Ashtar via Susan Leland, July 28

 

Ashtar: “Vi är era Partners – Kalla på Oss!”

Ashtar On The Road Teleconference

28 juli 2015
Kanal: Susan Leland

 

 

Hälsningar, älskade familj! Detta är på väg att bli mycket spännande, eller hur ?! Och vi delar er upphetsning och förväntan. Och vi vet att det finns en viss förvirring – även en del rädsla – vad gäller de som inte riktigt har klart för sig vad som händer. Det finns fler och fler ledtrådar där ute. Ni har hört om några på detta samtalet* – uppenbara beskrivningar, eller ska vi säga, möjligheter för människor att se vad som pågått, vad som planerats och helt sant, det som misslyckats. Men dessa ledtrådar visar inte alltid detta, åtminstone inte förrän till slutet.

“Så hur ni än väljer att informera er själva, är det viktigast att gå rakt till det väsentliga, och där är Kärlek och allt som kommer från Kärlek !!! Och det är den energi som kommer att stötta er, som kommer att ge er kraft att hålla kursen, eftersom detta är en mycket fantastisk kurs – ENORM! Som aldrig gjorts tidigare i detta Universum! Och det är inte en lätt sak att vara i övergången inom era egna individuella varanden när så mycket händer runt omkring er,och som ibland verkar vara på väg i motsatt riktning, eller låt oss säga åtminstone verkar oroande eller kaotiska.

“Så vi vill påminna er alla om att vi är partners här med er, och ja, vi har full kapacitet att ingripa, låt oss säga, till att stoppa de mest flagranta lagförslagen av vad som planerats! Det har varit så många – verkligen nästan för många för att räkna – Åh, vi har räknat dem men det är inte viktigt. Det räcker med att säga att det är ett exponentiellt stort antal handlingar av de mest destruktiva slag som vi redan har stoppat !!!

“Det finns andra åtgärder som vi har mildrat. Ni har hört oss säga många gånger att vi har mildrat i Fukushima. Det kommer ut mer och mer – fler och fler är medvetna om det! Nu kanske ni inte lever precis där Fukushima inträffade, men jag kan försäkra er om att var och en av er som är här i publiken har påverkats av Fukushima. Men jag kommer att släppa alla de diskussioner som ni kanske tänker att jag leder detta till, om de skadliga effekterna, de negativa aspekterna – ni vet, den radioaktiva förgiftningen, och allt detta!

“Jag kommer att gå rakt på sak! Då sanningen kommer ut mer och mer, säger Fukushima till världen att STOPPA ALL KÄRNKRAFTS VERKSAMHET! Det finns inget sådant som bra kärnkraft! Det är en självmotsägelse om det någonsin funnits en! Varför ?? Eftersom vid varje givet ögonblick KAN DET VARA UTOM KONTROLL !!! Jag säger detta: Det mänskliga egot känner ibland inga gränser. Och det är just människor – tja, de fick draghjälp av någon som kom och hjälpte dem – men det är människorna som har, ska vi säga, accepterat och även förhärligat kärnkraft. Och jag är här för att berätta att det är för farligt. Vi använder inte det !!! Varför skulle människor? Varför tror människor att de har så mycket förmåga att kontrollera det? De har tydligt visat att de inte har det!!! Och sedan finns det naturligtvis människor som har velat använda det till något för sina egna ändamål, och de har varit mycket, mycket destruktiva med det.

“Vissa har medvetet utnyttjat det för att förgifta, att sprida radioaktivitet och andra giftiga avfall. Hur tror ni att haven “njuter” av alla delar och partiklar som kom ut av Fukushimas explosion? Och jag talar inte bara om delar från själva anläggningen, utan vattnet där radioaktivitet läckte och sedan gick ut i havet. Jag talar om ALL förstörelse som gjordes. Och ni har berg av plast i era oceaner och andra material som, låt oss bara säga, inte är särskilt användarvänliga för planeten Jordens ekologi.

“Nu sa jag att jag inte skulle gå in på det – jag kommer att säga det på bästa sätt och så här är det. Detta visar världen att kärnkraften måste få ett slut! Och vilken tillfällighet det är att Dr.Keshe och många andra för fram alternativa sätt att driva allt från era brödrostar och era blandare i era kök, och era lampor för att stanna upp och läsa dessa rapporter – och så vidare, hela vägen upp till era bilar och, ja, era skepp – era skyttlar. Jag menar, visste ni att jord människor har skyttlar och skepp? Oh ja! Några av dem har det, ni vet, de höga företagstyperna. De har dem redan och de är i full användning på många platser i solsystemet och utanför i galaxen! Och vi har information om allt det. Tro aldrig att det finns något som pågår som vi inte är medvetna om !!!

“Nu betyder inte detta att ni måste hålla tyst !!! Vi är här för att samarbeta med er, så när ni ser något som behöver göras från ert Högre Dimensionella perspektiv – inte “jag är så rädd att jag inte vet vad jag ska göra” perspektiv – utan ert Högre Dimensionella “Jag är gudomlig, jag är i partnerskap med alla Ljusvarelser och jag framkallar Ashtar Command att komma och sitta i rådslag och delta med mig för att lösa just denna situation (vad den än är)!

