Jahn Kassl – Är de Uppstigna Mästarna Demoner?, 2 augusti, 2023

Är de Uppstigna Mästarna Demoner?
Jahn J Kassl 2023-08-02
Helena Petrovna Blavatsky
JJK: I går sa någon i en video, någon vars bakgrundsanalys av världshändelserna jag allmänt uppskattar, att ockultisten och grundaren av Teosofiska Samfundet, Helena Petrovna Blavatsky, ska ha sagt kort före sin död: ”Alla Uppstigna Mästare är Demoner”. Har jag kommunicerat med demoner i nästan 20 år nu?
DE UPPSTIGNA MÄSTARNA: Hälsningar. Vi omsveper dig med kärlek, Jahn, och även ni andra som öppnar er för denna fråga.
Vi blir demoner när vi speglar människornas egna demoner. Vi är allt och blir till viss del olika för varje människa, eftersom ljuset tas emot eller förkastas på ett specifikt sätt av var och en.
Värdet på meddelanden fulla av ljus, är deras innehåll av kärlek.
Innehållet i mörka meddelanden är logiskt stringent, men saknar kärlek. Det är upp till individen att känna detta, för det är bara det som skiljer demoner åt från ljusvarelser, ett arbete som alltid lämnas åt individen, och som går hand i hand med kognitionsprocesser och tillväxtsteg.
Sai Baba
JJK: Vi får hela tiden många frågor om SAI BABA. Han anklagas för sexuella övergrepp och hans materiella mirakel sägs bara ha varit billiga knep. Jag känner själv många ”studenter” som varit på SAI i Puttaparthi gång på gång, och kommit tillbaka som nyfödda. En har fått en ”skräddarsydd” silverkedja på handleden, manifesterad från ingenstans. Det finns hela böcker om underbara händelser som involverar SAI. Det som däremot gäller mig är min närhet till SAI BABA, och de många meddelanden jag har fått under åren, och helandet av mig själv. Jag tvivlar inte för ett ögonblick! Men det förekommer också skepsis och anklagelser.
DE UPPSTIGNA MÄSTARNA: Även i det här fallet kunde människor inte fånga ljuset och då började de hata det.
JJK: Så de varnas?
DE UPPSTIGNA MÄSTARNA: De som stagnerar i sina inre processer eller går bakåt varnas, de varnas för att plötsligt så stämmer inte uppdragen längre, eftersom spegelbilden undviks. De som modigt engagerar sig och litar på sin allvetande själ, kommer aldrig att hamna fel. Det du ser, det du uppfattar, är det enda relevanta.
Demoner finns på en låg vibrationsnivå. Att utvecklas bortom denna nivå innebär att kunna skilja sanning från lögn, och mörker från ljus!
JJK: I ett nötskal, jag jobbar på det – och allt kommer till mig…
DE UPPSTIGNA MÄSTARNA: Allt läggs i händerna på de som är redo att ta emot. Är du det?
Med total kärlek,
DE UPPSTIGNA MÄSTARNA
May be an image of 1 person

 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *