Arkturierna via Daniel Scranton, 24 april, 2018

Arkturierna, 24 april 2018

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Det är substansen av ert liv, den här resan som ni är på. Det är en av orsakerna till varför ni i första hand inkarnerade här just nu. Ni ville veta hur det skulle kännas att skifta sitt medvetande, men ni ville också veta hur det skulle kännas att vara medveten om skiftet innan det hände. Det är därför ni håller på att vakna. Det var ett val.

Ni valde att erfara upplevelsen av att vara en uppväckt individ som var mitt i en uppstigningsresa. Hur skiljer det sig från livstider där ni växte upp i en religiös familj och trodde att ni en dag skulle komma till himlen?

Ni blev också tillsagda i dessa livstider att ni kontrollerade ert eget öde. Allt ni behövde göra var att följa dessa bestämda regler, dyrka detta speciella väsen, be om förlåtelse eller någon annan kombination av saker, och poof så skulle ni komma till himlen efter döden. Vad är skillnaden?

En uppvaknad person vet att hon eller han är en del av Källan, det Väsen som skapar allt, inklusive er resa. Ni vet att ni levde innan den här inkarnationen, och att ni är eviga varelser. Ni vet att ni aldrig kommer att sluta med att stiga upp, att utvecklas, och ni är också införstådda med betydelsen av detta skifte vid denna speciella tidpunkt, på just denna speciella planet.

Och förhoppningsvis inser ni att ni hjälper andra, inte genom att få dem att tro på vad ni tror, utan genom att hjälpa dem att känna vad de behöver känna. Var och en som är på planeten Jorden vid denna tid, kom hit för att uppleva en känslosam resa. Ni kom alla hit därför att ni ville uppleva hur det skulle kännas. Det är också en utmaning, och ni gillar utmaningar.

Ni inser också att en av nycklarna för att få allt det här att fungera, är en brist på omdöme. Det betyder att ni inte dömer er själva och heller inte andra. Och som Väsen av Källans Energi, så vet ni att det inte finns någon eller något utanför er själva som dömer er. Ni vet att er uppstigning är ett val, och vi vet att ni gjorde ett mycket bra val när ni valde att vara vakna medan ni gör er uppstigning.

Vi är det Arkturiska Rådet, och har njutit av att vara här med er idag.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...