Aurora Athena via Kerstin Sisilla, 20 november 2019

Aurora Athena 20 november 2019
Älskade Vänner på Jordens yta. Jag är Aurora Athena som söker kontakt med er i denna stund. Vår utsikt härifrån skeppet Jerusalem är storslagen, vi är alla så oerhört glada över era storslagna insatser för Ljuset och Kärleken. Kristusenergierna strålar jorden över nu när så många av er tar in Ljuset och sprider det vidare genom att bara finnas till. En del av er har ännu svårt att tro på vad ni upplever, det är så nytt och ovant för er. Rädslan hade sina törnen så långt inne i ert hjärta. Nu är era hjärtan öppnade, om inte fullständigt riktigt än, men alldeles snart eftersom ni nu förmår ta in kärleksenergierna i hjärtat och lämna ifrån er oron och rädslan.
TILLIT älskade ni, TILLIT är vad ni behöver ha. Tillit till att allt blir bra, denna gång kan ingen ta er frihet ifrån er. Så våga TRO på vad ni upplever i ert inre, våga tro på Sanningen om den just DU är. Du återknyts med din själ, din själ i olika dimensioner. Du kommer därmed allt närmare din essens, den DU ÄR innerst, innerst inne. Förstå att du ÄR Ljus, att du ÄR Kärlek. Ingenting annat kan du vara eftersom Du liksom alla andra är Guds Skapelse.
Ni har alla stunder av nära kontakt med Gud/Skaparen. Försök stanna i denna kontakt så långa och många stunder som din vardag tillåter. Var i känslan, flyt med i flödet och upplev känslan av ”JAG ÄR”. Ingenting annat har betydelse i den stunden, det finns inga tankar, inga måsten, bara ett underbart rofyllt NU. I det djupaste inträdet i NUET finns endast känslan av ”JAG ÄR”. Så öva på mina Vänner, ni är mycket läraktiga och vi alla här är oerhört stolta över er. Som ni vet hör många av er hemma här, på skeppet Jerusalem. Vi ser fram emot ett snart återförenande Älskade Ni
Med djupaste Kärlek. Aurora Athena

Du gillar kanske också...