“Återvinning” – GCR/RV Intel SITREP – tisdag 15 augusti 2017

“Återvinning” – GCR/RV Intel SITREP – Tisdag 15 augusti 2017

 

Vad som är intressantare än att kabalen inte har något annat alternativ än total kapitulation, är att de Äldste inte har något annat alternativ än total release.

Vi hör nu att de återigen håller tillbaka den här releasen enligt en källa i Peking.

Orsaken: Stridigheter om kraft och myndighet efter RV mellan de mer än två dussin färgerna av Dragon Familjen (Asiatiska Suveräna).

Zimbabwe var bara en sådan intern konflikt.

De röda drakarna litade inte på att arvtagaren till tronen, VP Emerson Mnangawa, skulle dominera afrikanska kontinentens affärer efter RV, och på grund av det hanterade Mugabe honom – även om det var sent i processen.

Mnangawa var troligen lojal och vid Mugabes sida i 40 år, men fick aldrig Drak-familjernas gillande. Vi förstår att han har komprometterats av kabalagenter som lovat odödlighetens hemligheter och slutligen global kontroll genom att härska i Afrika.

Jag rapporterar, du bestämmer (om ditt ansikte smälter).

Lika fascinerande är att bakväggen för illvilliga och välvilliga fraktioner i denna övergång båda fungerar från samma dag och tid för frisläppandet – vilken är fast och känd för båda sidor.

Båda vet att deras kosmiska fönster är snabbt på väg att stängas (21 augusti) och var och en gör sitt yttersta för att förfina sina posthändelsespositioner.

Kom ihåg att det är en frihet för alla post RV i alla hörn av mänskligheten, inklusive de tidigare eliterna. Efter att den slutliga frisläppningen är auktoriserad (av Gud) så kommer det att bli en kapplöpning efter projekt, territorier och regeringar.

Och medan kabalen har splittrats i många bitar nu, kan individer fortfarande upprätta en fordran om de har följt sina amnestivillkor.

Ironiskt nog har vissa Dragon Äldre misslyckats med att leva upp till sitt ansvar som hållare av världens rikedom och har diskret avlägsnats i sömnen.

Att inte tjäna Guds vilja vet ingen färg eller ålder, så det verkar som om vi alla har en chef och det är klart att några Grandfathers inte gjorde sin del. Knäpp!

Det är dags för mänskligheten att stiga upp och alla icke överensstämmande energier ska avslutas av välvilliga styrkor som övervakar Homo Sapiens och den jordiska övergången.

De Äldste via Folkrepubliken Kina drivs också på av Republiken till att släppa ut RV, genom de hotande militäråtgärderna i Nordkorea.

Alla asiatiska nationer är beroende av att Kina ska kontrollera Nordkoreas radikalism – vilket de har gjort – men Republiken tvingar nu Trump att irritera hela Asien för att se till att de amerikanska finansreformerna kan ske inom kort.

Det var den verkliga anledningen till att General Dunford var i Peking i måndags. RV-släpp.

https://www.defense.gov/News/Article/Article/1277647/dunford-arrives-in-china/

McMaster kontrollerar angelägenheter inom Vita huset. Kelly sätter upp RV på hemmaplan. Och Dunford är den direkta kontakten med farfar (och farmor/Quan Yin) för att bekräfta internationella frisläppningsprotokoll.

Amerika måste sätta igång innan landet får slut på fiatpengar i slutet av september. Och den stora fula, falska UST/FED ballongen spricker i en kvadrilljon små bitar.

Den skuld som dessa institutioner påförde världens befolkning är så otänkbart stor och överväldigande negativ. Bra befrielse. Nästa.

Se, USA: s regering är dödspank, som alla andra västvärldsregeringar, och de är alla i samma panik just nu och oroar sig för att se till att deras globala suveräna ansvar går framåt.

De behöver alla det nya finansiella systemet för att överleva och rädda ansiktet. Ja det är sant, allt går eller ingen går, men de kan i teorin alla få lov att kollapsa, vilket skadar Kina och Ryssland.

Så i grund och botten står allt på spel med denna RV. Ingen stress, Joe.

Problemet är att oskyldiga människor slaktas medan Titanerna fortsätter att vara Titaner – även om Gud inte längre tillåter dessa meningslösa massakrer att fortgå.

Därför skickar han bokstavligen budskap uppifrån och ner för att skydda de av oss på botten som ber uppåt.

Både kabal och Äldsteledare avlägsnas i realtid nu … liksom borttagna från jorden. Försvinner mitt i natten, bara permanent borta och skickas vidare till den centrala solen för återvinning av själen.

Tro, tro inte … hur som helst, du har rätt och jag är en ensam tok. Men jag ger dig vad som händer och litar på att du kan göra dina egna val.

Men om jag har rätt om GESARA, GCR/RV, ZIM, suveräna kurser, Trump, Ryan, Guldstandard … kanske jag också kan ha rätt om den här godbiten.

Håll dig öppen för positiva möjligheter oavsett varifrån eller från vem de kommer.

Och fortsätt att tro, ställd framför din egen personliga utrotning. Jag vet att det är svårt. Men tro är bara sann valuta i detta liv om vi uppnår vårt största goda eller Gudomligt förbund. Sobeit.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

You may also like...