Atmar via Jahn J Kassl, 14 september 2019

Atmar via Jahn J Kassl, 14 september 2019

 

MEDDELANDE FRÅN ATMAR

 

Kanaliserad av Jahn J Kassl
English edition by crystalflow translations

 

photo credit: Andrea Percht

FÅNGAD I DITT SINNE

När ni är instängda i era sinnen förblir ni slavar och era hjärnor tas inte i bruk. Vad har ni det här fantastiska verktyget för? Att ligga sysslolöst?

Detta sätt att tänka är roten till all rädsla. Ju mer begränsade dina tankar är, desto starkare är din rädsla. Om du bara tänker vad som är socialt acceptabelt, vad som representerar normen och undviker brott, då har du redan förlorat. Då hjälper inga andliga övningar, och du bör aldrig använda uttrycket ”växande medvetande”.

Allt börjar med bara en fri tanke. Allt!

Du erövrar världen från din hjärna, eftersom bara tankar ger form och uttryck till allt.

Rädsla är er följeslagare – så länge ni tänker vad andra tänker. Så länge ni har gemensamma tankar och inte vågar ta en mental risk åtminstone, förblir ni fångar av denna tid. En mästare tänker det ”otänkbara”, en mästare är inte främmande för någon tanke, och en mästare tycker om att bli vän med nya tankar som aldrig har tänkts tidigare.

Tankar är gratis – och så fort du ger dig själv denna frihet är de faktiskt gratis.

Poängen är att för många människor lever sina liv på ett sätt som är anpassat till samhället, seder och traditioner, miljö, till vad som är tillåtet och vad som är förbjudet: Korsa linjer, våga det omöjliga eller åtminstone våga tänka det omöjliga, det är karakteristiskt endast för mycket få.

2/3 AV HJÄRNAN ÄR SOVANDE

Så snart du vågar tänka tankar som inte är socialt acceptabla, som är ”förbjudna” i denna matris på grund av ett omedvetet kollektivavtal för mänskligheten, kommer områden i din hjärna att väckas som har varit vilande tills nu.

Upp till 2/3 av den mänskliga hjärnan förblir oanvänd av de flesta människor. Dessa områden återupplivas med varje tanke som är sedd med ogillande i denna värld.

När du tänker på Guds oändlighet, på det faktum att allt också är möjligt för dig, att du i själva verket är obegränsad medvetenhet, fri från rädsla och full av ljus och kärlek, tänder du ett verkligt fyrverkeri i din hjärna.

Ju mer du begränsar dig, desto långsammare tänker du och desto större är rädslorna, eftersom denna matris är din referenspunkt för ditt liv.

BRISTANDE KEDJOR

Rädsla övervinns av tankefrihet. Du kan få tankefrihet när du vågar ta risken att välkomna alla tankar som vill komma till dig – istället för att i förväg avvisa allt som skapar fruktan.

Avvisa inte en enda tanke innan du har granskat den noga. Behåll de som utökar din medvetenhet och förbättrar ditt liv, släpp de som kedjar dig till denna matris.

Du brukade vara en slav av rädsla. Du är frihet och kärlek. Tänk det ”otänkbara”, låt otroliga tankar nå och komma in i dig, då kommer det gudomliga att avslöja sig på flera sätt.

Början av att vakna ligger i din hjärna. Så länge du inte tar risker på tankens nivå är du inte redo för det på någon nivå.

Andlig tillväxt inträffar så snart du spränger kedjorna i ditt sinne. Då är du redo för en mästare eller redo för mästarens väg.

Jag är ATMAR

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...