Apollo via Valerie Donner, 7 januari, 2020

Direkt ur Hjärtat av Valerie Donner | 7 januari, 2020

Rakt från hjärtat, Bästa jordbesättning,
Här är meddelandet från Apollo den 3 januari 2020:

”Er berömmelse som planet kommer att bli ännu större när ni nu till slut besegrar ondskans krafter. Ni befinner er i denna process nu, och vi är helt med er. Alla planer aktiveras nu. Om ni andas djupt kan ni börja känna förändringen. Fokusera på hur himlen på jorden känns och andas in sanningen och ljuset. De mörka kan inte fly. Deras tid är över. Förvänta er att de agerar ut genom ilska, men vänd ryggen till dem. De har inte längre någon makt över er. Ni befinner er i en ny dag och en ny era. Ert verkliga syfte i livet kommer att uppenbaras. Stå upp högt och modigt eftersom ni är skapandets modiga hjärtan bara för att ni är på jorden just nu. Känn den glädjen och de högtidlighållanden som kommer och var förnöjda över er själva för ert hårda arbete.”

Nu när 2019 officiellt är över kanske ni finner en viss lättnad. Förra året var ett stort tumult för de flesta av oss. Det är rätt att vara optimistisk om 2020. Det är den tid då vi går in i Den Gyllene Tiden och säger adjö till mörkret. Även om de mörka krafterna försöker ingjuta rädsla för krig i Mellanöstern, var snälla och gå inte in i rädsla. De Förenta Staterna har redan fört krig med Iran ekonomiskt med sanktioner och andra ekonomiska kontrollmetoder för att göra livet utmanande. Fokusera istället på att skapa vår nya framtid i himlen på jorden. Ta medvetet bort dig själv från rädslan och ge inte de vanliga medierna mycket tillgång till ditt medvetande.

Snart kommer ni att börja lägga märke till de mirakel som sker i ert liv. Ni kommer att börja se hur lätt det är att manifestera saker. Ni kommer att uppleva den skönhet, problemfrihet och välfärd som ni kan leva när ni är i högre dimensioner. Ni kanske ser eller besöker UFO:s eller får kontakt med en grupp ET’s. Förra månaden, i min Uppföljningsgrupp, kom två Pleiader till vårt gruppsamtal av likasinnade. Den ena var en man och den andra var en kvinna. Han var lång och blond med vackra ögon och fin ansiktsstruktur. Hon var också vacker och söt men inte lika lång. Båda hade en ljus energi som var lätt, inte lika kompakt som vår, och det är så jag skulle kunna erkänna Pleiadernas energi igen. Jag räknar med att vi kommer att samverka mer och mer med våra Galaktiska vänner som en Galaktisk familj. Det är spännande och betryggande, så var snäll och se framåt.

När vi börjar inse vår egen kraftfullhet och vem vi i sanning är kommer vi att ha större självförtroende i alla aspekter av våra liv. Vi kommer att komma ihåg det allra viktigaste, att ”Anden är vårt stöd”. Många bland mina klienter, vänner, familj och andra får allvarliga utmaningar. Det enda sätt som jag kan acceptera det som sker är att påminna mig om att ”de gör det på sitt eget sätt”. Ingen av oss vet vad varje själ försöker uppleva och förhoppningsvis lär de sig av erfarenheten, så även om vi kanske tror att vi har lösningar för dem kanske våra lösningar inte är lämpliga.

I grund och botten är vi just nu våra egna projekt. Vår uppgift är att fokusera på gudomlig kärlek och gudomlig enhet, att leva från våra hjärtan, att förbli positiv och inte fastna i dramat. Vad vi än behöver göra som meditation och böner är de av yttersta vikt. Allteftersom vi öppnar upp för att vara mer av våra högre själv, vara ärliga och ta oss in i vårt andliga herravälde, kommer allt vi behöver till oss.

Vi kommer att få se de gamla systemen falla sönder, eftersom de inte längre tjänar större delen av 

mänskligheten. Den femte dimensionens energier är inte kompatibla med den materialistiska 3 dimensionella servicen till själviskhet. Även om de flesta människor är motståndskraftiga mot förändringar kommer de att se hur mycket förändring som behövs. De kommer att förstå det mörker som de har levt under. De kommer att bli chockade och arga när de får reda på sanningen. Ny och långt förbättrad teknik och nya system kommer att införas i våra liv. De väntar i vingarna.

Den 29 december 2019 fick jag ett telefonsamtal från Kymberlee Ruff. Morfar Martin, från de Hopis som är på andra sidan, väckte henne kl. 4.00 den dagen och berättade för henne att han hade ett meddelande som att han ville skulle publiceras på webbplatsen. Det var ungefär tre år sedan hon skrev senast. Hon gick snabbt ur sängen och skrev vad han sade till henne att skriva ned, inklusive bilderna med hennes skrift. Det publicerades i sektionen ”Profetior i Ljuset” på min webbplats. Läs det. Ni kommer att se att barnen kommer att vara delaktiga i att hjälpa till att städa upp på planeten. De höjer medvetandet hos de andra generationerna om jordens nedskräpning.

Det sätt som vi har levt på på jorden är till största delen inte hållbart. Det finns för mycket lidande, uppoffringar, rädsla, girighet och åsidosättande av livets rättigheter. De Förenta Staterna är skuldsatta  med trillioner dollar och fortsätter att låna. Sanningen kommer att komma ut om vart pengarna går. De går inte dit medborgarna tror att de är på väg. Här i San Francisco Bay-området ligger den genomsnittliga pendlingen på omkring 1 1/2 timme, hyrorna är skandalösa, hemlösheten är bortom förtvivlan och resten av levnadskostnaderna är för höga förutom för de många rika människor som bor här. Detta måste förändras, inte bara i denna mikrokosmos, utan också på resten av planeten.

https://sananda.website/apollo-via-valerie-donner-january-7-2020/

2020 and the Native Prophecies

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...