ATOS via Jahn J. Kassl, 23 april, 2018

ATOS

via Jahn J. Kassl

23 april, 2018

”REGELN GÄLLANDE UTOM- OCH INNERJORDISKT INGRIPANDE HAR UPPHÄVTS”

 

KAPITLET FÖR INGIPANDE HAR PÅBÖRJATS.

Policyn med inbjudan från ett flertal individer har fört archon-blodlinjer till Jorden och hittills har regeln gällande icke-ingripande från ljusets makters sida omöjliggjort några större ingripanden. Fram tills nu.

Älskade människor!

Vi börjar ett nytt kapitel som gäller relationerna mellan de utom- och innerjordiska makterna av Ljus och mänskligheten.

För länge sedan inbjöds sataniska styrkor till Jorden av människor som hoppades vinna fördelar för sig själva genom att göra så – och dessa styrkor har tagit över Jorden och underkuvat mänskligheten. Ett stort antal människor har alltsedan dess mentalt och emotionellt kontrollerats av dessa mörkrets prinsar – till största delen omedvetna om det.

Bakom kulisserna bestämdes den här världens framtid av dessa destruktiva krafter och de flesta människorna hade ingen aning om det. Läget gällande kunskap i denna fråga kan hittills anses vara låg. Från och med idag håller detta på att radikalt förändras.

Från och med nu ändrar ljusets styrkor sin policy för ICKE-INGRIPANDE på den övre Jorden.

Varför nu och inte tidigare?

För idag har man uppnått det kritiska antalet människor som vänder sig bort från de mörka skeendena och de vill inte längre ha mörkrets prinsar här på Jorden.

Många människor har ofrivilligt ”gillat läget” som man allmänt säger och idag har den dagen kommit då vissa ingripanden från ljusstyrkornas sida blir möjliga.

”MÄNSKLIGHETEN KOMMER ATT KLARA SIG”

Atombomberna detonerar inte, HAARP-systemen kommer att stängas ner, alla chemtrails kommer att göras ofarliga, bland annat. Hela tiden fram till den punkt då det blir möjligt för mänskligheten att ta skiftet i egna händer.

Ni ”kommer att undgå allt” så att säga, så att ni ska kunna uppfylla ert kosmiska och mänskliga uppdrag på den här Jorden.

Den inbjudan som människorna en gång gav till mörkrets prinsar från en annan galax, var en inbjudan endast från en liten grupp individer och inte från hela mänskligheten! Det finns ingen kollektiv skuld som behöver florera.

Så den som tror att man ”som standard är skyldig” har fel och får idag upprättelse.

Mänsklighetens uppvaknande framskrider i snabb takt och tillika med stödet från ljusets styrkor från sfärerna i den inre jorden samt de himmelska rikena, så får helandet av planeten ny rörelsestyrka.

Allt ligger i Händerna på DEN ENDA och vi alla tjänar hängivet denna ENDA. Detta tjänande beskrivs på ett annat sätt som kärlek för alla varelser och dess helande effekt manifesterar sig nu på denna Jord.

Vi vänder ryggen till mörkrets prinsar och vi bjuder dem farväl från Moder Jord. Men de kommer inte alla att frivilligt lämna denna värld, många uppmaningar kommer att behövas. Det kommer att behövas ”övertalning”, vilket både de osynliga världarna och ni här på Jorden behöver utföra.

VACKLA INTE – ”VIK UNDAN, SATAN!”

Så för dagarna som kommer: Möt er själva tills ni förmår möta maktens mörka sida.

Med knep och list försöker de mörka elementen få mänskligheten ombord med sig och att hålla dem kvar där. Vackla inte! Ni kan bara stå stadigt ifall ni har övervunnit era egna skuggor och låga natur. ”Vik undan, Satan!” – dessa ord blir nu kännetecknet för den människa som håller på att bryta sig fri.

Från och med nu tar vi, Ljusets styrkor från olika sfärer, på oss ansvaret för att tillhandahålla er med optimala förhållanden för att vakna upp – och det är upp till var och en av er att fatta tag i denna möjlighet.

Jag har överlämnat min inbjudan till mänskligheten!

Personliga inbjudningar kommer att lämnas under dagarna som följer. Detta betyder att varje individ vars medvetande delvis är öppet, får ta emot detta budskap direkt, medan man sover eller är vaken.

Ni blir kallade till att skapa det Nya, för att en gång för alla befria er själva från tidens mörka trollkarlar.

Inom er själ finns tiden och vägen beskrivna. Nu behövs er medvetenhet och er beslutsamhet för att skära er loss och få ett slut på fängslandet.

Gud är mäktig och hans nåd banar vägen här på Jorden.

Uppmärksamma tidens tecken och fånga ögonblicket, för sanningen kommer att lysa upp överallt och allting fångas av Ljuset.

Jag är ATOS.

Jag är essensen i denna skapelse.

 

 

Channeled by Jahn J Kassl

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...