Benjamin Fulford Report, 6 januari 2019

Benjamin Fulford Report, 6 januari 2019

Per Staffan9 januari 2020

Benjamin Fulford (investigative reporter)

“WWIII Backfires” – Fulford Report – 1.6.20

Desperat sionistiskt drag för att starta WWIII slår drastiskt tillbaka

6 januari 2020
Av Benjamin Fulford

Det amerikanska mordet på den iranska general Qasem Soleimani var antingen ett ”briljant schackdrag” eller ett mycket dumt misstag, men i vilket fall som helst har det skadat sionisterna allvarligt.

”Soleimanis martyrdöd kan ha varit ett lysande schackdrag av USA: s president Donald Trump för att släppa lös den globala antisemitismen och avsluta Israel, Saudiarabien, sionismen, Exxon och den djupa staten med hjälp av Iran, Ryssland, Kina, Turkiet, EU, och dess allierade, ”var hur en Pentagon-källa sammanfattade situationen.

Emellertid fick den brittiska underrättelsen en mycket annorlunda historia från sina amerikanska motsvarigheter, som berättade för dem att Soleimani dödades för att ”han tänkte sätta in kärnvapen i ett försök att starta tredje världskriget och sätta in Mahdi (muslimsk ledare) eller Messias.” Britterna tror inte på denna ursäkt och noterar att ”Det var mycket ovanligt att Pentagon inte varnade Storbritannien,” enligt MI6-källor.

Oavsett detta, trots det otroliga sionistiska krigstrummandet, är Pentagon, ryska och kinesiska källor överens om att denna incident inte kommer att tillåtas eskalera till WWIII.

”Som Einstein sa: ’Jag vet inte med vilka vapen tredje världskriget kommer att utkämpas, men fjärde världskriget kommer att utkämpas med käppar och stenar.’ Vi måste se till att situationen i Iran inte hotar den moderna civilisationen, ’var hur en Asian Secret Society-källan beskrev Kinas syn på denna konstruerade kris.

”… Eliminerandet av ämbetsmän i en annan FN-medlemsstat … kränker uppenbart principerna i internationell rätt och bör fördömas,” var den ryska utrikesministern Sergey Lavrovs svar på händelsen. Världssamfundet kommer att stödja iranska anklagelser om krigsbrott mot Trump och han kommer så småningom att hamna i fängelse för detta brott, lovar ryska FSB-källor.

https://tass.com/politics/1105565

Veteran’s Today rapporterar att den amerikanska regeringen begick ett krigsbrott genom att officiellt inbjuda Soleimani, under löfte om diplomatisk immunitet och upphävande av sanktioner mot Iran, bara för att ligga i bakhåll och döda honom.

https://www.veteranstoday.com/2020/01/05/breaking-confirmed-solemeini-killed-on-diplomatic-mission-to-iraq-to-receive-trump-pompeo-missive/

Pentagon-källor säger att eftersom Trump ”lurades att beordra angreppet [på Soleimani] med hjälp av falska israelisk underrättelser”, har han nu anledning och kan avskeda sionistiska agenter [statssekreterare Mike] Pompeo, [försvarssekreterare Mark] Esper, [CIA-chef Gina] Haspel, och till och med javanka [Jared Kushner och Ivanka Trump].

”Jihads röda flagga har deklarerats mot Israel och Saudiarabien, eftersom Iran har fått casus belli (en händelse som ger anledning till krigsförklaring) och globalt godkännande, medan Trump har politisk täckning för att dra amerikanska trupper och amerikanska medborgare ur vägen för att inte skadas”, säger källorna.

Dessutom “Amerikanska specialstyrkor kan till och med jaga israeler i kurdiska Irak, Syrien eller någon annanstans innan de lämnar, och kan verkställa Internationella brottmålsdomstolens arresteringsorder mot israeliska krigsförbrytare, ”förutspår källorna.

”Eftersom mängden förseglade åtal närmar sig det bibliska antalet 144 000, kan kinetisk krigföring kombineras med lagstiftning genom ICC och militära domstolar för att föra totalt krig mot sionisterna,” fortsätter de. ”ICC kan också åtala Israel och Saudiarabien för krigsförbrytelser i Yemen, brott mot mänskligheten i Syrien, Irak och Libyen och alla sionister eller djupa statsagenter som hjälper eller stöder ISIS [Daesh],” säger de.

