Athena via Sharon Stewart, 9 mars 2021

 

Ett Krig av Medkänsla | Athena via Sharon Stewart

9 mars 2021

Ett Krig av Medkänsla

Jag är Athena, Gudinnan av Krig och Visdom. Jag kommer till er alla med detta kärleksbudskap.

Nu ser ni tydligare, att ni genom alla år hela tiden blivit visade all utveckling i er jordiska värld, och ni har fått höra om utvecklingen mellan de utomjordiska fraktioner som styr er planet.

Ni ser nu tydligare att ni kämpar för era liv. Så många ser detta nu, och så många försöker hjälpa andra att se det också. Hur som helst så kan ni, vare sig det sker genom en film eller en video, genom så kallad underhållning, lägga fram inför deras ögon och öron, det budskap de behöver uppmärksamma.

Er värld var en gång en zon av förintelse. Jorden dominerades och bekämpades av förtryckande fraktioner, eller av en fraktion som betalade båda sidor i samma krig. Men inte längre.

Så många står nu upp och säger, ”Vi måste ta tillbaka vår värld. Vi måste styra oss själva. Vi måste välja ledare som bryr sig om oss, som bryr sig om vårt välbefinnande och vi måste stå emot förtryck.” Och det har ni gjort.

Vi ler när vi tittar på utvecklingen på jorden. Vi ser när ni tar tillbaka er värld, när ni tar tillbaka era sinnen, när ni tar tillbaka er makt, och ni gör det med medkänsla för de andra som ännu inte kommit, de ofödda barnen såväl som de levande. Ni gör det med en vision om hur er framtid kommer att se ut, ni gör det med optimism.

Slutligen så har det hänt. Ni har vaknat upp till sanningen i er värld, och ni omfamnar den nu med kärlek. Till sist. Kärlek kan bara vinna, den kan inte förlora.

Ni har sett hur andra har det i andra länder, och ni strävar efter att hjälpa dem också. De som domineras av onda krafter arbetar ni för att frigöra, samtidigt som ni arbetar med att frigöra er själva.

Så många säger att de är trötta och måste arbeta långa timmar. Ja det gör ni. Men kom ihåg att ni stoppar en projektil som var på en destruktiv väg, ni saktar ner tåget som inte hade tillräckligt kraftiga bromsar för att kunna stoppa, ni stoppar det liv som var på kollisionskurs med döden. Det krävs mycket arbete, och så många snabbar på och gör vad de kan, för att projicera tillräckligt med kraft att vända projektilen.

Det här är en tid av glädje. Gläd er och fira varje steg. Varje positivt steg. Varje steg i riktning mot kärlek är värt att notera och visa uppskattning. Vita huset var mörkt, men det finns inga fler ondskefulla som arbetar inom dess väggar. Är inte det en anledning för att fira? Era guvernörer står upp mot den onda agendan och säger “Nej!” Är inte det en anledning att känna glädje? Ni vaknar alla upp till en verklig förståelse om vad det innebär att vara människa. Är inte det ett under att tacka för? Ta er tid att njuta av framstegen, annars känner ni bara att allt är arbete. Så många av er arbetar hårt men tar er aldrig tid att berömma det ni åstadkommit. Gör inte så. Stanna upp och lukta på blommorna, när ni återplanterar trädgården. Jag ser era videoklipp, era diskussioner med andra – ni arbetar hela tiden för att ni är dedikerade och det är underbart, men stanna upp och lukta blommorna längs vägen. Var glad över era framsteg – ni har förtjänat dem.

Ta er tid att njuta av den kärlek som kommer från så många människor, eftersom ni fått stridsvagnen att vända. Ni har stoppat den, ni har tömt dess kraft, ni har använt er kärlek till andra, för att skapa en ny värld från er gamla.

Fokusera inte på det hat ni ser. Det hatet försvinner. Det försvinner in i mörkret varifrån det kom. Det försöker återuppta sin dominans men det kan det inte. Släpp det. Ljuset kommer att heala de som inte förstår.

Ni kommer att lovordas för era ansträngningar. Vet det, Ljuset lyser över er alla nu. Ni är Guds kärlek, och Gud älskar er alla.

Jag är Athena. Jag älskade er värld en gång, och jag har återvänt för att älska henne igen.

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning: Maggan

You may also like...