Änglarna och Adama via Galaxygirl, 8 december 2019

Änglarna och Adama via Galaxygirl, 8 december 2019

 

Änglarna och Adama ~ Galaxygirl ~ 2019/12/08

Vi är änglarna. Vi ser att mänskligheten kämpar med kaoset från förändringarna. Vi vill påminna er om att ni i varje stund, kärleksfullt omges av många hjälpsamma händer, om ni tillåter det. Vi finns alltid här för er. Ni kan samtala med era närstående bortgångna, vi arbetar alltid för att säkerställa er framgång. Vill ni inte tala med oss? För alla vi finns omkring er.

Vi är änglarna. Vi arbetar hårt bakom kulisserna, bär ljuset liksom ni, markteamet. Många av er känner sig uppskattade. Uppskattning för uppgifterna ni i hemlighet gör bakom kulisserna, i mörkret då ni lyser upp det – ni kan inte ens föreställa er hur mycket ni påverkar. Det är i stillheten detta bäst uppnås. Vi ser att fler och fler av er upptäcker er egen inre stillhet där Kristusbarnet bor. Det är viktigt att ni söker er till stillheten mer regelbundet, mer fullständigt, för det och enbart det, kommer att hjälpa er framöver, i de kommande dagarna.

Vi är änglarna. Vi älskar er så mycket. Vi skickar vår enorma uppskattning för kärleken och glädjen ni delar med er av. Många av er bearbetar gamla sår hos er själva och hos kollektivet. För detta tackar vi er. Och vi påminner er om att ni aldrig är ensamma. Ni är kontinuerligt omgivna av ljuset från Kristus, i allt. Ni är alltid omgivna av oss, eftersom vi samarbetar kontinuerligt med Källan för att bäst hjälpa er. Men ni måste vara öppna och tänka på att be oss. Tänk på att be, tänk på att vara lugna och känn skillnaden. Solståndet närmar sig, stillpunkten, balansen. Hitta er egen inre balans och var i stillhet, bli tröstade. Den största gåvan ni kan ge er själva, är omtanken av inre frid, den inre stillheten.

Vi är änglarna. Vi omger er med en varm filt av kärlek denna dag. Var fridfulla och låt er hjälpas. Var försäkrade om att ni gör en enorm skillnad, och ni har det fulla stödet från änglarnas rike. Vi skickar ljus och kärlek till er nu. Befriande, upplyftande energier till er.

Hälsningar, detta är Adama från Telos. Hälsningar, ljusets familj. Er inre jordfamilj hos Telos skickar er kärlek och uppmuntran nu. Vi kan känna Gaias inre förändring och vi har känt det ganska mycket på senare tid, vilket säger att vår återförening ligger nära till hands, och detta gör att vi blir upprymda och tacksamma. Vi vet att ni är trötta. Mängden ljus som ni, ljusteamet, har förankrat nyligen, är förbluffande, makalöst. Mycket mer återstår, men ni får hjälp om ni tillåter det. Många av er har känt er ensamma. Så behöver det inte vara, för ni är omgivna av er familj och era vänner som skickar sitt eteriska och galaktiska stöd. Ni är inte ensamma.

Jag är Adama från Telos. Många av er besöker oss här när ni sover och njuter av skönheten i den inre jordens städer och helgedomar. Gaia ska återigen bli ett paradis. Hon har förblivit så i det inre planet. Ytans värld kommer att återställas igen. Vi ser också att markteamet behöver en viss rehabilitering, för dessa förändringar har moraliskt kostat er en del. Vänner, ni är inte ensamma. Jag lägger min hand över ert hjärtas område. (Jag ser kristalljus som lever, snurrar och sjunger). Jag placerar min hand i ert hjärta, mina barn. Jag lägger min andra hand på er panna. (Jag känner att kristalljuset rör sig inom mitt huvud och snurrar energierna runt. De Kristallina utrymmena i mitt huvud och hjärta slås samman. Min kropp är nu fylld med detta glittrande kristalljus). Den ensamma krigarens dagar är förbi. Tiden för återförening med stammar från flydda dagar är nära. Många av er återförenar er med oss när ni sover, för att glädjas och fira. Firandet kommer snart att manifesteras på ytan. Men bär detta firande i ert hjärterum, bär med er detta inre lugn, så kommer det att manifesteras lättare.

