Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 9 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 9 mars 2021

 

What If Your Third Eye Isn’t Wide Open? ∞The 9D Arcturian Council

 

Vad händer om ditt tredje öga inte är vidöppet? Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi följer ständigt era framsteg där på planeten Jorden samtidigt som vi upprätthåller en känsla av tålamod inom oss själva, eftersom vi förstår hur svårt det ni gör verkligen är. Och vi vet att verklig tillväxt och framsteg inte sker över natten. Det tar tid, och vi vet att ni alltid går i rätt riktning, så när vi tittar på er gör vi det med förväntan att vi kommer att märka några framsteg, och vi kommer att kunna bygga vidare på de framstegen med er.

Vi kommer att se vad som fungerar, och vi kommer att gå med den impulsen, snarare än att försöka tvinga er att växa och expandera i de riktningar som vi skulle vilja se er växa och expandera. Vi rekommenderar att ni också gör detta med er själva. Vi rekommenderar att ni har tålamod med er själva och att ni samtidigt håller vetskapen att ni faktiskt går i rätt riktning, och vi rekommenderar också att ni fortsätter att flyta med den energi som rör er snabbast i den riktning ni till slut vill gå.

Låt oss säga att du vill utveckla dina andliga gåvor och förmågor, och du märker att du kan känna energi i dina händer, och att du har haft en viss framgång med att arbeta med människor som energihealer, men du märker också att du ännu inte har låst upp dina klarsynta förmågor. Istället för att beklaga det faktum att du inte har det tredje ögat vidöppet, rekommenderar vi att du går med strömmen av de energier som flyter lättare för dig. Vi rekommenderar att du använder de gåvor som redan har dykt upp, de saker som fungerar för dig, de färdigheter du känner dig säker på.

Och vet att allt annat kommer att komma vid dess mest lämpliga tidpunkt. Du behöver inte tvinga något på plats där på dina resor, men du måste lita på att allt går framåt för dig, för det gör det. Och nu när du vet att vi hjälper dig med de områden där vi ser att du gör mest framsteg, kanske du är mer benägen att använda den drivkraften du har, så att du kan fortsätta att flyta i den riktning som är lättast för dig att flyta i.

Denna upplevelse att flytta från den tredje, genom den fjärde och till den femte dimensionen är svår nog som den är. Ni behöver inte göra det svårare för er själva. Vi och andra som oss försöker alltid göra det lättare för er, och vi kan göra det, särskilt när vi har er hjälp.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...