“Showtime” – GCR/RV Intel SITREP – tisdag 22 augusti 2017

“Showtime” – GCR/RV Intel SITREP – tisdag 22 augusti 2017

https://mikedillard.com/wp-content/uploads/2015/01/curtain.jpg

 

 

Under natten såg vi en komplett och global testkörning av RV enligt flera Republik- och bankkällor – okända för varandra.

Det var därför nödsändningssystemet testades utan bra skäl före 2:00 EDT (08.00 svensk tid) … vilket tydligen kommer att vara den allmänna releaseperioden … mitt i natten när autotrafik och internetanvändning ligger i sina lägsta respektive volymer.

HSBC-relaterade paymasters har blivit uppmärksammade på att alla SKR-klienter kommer att läggas på en gång och att banken kommer att tillhandahålla förvaltningstjänster och kontaktinformation efter hydrering.

Vi hör också viskningar om ett massivt meddelande som kommer i september när det gäller GESARA.

Det berättas också att de vill att den ekonomiska delen av GESARA har slutförts av säkerhetsskäl före detta meddelande.

Det fanns rykten om TRN/paymasteravbrott igår kväll, men dessa rykten avslöjades som paymasterursäkter för utebliven betalning måndag.

Detta var en välvillig testkörning för att stresstesta den övergripande beredskapen, inte en pumpad bluff som vi har sett hundratals gånger tidigare.

Den Amerikanska Republikens Regering introduceras långsamt för allmänheten, person för person, dag för dag, ledare för ledare, politik för politik, tills allt verkar både uppenbart och invant eller på plats (d.v.s. normalt).

Obama står bakom allt som har att göra med den amerikanska övergången både nationellt och globalt. Absolut allt. Gilla honom eller inte … det är ett faktum.

Dunford. Kelly. Mattis. McMaster. Alla är Obama-val i Trumps brända presidenskap för att assistera i den hårda GESARA-övergången och rapportera direkt till Obama om hur man ska gå vidare.

Vänligen påminn alla vänner och familjen som skänkts valuta att skicka in en registreringsanmälan för förvarning om ”Tetelestai” 800-nummer eller ett post RV medlemskapsabonnemangs e-mail till theclarioncalls.com. (Per Staffan: Detta är enbart om ni vill vara med på Yosefs lista. Vi på st-germain.se lägger upp numren så fort de kommer ut.)

Vi närmar oss den planerade releasen, dagen och datumet för en tillfällig webbplats, och Showme forcerar för att få något klart och av värde före RV till efter RV.

Tack Showme!

Målet är att tillhandahålla en smidig/on-line/ filantropisk resursportal för projekt, daglig information och historiska arkiv som hela valutaområdet kan använda för att hjälpa till i deras indikativa övergång från en pre RV-verklighet till en post-RV-verklighet. Sobeit.

Gud är med oss

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...