Athena via Sharon Stewart, 8 januari, 2020

 

Athena

via Sharon Stewart

den 8 januari, 2020

”Lyssna till Hjärtat”

 

När du gör ditt åtagande att leva din sanning så kommer all falskhet inombords att uppenbaras för dig.

När du fortsätter att leva i en lögn, så kommer sanningen inom dig att kalla på dig, likt en siren, och den dova smärtan inombords kommer att börja värka på allvar.

Du kan inte förneka det. Du kan inte förneka ditt SJÄLV. Inte ens här i denna falska illusion.

Du kom hit för att förkroppsliga SANNINGEN och för att finna din egen sanning, och i och med att du finner den så kommer du att uppnå detta.

Varför skulle någon välja att leva ett liv som inte återspeglar vem man är? Vilket möjliga goda skulle det göra för dig att fortsätta med att leva som en främling för dig själv? Hur kan du ge denna värld de gåvor som du har fått ta emot av din själ när du stänger igen din själ och lyssnar till rösten inombords som ljuger för dig?

Du har kommit till den här planeten för att plantera frön av Ljus, Sanningen om mänsklighetens existens på denna planet Jorden. Efter eoner av att mänskligheten har levt en lögn, låt nu Sanningen bli känd – att människorna är varelser av kärlek, inte av krig.

Lev inom denna sanning i ditt hjärta och lev varje dag med detta som din ledstjärna, för det är din sanning och i och med att du sprider din sanning, så tänder du upp sanningens flamma inom andra.

Ni har i sanning blivit missledda. Under många år har ni blivit missledda. Föreställ er en värld där ingen alls förstår mycket av vilka de i sanning är, ändå strävar alla efter att få veta det. Vi i himlarna kan höra er smärta, vi hör er förvirring, vi hör er irritation. Ni söker efter falska idoler, ni söker efter falska gudar, ni söker efter er själva i allt som ligger utanför, men i själva verket befinner ni er inombords. Detta är den plats där ni ska försöka lära känna er själva – inombords.

Tystnad och stillhet samt tillvägagångssätten att förstå mer av vad du eftersträvar. Inget högljutt, inget skränigt, inget upproriskt, dessa är alla distraktioner. Den stress som du dagligen känner, är hjärtat som talar om för dig att du blir vägledd bort från allt det. Den oro du känner av att leva ditt liv, rädslan, ångesten, talar alla om för dig att du letar efter dig själv på fel ställe.

Du vill lära känna ditt Själv som standard. Det är helt enkelt anledningen till varandet – att kunna förstå sig själv. Ni människor gör det på fel sätt. Ni har fått ta emot falska målsättningar och fått falska roller och ni spelar upp dem med stolthet, men djupt inombords värker hjärtat.

Barn, vi hör er, vi hör er. Nu talar vi om för er att ni ska släppa taget om allt som ni fruktar, släpp taget om det som stressar er, släpp taget om er oro och omfamna hjärtats budskap. Var stilla och känn ert SJÄLV. Sättet att göra det är inombords, inte utanför.

När man känner sitt Själv, så lär man känna Gud.

Jag är Athena. En gång i tiden älskade jag er planet och nu har jag återvänt.

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

Du gillar kanske också...