Sionisterna kan ha gjort detta desperata försök att inleda krig mot Iran på grund av nätet som dras ihop mot dem. Exempelvis uppvisas bevis i mainstream-pressen på att kemiska vapenattacker mot Syrien förfalskades av den sionistkontrollerade Organisationen för Förbud mot Kemiska Vapen. Detta innebär att deras informationsstyrningsnätverk kollapsar.

https://www.independent.co.uk/voices/syria-war-chemical-weapons-watchdog-opcw-assad-damascus-russia-a9262336.html

I vilket fall som helst är försöket att starta WWIII med Iran definitivt kopplat till de pågående konkursförhandlingarna med U.S. Corporation, det håller olika hemliga sällskapskällor med om. Hittills har U.S. Corporation inte hittat finansiering för att fortsätta sin verksamhet efter den 31 januari, och det kan vara den verkliga anledningen till att de spelade ut sitt krigskort ännu en gång, konstaterade en asiatisk källa hos ett hemligt sällskap.

Visst har mediehysterin över Iran distraherat folk från det faktum att den amerikanska ekonomin är i ett fritt fall, sämre än Lehman-krisen 2008. Här är några färska tecken på detta.

Baltic Dry Index (benämns även Sjötransportindexet) har sjunkit 64% under de senaste tre månaderna eftersom världen slutar handla med USA.

https://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND

Amerikanska priserna på begagnade lastbilar sjönk med 50% från året innan i december, medan järnvägsfrakter sjönk med 11,5%.

https://www.zerohedge.com/economics/used-truck-prices-collapse-much-50-ugly-outlook-continue

https://www.zerohedge.com/commodities/rail-traffic-continues-plunge-amid-industrial-recession

Den amerikanska fabriksproduktionen har sjunkit till sin lägsta nivå sedan 2009 omedelbart efter Lehman.

En annan indikation där U.S. Corporation är desperat efter medel är det faktum att NASA (Not A Space Agency) söker överlevnadspengar från Japan.

https://mainichi.jp/english/articles/20200101/p2a/00m/0na/006000c

U.S. Corporation kunde lura Kina och få finansiering för att hålla sin verksamhet igång efter Lehman-krisen genom att lova en svart kommunistpresident – Barack Obama.

Denna gång kan det vara annorlunda, för hittills är det bara Federal Reserve Board som köper amerikanska aktier och det amerikanska finansdepartementet.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/40246456-15781223294849339.png

FRB: s låtsaspengar är emellertid inte acceptabla för U.S. Corporation: s internationella betalningar som förfaller den 31 januari.

Faktum är att amerikanska skulder är stigande medan befolkningsbomber och förnekande av verkligheten med låtsaspengar inte kommer att lösa problemet.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/40246456-15780474829427037.png

Vad det amerikanska folket behöver förstå är att världen försöker befria dem från U.S. Corporation: s babyloniska skuldslaveri och återställa Republiken Amerikas Förenta Stater. Detta kommer att leda till ett stort hopp i amerikansk levnadsstandard, liknande den nära fördubbling av den ryska levnadsstandarden som sågs efter att Vladimir Putin sparkade ut den kazariska maffian ur sitt land.

Även om U.S. Corporation finansieras den 31 januari, är världen på väg mot extrem turbulens och en stor rening när det sionistiska odjuret läggs ned, säger Pentagon-källorna.

Situationen i Iran har distraherat från många radikala händelser som äger rum någon annanstans i världen. Till exempel ignorerar den sionistiska pressen nyheten om att deras venezuelanska oppositionsledare och den självutnämnda ”presidenten” Juan Guaidó har tagits bort från sin tjänst som chef för nationalförsamlingen, som flera Venezuelanska medier har rapporterat om. Det betyder att de inte kommer att kunna använda Venezuelansk olja för att betala sina räkningar.

Samtidigt betecknas de australiska skogsbränderna som hotar Australien av australiensiska polis- och militära källor som en avsiktlig attack på landet. Denna mordbrand åtföljs av ett stort företags mediekampanj som syftar till att försöka tvinga den australiensiska regeringen att betala en koldioxidskatt till kabalister, rapporterar australiska källor för hemliga underrättelsetjänster. Polisen säger att de flesta bränderna har orsakats av mordbrännare och inte av ”global uppvärmning.”

https://summit.news/2020/01/03/australian-police-say-arsonists-lightning-to-blame-for-bushfires-not-climate-change/

Liksom i Kalifornien ser några av de australiensiska bränderna onaturliga ut. Varför bränns bara fordonen, som ses på bilden på länken nedan?

https://www.theguardian.com/australia-news/2020/jan/01/australia-bushfires-defence-forces-sent-to-help-battle-huge-blazes

