precis som var och en av er, Älskade Vänner, har fångats upp i programmeringen – oavsett om det har varit något som du kanske inte har kunnat känna, så du var fri från det, eller om ni svävat ovanför, eller något liknande i det förflutna – i ert mest omedelbara förflutna i detta liv, alla dessa människor har fångats i detta – illuminati, reptilmänniskor, archons, vem som helst. Anunnaki bröt sig fria -, de var de som hade kontrollen – men samtidigt fångades de också upp i sina egna program. De hade en omättlig lust att kontrollera allt och de riktade den till alla, den svarta påven, nazisterna, vem som helst för att utföra sina direktiv, sina program. så det har varit en hierarki av programmerade programmerare, och så vidare och så vidare. Jag har talat många gånger förr om Sköldpaddan Yertle. ** För de av er som inte minns den berömda berättelsen av Dr Seuss, så var det  som alla Dr Seuss sagoböcker, en barnbok för alla i alla åldrar .

Yertle var en kung av sköldpaddorna. Han hade titeln kung, men han var på marken  med de andra sköldpaddorna, och han verkligen ville se mer och eftersom han tänkte att det han kunde se var han kung av så tyckte han att han borde utöka sitt synfält så att han skulle bli kung i en ännu större rike. Det han gjorde för att nå den högsta punkt han möjligen kunde nå, var att beordra alla sköldpaddorna att komma och börja bygga en stapel av sköldpaddor, med honom själv på toppen. När sköldpaddorna hade klättrat upp på varandras ryggar höjdes Sköldpaddan Yertle högre och högre och högre upp i skyn. ”Jag är Yertle, sköldpaddan, åh, fantastiska jag,  för jag är härskare över allt som jag ser! ” Men något hände.

En vanlig liten sköldpadda som hette Mac, låg på botten av stapeln, och han rapade. Och hans rapning skakade kungen av tronen och alla kom tumlande ner och Yertle landade i leran och det var det. Det här är vad som händer – de faller, så många Yertles!  Har du sett den senaste listan över de 600  bankirer som nyligen har avgått ? Tja, avgått – kanske, för kanske ska vi säga ett mer gladare ord för” bortförd från scenen ”- men ändå, de lämnar.  Några av dem vill komma till Ljuset, eller har kommit till Ljuset. De är få. Vissa av dem försöker klättra bland stenar och gömma sig eftersom tidningarna… . jagar dem och tillsammans med tidningarna kommer det naturligtvis att finnas tjänstemän med handbojor, eller liknande. Det finns platser som redan är fyllda med dessa, ni kallar det för ”celler” – eller ska vi säga, platser för förvaring. Det finns många vars dörrar är vidöppna och redo. Nu händer det!  Allt kräver en enorm samordning, och eftersom ni har välkomnat oss, Ashtar Command, så hjälper vi till i alla aspekter av detta. Vi har väntat på detta ännu längre än vad ni har, Älskade Vänner.

Vi har varit runtomkring er en lång tid, främst påobservations skepp, men när det stod klart att Mänskligheten troligen skulle kunna ta sig till nästa Dimensionsnivå, började vi komma i större antal. Planet Jorden är Ashtar Commands främsta prioritering!!! Vi är ett fredsbevarande befälsstyrka, eller ”Star Trek” av den Galaktiska Federationen.Och vad är såviktigt med Planet Jorden? Jo, Planeten Jorden påväg att göra något som ingen planet någonsin har gjort tidigare, vilket är att göra sin Uppstigning.  Moder Gaia och hennes kungariken, de flesta av hennes kungariken har redan nått den punkten, och de har sträckt ut händerna med välkomstvimplar för er Älskade Vänner. Och vi vet att ni alla tillbringar en del av er tid påskeppen, eller i Moder Gaias högre dimensionella riken, eller besöker er hemplanet när ni sover, när ni mediterar, och så vidare. Det är bara det att ni kommer att bli permanenta invånare i högre dimensioner !!! Vi vill föra er till den Gyllene Tidsåldern för att det är såvackert.  Det är såkärleksfullt. Det är Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet för var och en av er att leva i!
Så vad ska ni göra nu? Ni ska vara medvetna. Om ni börjar att tappa modet eftersom ni tror ingenting händer, gå då till webbplatser, gå på Tara och Rama´s show och så ni hör och ser vad som händer! Ni hittar något som lyfter er och får er att Glädjas eftersom  jag tänker berätta något – ni är mycket mer kraftfulla varelser när ni är i Glädje! Visste ni det ??  När ni är Glada är ni i en Högre vibration! Det betyder att ni strålar det Kärleksljus ännu mer kraftfullt, ännu mer energiskt –  det är vad som krävs! Så fortsätt att stödja och att öva livsstilen av Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet, och låt oss sätta några stora Ho’oponoponos framför det, för er själva !!! Det gäller att rensa ut vilket gammalt klet ni än har någonstans i ert varande -ert förflutna, nutid, framtid, det parallella och Dimensionella självet och alla era kroppar – helheten av vilka ni är, och det handlar om att leva som Gudomliga varelser, för att gåomkring, eller kanske sväva ovanför Planeten Jorden !!! Vi lovar er, det finns ingen återvändo! Ni har hört att de mörka gör allt de kan för att förstöra saker.

De kan inte göra det! De har inte makten att göra det. De har inte kärleken för att göra det.  Ni, Älskade Vänner, har den kärleken;  därför har du kraften att fortsätta utvecklingen. Så använd den och VAR den, eftersom sötebrödsdagarna är framför er och ni har alla förbundit er att flytta in i den Gyllene Tidsåldern. , och utöver detta även till de högre dimensionella nivåer som är ert Hem !!! Så vi säger er i denna stund, Välkommen hem, Mina Kära! Gå med oss​​. Var med oss​​. Kom till bryggan påNya Jerusalem när som helst. Låt detta vara er avsiktliga krav där ni kan känna  de höga vibrationerna och känna er som ni verkligen är. Vi är inte holodäcket -Planet Jorden är det! Ett Ljusdäck är trevligt, för att ta sig en tur till havet, eller bestiga ett berg, eller något annat trevligt. Vi har det på Nya Jerusalem, men jag pratar om mörka holodäck och jag säger till er att det är 3-D Planeten Jorden som är det!
Så låt oss fara upp, upp och iväg tillsammans och låt oss få det gjort. Vi tackar er, Älskade Vänner, för att ni är med oss​​, för ert engagemang, er hängivenhet och, framför allt, för er  Kärlek !!! Och vi berätta att vi älskar dig bortom alla uttryck på något språk. Vi talar Kärleksspråket, Ljusspråket. Och så gör även ni. Och så är det! Salut!

 

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

 

*  Tara and Rama’s A&A Report

http://www.ashtarontheroad.com/tararama-report-8-12-14.html

** Yertle the Turtle and Other Stories

http://www.ashtarontheroad.com/AMAZON-COM.html

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-a-great-step-completed.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, August 12, 2014. www.AshtarontheRoad.com

©Ashtar On The Road Publications 2004-2014. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

Du gillar kanske också...