Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 mars 2021

 

Ni är för viktiga för att låta andra sänka era vibrationer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är medvetna om oss själva och medvetna om vårt förhållande till alla andra varelser och kollektiv i vårt enorma universum. Vi vet vad vårt syfte är med avseende till varenda varelse och kollektiv, och det är en mycket bra känsla att ha inom oss själva. Vi har stigit till den nionde dimensionen, vilket är ett frekvensområde som gör det lättare för oss att hålla den medvetenheten inom oss. Vi förstår att det är svårare för er att hålla den medvetenheten i den fjärde dimensionen.

Ni vet oftast inte hur ni ska relatera till någon annan som ni stöter på under er dag, och ni vet inte alltid hur man ska relatera till dem som är mer stadigvarande i era liv. Så vi föreslår att ni stannar upp och frågar er själva frågan: ’Vem är jag för den här personen eller den här gruppen, och vem är de för mig?’ Ni vill kunna förstå vad ert förhållande egentligen handlar om, och ni också måste ibland förstå att det är okej att relatera till någon annan, eller någon grupp människor långt ifrån.

Ibland måste ni göra de svåra valen och själv bestämma vad som är mest lämpligt när det gäller andra människor i ert liv. Om ni växer, expanderar och utvecklas i snabbare takt än någon annan, och ni kan känna att det är dags att säga adjö till den personen på något sätt, i någon skepnad eller form, så är det vad ni behöver göra. Nu kanske den andra personen inte vill uppleva den separationen eller avståndet. I fallet med ett romantiskt förhållande kanske de inte vill uppleva uppbrott, men det beror troligen på att ni vibrerar med högre frekvens, och de lockas till er och den högre vibrationen av energi som ni håller i er själva.

Ibland måste ni sätta gränser för människor för att bibehålla den högre vibrationen, för de kommer att söka så mycket av er tid och uppmärksamhet som de kan få när de inte har upptäckt att de har makten i sig själva att vibrera vid en högre frekvens. Även om ni älskar den personen kan ni alltid älska dem på ett bekvämt avstånd. Ni kan skicka kärlek; ni kan känna medkänsla; ni kan hålla utrymme för dem så de får vad de behöver så att de kan börja vibrera med en högre frekvens och gå med i det högre frekvensområdet.

Ni kan aldrig ta bort någon helt, för de kommer alltid att finnas inuti er, och när ni har ett förhållande till någon annan som känns kraftfullt när som helst, kan ni vara säkra på att ni kommer att vara tillsammans igen när ni är på samma våglängd. Vi berättar detta på grund av hur viktigt det är för er alla att behålla den högre vibrationen för hela kollektivet. Ni gör så mycket mer för hela mänskligheten än vad ni någonsin gör för en eller två individer. Så kom ihåg det och ta hand om er själva, sätt hälsosamma gränser och lita på era känslor. De kommer alltid att berätta om någon matchar er eller inte.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...