Jag är Adama från Telos, högste präst och storebror. Vi är er omsorgsfulla familj. Gaias yttre och inre världar kommer att bli orörda och vackra igen. Men denna orörda skönhet kan börja i ert hjärterum redan nu. Jag har gett er en liten energetisk uppgradering. Dessa energier av glädje och frid finns överallt. Låt detta högre ljus, detta 5 och 6D-ljus, ändra era inre tankemönster som också måste stiga upp. Se ordet ”isolering” och lägg det framför er i en orb/bubbla. Fyll orben med kristalljus och se ordet förändras till ”gemenskap”. Den inre jordens gemenskap omger er med ljus. Ni är inte längre ensamma, ni behöver inte känna det så.

Jag är Adama från Telos. Våra healingkamrar är alltid öppna för att förse ytans team med ljus. Ni är alltid välkomna in genom våra portar. Men endast rena hjärtan får komma in. Många av oss (medborgarna i Telos), drar oss försiktigt ut för att se och uppleva ytans värld. Det är inte en plats för räddhågade. Vi håller er högt respekterade och ärade för ert rensningsarbete, och det mod ni ständigt visar genom att hålla ljuset så beundransvärt. Låt er uppmuntras och tröstas. Detta inre ljusarbete som vi gjort tillsammans, är kodat av Nova Gaias energier med Telos frekvens. Det kommer att bli lättare för er att var som helst kontakta era vänner och familjer, där det passar er bäst. Men det är egentligen irrelevant, för allt finns inom er. Nova Gaia är både ett sinnestillstånd och en plats. Vi finns i stillpunkten av varande, och ni kommer att bära med er detta tillstånd, sinnestillstånd, hjärttillstånd, vart ni än går, och ni kommer att vara ljusfyrar från de högre uppstigna rikena, vart ni än går. Beblanda er inte med lägre världars vibrationer och verkligheter. Andra stridstrupper tar hand om det. De har sina uppdrag och gör det utmärkt. Er uppgift, markteam, är att ha tillräcklig tillit, styrka och uthållighet för att fortsätta, fortsätta älska, fortsätta skina ert ljus. Och på så sätt överbryggar ni verkligheter, väver dem samman vibrationellt.

Jag är högste präst Adama från Telos. Många av er har varit präster och prästinnor i svunna dagar. Vi väver ljuset tillsammans med er. Precis som den inre jorden väver sina energier med den yttre jorden, så måste era inre verkligheter vävas med er yttre värld, så att er inre frid manifesteras på ytan. Lev era dagar inom denna oas av frid och bli omhändertagna. Allt är bra. Jag är Adama från Telos. Jag kysser era pannor med broderlig tillgivenhet och tänder koderna ännu mer. Känn den kärlek som finns tillgänglig för er, markteam. Känn ljuset snurra inom er. Ni är inte ensamma. Känn att det här samtalet från den inre Jorden bär er hem, och inse att det finns inom er, och har funnits hela tiden. Er själ, er själs röst kallar hem er. Detta har varit en hård väg för många. Experimentet gick för långt, och för många yttre störningar blev involverade. De tas nu bort. Allt är i goda händer. Förankra ljuset. Förankra friden. Var himlens glädje i formen av en människa, och skriv om er framtid. För framtiden är inte så som ni har fått höra att den skulle vara. (Jag ser att gamla tidslinjer för armageddon kollapsar, de med traumatiskt slut). De finns inte längre. Nova Gaias kristallhjärta pulserar av liv, med hopp, med tillit, för en nya början. Hon litar på Modern och Fadern. Gör ni det? Jag är Adama från Telos. Tills vi ses igen. Frid, bröder och systrar. Frid.

~ galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...