”Att begripa ’the Segment’- Planen för GCR-utrullningen” One Who Knows 16 april, 2017

”Att begripa ’the Segment’- Planen för GCR-utrullningen”

One Who Knows

16 april, 2017

 

“Segments” – GCR/RV Overview – Sunday – April 16, 2017

Så, jag har läst inlägget ”Segments” som presenterade ett kontaktsystem för GCR-utrullningen. Jag känner själv till systemet och jag ska ge er lite information, så att ni inte behöver oroa er över det. Ärligt talat så är jag en del av planen och jag ska förklara den för er.

#1 OROA ER INTE, PLANEN ÄR GENIALISK

Kom ihåg att det är Välvilliga människor som driver denna sak, det är de som ger er Triljoner-tals dollar för att ni har spenderat $50 för en ZIM-sedel. Hur storslaget det är, och ni måste hålla med mig om att det är STORSLAGET; vad skulle er granne eller någon ni jobbar med, tänka om det som de har missat? De kommer att endera bli FÖRBANNADE eller MYCKET DEPRIMERADE.

De kommer att ha frågor surrande i sina huvuden … Varför sade ingen nåt till mig? Jag har behov. Varför talade du inte om det för mig, eller tvingade mig att förstå vad jag höll på att missa. Vi, det amerikanska folket blev lurade … osv osv osv… The NPTB (New Powers to Be) vill inte det, och inte ni heller.

Så vi ställdes ALLA inför frågan: ”Hur ska vi få 50 miljoner människor till inväxlingscentralerna utan att larma den sovande allmänheten? Bra fråga … har ni ett svar? Nej, inte jag heller, men de ÄLDSTE och The NPTB har det och så här kommer det att fungera.

Ni Hade Inget Privatliv Med Kabalen, Släpp Det

Ni hade inget privatliv med Kabalen, så varje e-mejl ni skickade och all valuta ni köpte och vad ni sysslar med i Dinarland, blev registrerat och dokumenterat. Naturligtvis var Kabalen intresserad av vad en framtida triljonär hade och inte hade för sig.

Den Goda nyheten är att de Goda har övertagit övervakningssystemen, så att Kabalen inte längre kan spåra er och de har inte heller dessa register. De goda grabbarna har dem. De känner nu till allting de behöver, för att hjälpa er att växla och gå igenom systemet. De känner till vad ni har köpt, var ni har köpt det och vilka ni följer i Dinarland. De har redan kollat upp er. Det blev så tack vare Kabalen, men nu är detta en ENORM fördel för de Goda grabbarna. Så, släpp det och uppmärksamma den fördel och den nytta som de Goda nu har.

Gamla Planer, Nu Förkastade

Det fanns en plan att ”lägga ut det på internet”, men det skulle blockera telefoncentralerna och mycket snabbt få den slumrande allmänhetens uppmärksamhet. Helt klart skulle det inte fungera för 50 miljoner människor.

Det fanns ”planen att skicka e-mejl till var och en” men den var definitivt dömd att misslyckas på grund av flera orsaker. #1) Om var och en samtidigt fick ett e-mejl, så skulle telefonbokningssystemet krascha och #2) om man fördröjde e-mejlen, så skulle folk börja berätta för andra att de hade fått sitt e-mejl och det skulle leda till en hel del förvirring. Vissa skulle redan ha fått det och andra inte, så de skulle inte bli kontrollerade och numret skulle slutligen komma ut på nätet osv. Helt klart finns det fler problem med denna plan än vad den skulle kunna lösa.

Bara för skojs skull, slänger jag in planen om att ”sända det på TV”, men bara vissa skulle se det och andra inte, och det skulle vara alltför många av den slumrande allmänheten som såg det. Naturligtvis skulle det ALDRIG göras, och jag inkluderar det bara för att ge ett perspektiv.

På vilka andra sätt kan man nå ut till 50 miljoner människor, i någon slags organiserad ordningsföljd, så att inte telefonbokningssystemet blev överbelastat, och ändå inge ett förtroende för inväxlarna, medan man inte alarmerar den slumrande allmänheten? Ja, såklart … ”Segment”.

En Ny Plan, Den Gäller Nu: ”Segment”

Jag vet att ni alla nu flippar ut över det här, men ni har fått höra om detta åtminstone två ggr, om inte tre eller fler. Den enda skillnaden är att det den här gången har fått ett fantasifullt namn: ”Segment”.

Det fungerar så att vissa ”Nyckel-” personer får ett privat och unikt nummer som reserveras för dem. Jag vet, för jag är ett av segmenten. Kom ihåg att det sades att vissa ”Gurus” skulle få individuella 800# nummer, och de skulle först lämna ut dem till sina folk, och sedan skulle de slutligen synas på internet? Det är denna plan.

Super (Duper) Datorn

Känner ni inte till att the NPTB har en slags dator i Galaktisk-stil, som kan göra en ziljon uträkningar per sekund eller något sådant? Såklart de har det. Allt man gjorde var att plugga in den data som Kabalen hade samlat ihop gällande vartenda köp, varje GURU CC-samtal, varje kontakt-mejllista och matcha ihop dem med vartenda valutaköp, mängden valuta osv. Det här är lätt som en plätt för dessa super-datorer. Allt man talade om för datorn var: ”dela upp dessa valuta-innehavare i 10,000 grupper, enligt deras kontakter”. Så fick man segmenten. ALLA är på något sätt förenade med någon som får ett specifikt 800#.

