Athena via Sharon Stewart, 8 december, 2019

Balansera de Feminina och Maskulina Energierna * Athena via Sharon Stewart

Detta är Athena, Gudinnan av Krig och Visdom.

Jag förmedlar via denna kanal, Sharon, som ett medel i syftet att guida dem vars feminina energier har varit nedtryckta inom detta livet och genom fortlöpande tidigare inkarnationer. Det feminina inom er alla har genomgående varit förtryckt i denna övermaskulina värld och detta har gjort er värld obalanserad.

Ni måste alla ta fram de feminina energierna i era dagliga liv. Vi är de som vårdar, bärarna av livet, de som är intuitiva, de som är djupsinniga. Vi är också de som måste kombinera vår energi med det maskulina för att kunna leva på jorden. Er värld är ett uttryck av det feminina och maskulina som till synes är separata eftersom ni har valt individuella kroppar men det är ert arbete att sammanföra och blanda dessa energier oavsett er individualisering.

Energierna måste förenas inom er och sammanfogas inom grupperna. Detta skapar balans och samverkan blir resultatet.

Det är inte en fråga om att söka dominans. Uttrycket ”manshat” är inte ett uttryck från det gudomligt feminina utan ett obalanserat uttryck som bygger på rädsla. Nedsättande förtryck av män tillhör det förflutna nu när vi söker hela och läka oss själva genom kärlek och genom att älska andra som de är. Det behövs ingen enögdhet – balans är det nya sättet att leva.

Kärlek är nyckeln. Kärleken förenar allt. Självklart är hat splittrande. Ni har alla erfarit detta men nu vänder tidvattnet och förenar allt i kärlek. Det finns inga skillnader. Att älska andra är att älska sig själv. Hur du älskar andra är hur du älskar dig själv. Detta är så viktigt att komma ihåg.

Det är ingen liten bedrift för en grupp krigare att helt förändra världen, men arbetet börjar med dig själv. Den omvandlande transformationen är ditt arbete att utföra med varje dags utmaningar. Ge gudinnans visdom och kärleksenergi till dessa utmaningar och upplev hur din dag förändras till det bättre. Ditt ljus blir ljusare och större när du samverkar med vår energi.

Vi i det gudomliga kungariket hyllar era framgångar och stöder er i motgång. Det ges inga tillrättavisningar eller förmaningar till dem som hängivet viger sitt liv till en livsarbete som det ni har. Det vore inte kärlekens väg. De som älskar kan bara stödja, vårda, nära och älska dig. Sådana är vi i Kungariket.

Sök oss när du är bekymrad. När du inte vet hur du ska göra – ge oss ditt problem. Låt oss lyfta din smärta och dina sorger och låt oss hjälpa dig att föra kungarikets ljus till jorden. Vi älskar dig och vi vakar över dig omsorgsfullt.

Jag är Athena, jag älskade er jord förr och jag har återvänt.

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...