“Det är så man får saker gjorda! Och det är hur man får det gjort med Kärlek och Högt Vibrationellt Mod !!! Ja, det krävs Mod. Ni hörde diskussionen. * Det finns de som är rädda, “fast i bestens käftar,” så att säga. Och en del av er kanske känner att ni själva är vad ni kallar i “känsliga positioner”, men det behöver inte stoppa era telepatiska kommunikation med Högre Dimensionella Varelser, som börjar med era Högre Dimensionella Jag och utgår därifrån!

“Älskade Ni, om ni bara visste hur kraftfulla ni är, var och en av er! Och när vi träffas, ska vi arbeta tillsammans! Och när vi flyttar oss upp i Högre Dimension där det inte finns någon tid – så det spelar det ingen roll var på Planeten Jorden ni befinner er på eller vilken tid på dygnet, eller vilket datum i kalendern det är- när ni åtar er att ingå någon form av Sysselsättning, oavsett om det är en snabb “Ho’oponopono” eller om det är en lång meditation, att föra in Kärleksljuset som Sananda lärt er att göra, så är NI Skaparna och MirakelMakare !!!

“Vi går med er. Och, ja, bjuder vi in ​​er – detta är mycket viktigt – att ansluta er till oss då vi arbetar för att få till stånd allt ni har hört om i – hur många år är det? Ganska många såsom ni mäter dem! För oss är det ett ögonblick, men vi förstår. Och jag tänker inte förringa de av er som är gamla i gemet, pionjärerna kan vi säga, * eftersom vi vet att ni har varit med på detta under en lång tid. Och vi förstår att det kan vara -hmmm, ungefär som att plocka upp en av de senaste elektroniska prylarna för första gången och sitta bredvid en ung person som bara vidrör dessa knappar och får alla dessa fantastiska saker hända och ni bara sitter där och säger, “Huh? Hur gör jag det?’

“Tja, ni alla har kapacitet att göra det. Och ni skall alla ha Överflödet för att lära er, eller uppdatera era minnen, eftersom ni alla har varit andra ställen där ni har alla kände till detta ändå! Det är bara en fråga om uppfriskande av minnet! Och de yngre har inte visdomens översikt. De förstår inte riktigt hur det kändes till exempel, när det var ett iscensatt mord på president John Fitzgerald Kennedy. De förstår inte riktigt hur det kändes att se en bror eller en nära anhörig gå iväg för att slåss i djungeln i Vietnam.

“Men förståelse finns i dem, och hur det yttras är via deras öppenhet, deras hjärtan. Således har de mer öppet DNA så att de inte behövde ha levt igenom allt detta – även om vissa av dem har och de har kommit tillbaka. Men de VET ändå att svaret är Kärlek, och det är hela poängen med vad jag säger – det finns ingen kaos! Det finns inget problem! Det finns inget krig som inte kan stoppas, lösas och vändas i motsatt riktning genom att applicera energin från Kärlek till det !!!

“Och det, Mina Älskade, är vad ni är här för att göra! Håll kursen. Behåll ert lugn. Förenas med era guider. Kalla på Ashtar Command, eller någon annan, vilken Varelse av Ljus som ni än väljer! Samla en grupp av människor som vill arbeta i de högre världarna av KärleksLjus, och som har förmågan att ta itu med vad det än är, ur det perspektivet !!!

“Ni kommer inte bara klättra i berg – ni kommer att få dem att verka flytta eller försvinna, så lätt kommer ni att vara i era uppstigningar – och jag säger det avsiktligt! TÄNK PÅ DET !!! Detta är Vägen! Detta är hur ni kommer dit. Vi är här för att hjälpa till med detta och för att hjälpa till att göra alla, ska vi säga, riktningsändringar som måste göras i syfte att bana väg så att alla på den här planeten Jorden kan flytta upp!

“Glada Dagar är här igen! ** Och för de av er som vet innebörden av det, behöver jag inte utveckla det längre än så. Det räcker med att säga att det är en bra låt. Slå upp det och leta upp dess historia och njut.

“Så! Jag tackar er så mycket för att ni var här med oss, för att ni var i partnerskap med Ashtar Command och alla Varelser av KärleksLJus. Tillsammans åstadkommer vi allt som finns på våra uppdrags tallrikar, så att säga, för att genomföras! Och vi gör det snabbare och snabbare eftersom fler och fler underbara medlemmar av mänskligheten vaknar och förenas med oss ​​!!! Ja, de som sov nyligen börjar vakna! Skicka dem ert KärleksLjus och låt dem veta hur mycket ni uppskattar att de förenas med oss ​​eftersom det är så som vi alla klättrar detta berg tillsammans – åtminstone tills ni har era skyttlar, som inte är så långt borta i tid!

“Så jag tackar er ännu en gång. Jag försäkrar er att vi älskar er och vi uppskattar er mer än bara ord kan uttrycka. Bara vänligen acceptera dessa vågor av KärlekslLjus och känn vår Enhet i era hjärtan när vi reser tillsammans på denna Fantasiska Resa !!! Och så är det! Salut! ”

 

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

 

  Tara and Rama’s A&A Report:

http://www.ashtarontheroad.com/tara-rama-report-7-28-15.html

** Happy Days Are Here Again was the theme song of JFK’s Presidential campaign.

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-partners-in-action.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, July 28, 2015. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

You may also like...