Mitt ”Segment”

Jag vet redan hur min kontaktgrupp kommer att fungera. Jag får mitt specifika nummer, jag skickar ut det till min personliga kontaktgrupp och talar om för dem: LÄMN INTE UT DETTA TILL NÅGON ANNAN OCH SKICKA DET INTE VIDARE. Detta nummer är förenat med mig och det är dåligt för mig om det läcker ut. Eftersom jag redan har fått förhandsinformationen om att jag ska ha ett segment, så är jag helt säker på att det finns tusentals andra ”Segment-Ledare” som inte ännu känner till att de är ”Segment – Ledare” … i alla fall inte tillsvidare. Men de kommer att underrättas och de kommer att skicka ut sina specifika nummer till sin lista i gruppen/nyhetsbrevet, precis som de skickar ut andra aviseringar. Förutom att detta kommer att vara ett 800# och därtill specifika instruktioner.

Hur det skulle kunna fungera

Så, det sätt på vilket det skulle kunna fungera är: Man skickar mig, Bruce, TNT, kanske vissa valutaförmedlare och andra, våra specifika nummer och vi sänder dem ut till ”våra folk”. Meddelandet och instruktioner säger att hålla tyst med det. Boka era möten och gör er inväxling och mejla inte om det. Man övervakar mötena och när samtalsvolymen sjunker, sänder man ut fler segment-telefonnummer, tills man har sänt ut samtliga. Kan ni se att mötena blir inbokade och folk genomför sedan sina inväxlingar och ingen utomstående vet något om det? PÅ DET HÄR SÄTTET BLIR DET EXTREMT LUGNT. Genialt!!!

Men om ett av segmenten spårar ur och en av dess medlemmar på internet mejlar vidare sitt specifika telefonnummer att ringa till, så dras bara det numret in. Men alla andra segment som gör vad de förväntas göra, påverkas inte. Detta håller kontroll över det nummer som kommer ut på nätet, facebook eller andra platser där det inte ska finnas. Men även om det numret stängs av, förhindrar det inte alla de övriga segmenten från att ringa sina nummer och boka in sina möten.

Jämförelse

Det är mycket bättre än att bara posta det på internet och mycket bättre än att bara bomba med ett mass-e-mejl. Det är organiserat och mycket effektivt. Naturligtvis används den här super duper-datorn till att kontrollera att varje person som har köpt valuta, faktiskt har bokat in ett möte. Jag är övertygad om att för dem som inte har det, så kommer man att följa upp, för att säkerställa att det blir gjort. Men jag är säker på att man sedan postar det på internet UNDER EN MYCKET KORT TIDSPERIOD. Det täcker upp för alla som man inte fått kontakt med, eftersom de kanske inte hade någon e-mejl eller vilken orsak det kan röra sig om. Med detta system, av att ta kontakt segmentsvis, kan man få kontakt med 50 miljoner människor och mycket effektivt och snabbt få dem att växla.

Det faktum att inlägget om the Segment blev postat, innebär att segmenten redan har valts ut och man är redo att skicka ut tillkännagivanden. Oroa er inte, ni kommer att finnas i en segment-grupp av något slag. Ni kanske till och med finns i ett par olika segment. För mitt segment, ska jag tala om för mina folk att även kontakta de personer till vilka man har skänkt valuta. Det kommer att täcka upp samtliga. Allt ni nu behöver göra är att vänta och se vem som skickar er en ”notis” om de 800# numren och specifika instruktioner gällande att boka in ert möte och sedan hålla tyst om det.

Slutsatsen

Slutsatsen är att detta måste bli klart att sättas igång, eftersom man faktiskt har postat planen om att kontakta er med hjälp av segment-metoden. Alla i denna Internet-grupp är förenad med någon som inom kort kommer att få numret. I stället för att få ett e-mejl och instruktioner från någon främmande plats, får ni e-mejlet och anvisningarna från någon ni känner. Det är bättre och underlättar för er att lita på e-mejlets källa. Låter det rimligt? Genom att använda det här systemet får ni numren INNAN de når nätet.

Vad ni än gör, bråka och klaga inte på det här. Det är en bra plan och jag har insidesinformation om hur den kommer att fungera och jag har 100% tillit till den. MAN VILL ATT VARENDA EN AV ER VÄXLAR OCH ÄVEN FÅR DE HÖGA KURSERNA. Genom att använda detta direkta system för kontakt, är det bästa sättet man kan säkerställa att ni får de 800# direkt, från någon som ni känner och man kommer att kolla upp att ni har bokat in ert möte med hjälp av super duper-datorn som planerade det hela.

Hursomhelst så kommer det till slut att komma ut på nätet, för en mycket kort tidsperiod. Men vid det laget borde ni ha gjort er inväxling, och redan ha åkt till affären. HA TILLIT till planen och håll utkik för en kontakt från en av era PÅLITLIGA källor. En mötesledare, en webbsida, en valutahandlare, en Guru eller en annan person som ni känner, kommer att vara den som tar kontakt med er på ett bekant sätt. Det är tryggt och väl utstuderat. Jag håller er uppdaterade på utvecklingen och snart är vi alla klara.

Må Ni Få Allt Som Ni Önskar Er och få Leva Det Liv Som Ni Drömmer om/Planerar.

Undertecknat: One Who Knows

 

“Understanding the Segment, GCR Roll-Out Plan” – One Who Knows – 4.16.17

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...