Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 september 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

26 september 2019

NYA HÖGRE-DIMENSIONELLA VARELSER % KOLLEKTIV – DET 9D ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket priviligierade som har den här kontakten med så många av er, därför att ni är de som rör om och skakar galaxen. Ni är de som gör den största skillnaden just nu, därför att ni gör det största hoppet framåt som är möjligt i detta universum. Och vi känner att den kontakt vi har med så många av er tjänar oss precis lika mycket som den tjänar alla er som ser upp till oss. Vi hade en mycket lättare resa här i det Arkturiska Stjärnsystemet. Planeten Jorden är smältdegeln i denna galax, och de utmaningar ni tagit er an och konfronterar rakt på är enorma.

Vi har så mycket respekt för er alla, och vi vill att ni ska veta att vi går ihop med så många andra råd och kollektiv som vi har kontakt med för första gången. Och vi är alla så väldigt intresserade av hur ni i mänskligheten ska komma samman och höja ert medvetande. Så det pågår mängder av möten och diskussioner om hur vi på bästa sätt ska stå till tjänst till er alla.

Vi beslutade att det bästa sättet för oss att ha den påverkan vi vill ha på mänskligheten vid denna tid är att låta er få veta hur njutbar den här upplevelsen har varit för oss alla, bara att få möjligheten till kontakt med er. Vi vill också att ni ska veta att vi inte är de enda som känner så här. Varje gång ni sträcker er ut och upp och får kontakt med en högre vibrationell, högre dimensionell varelse eller kollektiv, skänker ni en gåva till dem ni kontaktar, och dessa uppskattar det lika mycket som vi gör.

Vi vill också att ni ska veta att det finns fler av dessa grupper som kommer fram och intresserar sig för er, så ni har fler vänner, kollegor och hjälpare att välja mellan. Det finns fler av oss nu än någonsin på Team Jorden. Och om ni känner efter det stöd som ni har, som individer och kollektiv, vet vi att ni kommer att tona in till det. Ni kommer att gå in i energin i dessa samlingar, och ni kommer att veta att det talas om er på ett mycket positivt sätt. Och vi kan förutse att fler och fler av er får djupgående kontakter som kommer att skifta det sätt på vilket ni betraktar er själva och varandra.

Det är vad vi tror är kommer att vara det första steget för mänskligheten i fullbordandet av det gigantiska steget som ni tar, in i den femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...