Frankrike, för sin del, står inför en revolution när sionisterna försöker hålla sig flytande genom att stjäla franska pensionsmedel precis som de redan har stulit Japans pensionsfonder. De massiva strejkerna och demonstrationsåret intensifieras bara när den franska levnadsstandarden fortsätter att falla under Rothschild-slavpresidenten Emmanuel Macrons regim.

https://news.yahoo.com/thousands-march-against-pension-reform-paris-143216438.html

https://www.rt.com/news/477466-paris-pension-reform-protest/

P3 frimurarkällor säger att Frankrike kommer att uppleva en regimförändring under 2020. ”Det är en bra tid att investera i guillotine futures”, skämtade en källa sjukligt.

P3 har också avslöjat lite mer om sig själva. De säger att P1 skapades för två århundraden sedan och ersattes av P2 för sextio år sedan. P2 har ersatts av P3 2020. Den största skillnaden mellan P3 och P2 är att P3 inte har någon Maffia i sitt medlemskap, säger de.

P3 säger att tyskarna under Angela Merkel nu är det största hindret för världsfreden och skapandet av en framtida planeringsbyrå. Det betyder att Merkel kommer att vara under stort press att avgå under 2020, säger en av källorna. Detta kommer att ses i form av ett alltmer destabiliserat EU, säger de.

Den andra underrapporterade men drastiska händelsen som äger rum är en hemlig krigföring mellan kineserna och de kazariska satanisterna. Kinas livsmedelsförsörjning drabbas av ”gris-ebola” och ”maskinvasion”, och nu drabbas kineserna av en SARS-liknande sjukdom.

https://www.scmp.com/news/hong-kong/health-environment/article/3044723/six-more-hong-kong-patients-hospitalised-over

https://www.dw.com/en/china-investigates-sars-like-virus-as-dozens-struck-by-pneumonia/a-51843861

Dessutom dödades Taiwans högsta militära general i en helikopterkrasch som nästan säkert var ett mord.

Kineserna svarar på dessa attacker genom att använda skalarvapenteknologi för att angripa vissa amerikaner, enligt brittiska underrättelsesrapporter.

Sionisterna skramlar nu också med sin kärnkraftsabel eftersom satanisternas premiärminister Benjamin Netanyahu av misstag med avsikt säger att Israel är en ”kärnvapenmakt.”

https://www.reuters.com/article/us-israel-netanyahu-nuclear/netanyahu-in-apparent-stumble-calls-israel-nuclear-power-idUSKBN1Z40CS?utm_source=reddit.com

De har också uttalat flera hot mot Japan nyligen, hävdar japanska högerorienterade och andra källor. Det senaste är ett förnyat hot om att använda riktade energivapen för att orsaka att Mount Fuji får ett utbrott.

https://www.japantimes.co.jp/news/2020/01/03/national/300-years-majestic-mount-fuji-standby-next-eruption/

Gnostic Illuminati och andra hotar att vedergälla varje ny attack mot Japan genom att spränga Washington, D.C., Rom och Jerusalem med 500-megatonatombomber. Den kazariska mobben påmindes också om att hundratals jordbävningar rapporterades på ön La Palma omedelbart efter attacken den 11 mars 2011 på Fukushima. Om La Palmas osäkra klippformation faller i havet, kommer den amerikanska östkusten och södra Europa att drabbas av en tsunami på 100 meter.

Trots alla dessa hot och kontrahot får vi inte glömma verkligheten att världsfred är mycket mer trolig än världskrig. Världens människor avvisar överväldigande försöken av sionisterna och deras motsvarigheter i Iran att provocera WWIII. De amerikanska militära och europeiska allierade avvisar uppmaningar till krig med Iran. Kineserna och ryssarna säger också till iranska hökar att de inte kommer att luras till WWIII.

Irans regering har varit i fredssamtal med Saudiarabien och USA. Det är därför Irans president Hassan Rouhani nyligen besökte Japan. Efter attacken mot Soleimani krävde Gulfstaterna inklusive Saudiarabien fred.

https://www.bloomberg.com/amp/news/articles/2020-01-05/saudi-deputy-defense-minister-to-visit-washington-london-paper

Visst kan det bli fler provokationer av sionisterna när deras sataniska projekt kollapsar runt dem. De har dock tappat förmågan att lura och manipulera världens militära styrkor till ett världskrig. Detta innebär att detta står skrivet på väggen hos sionisterna, och det står ”Fred på jorden, välvilja för människorna.”

https://benjaminfulford.net/
________________________

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...