Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 november 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

22 november 2019

ATT FÖRA MÄNSKLIGHETEN TILL NÄSTA NIVÅ AV UPPVAKNANDE – DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har utvidgat vår målgrupp till att innefatta dem som är redo för uppvaknande men ännu inte vaknat. Vi följer dessa individer mycket nära och noterar vad de tycker är viktigt. Det är vägen in om man vill hjälpa någon. Om man vill stå till tjänst åt någon måste man första ta reda på vad personen bryr sig om, sedan kan man adressera det ämnet och låta honom eller henne få veta att man kan hjälpa till med det som de finner så intressant. Det är så vi planterar frön i medvetandet på det mänskliga kollektivet, och vi vet att så många av er också vill stå till tjänst. Ni vill hjälpa dem som finns i ert liv och som ännu inte vaknat upp.

Nyckeln till att nå någon är inte att slå dem i huvudet med era övertygelser och tala om för dem vad de borde, eller inte borde, tro. Sättet att nå dessa individer är subtilitet. Det är att möta dem där de är och få dem att känna något. Om ni kan få någon som har motstånd mot att känna sina känslor att faktiskt dyka ner i dessa känslor, då gör ni dem en enorm tjänst. Och om ni bara ändrar någons åsikt, då kan de vara mentalt vakna när konversationen är över, men det ni egentligen vill är att någon ska vara känslomässigt och andligt vaken. Det sker när någon känner medkänsla och ovillkorlig kärlek.

Vägen till att få någon från där de är till den platsen är att få dem att känna sina egna känslor därför att det ni känner är det som förenar er. Det spelar ingen roll om ni är arga eller sorgsna angående olika upplevelser, eller omständigheter, eller människor. Det som spelar roll är att ni kan relatera till varandra på känslonivån. Så om ni verkligen vill hjälpa någon att vakna upp, fråga dem hur de mår och få dem att gå dit. Om de verkar ovilliga eller inte kan, tala då om era känslor rakt framför dem. Normalisera känslan av ens känslor. Det kommer att ta er så mycket längre i att nå någon än att få dem att tro på utomjordingar eller teorier om skugg-regeringar.

De flesta som fokuserar på sådana ämnen är mentalt vakna men avklippta från sina känslor, och det är där som vi kommer in. Vi är nu redo att hjälpa till att, på den andliga och känslomässiga nivån, väcka upp dem som är kvar i sina huvuden så mycket som möjligt för att undvika sitt trauma och sina negativa känslor, och vi värvar er att hjälpa oss. Var vår markbesättning och vi delar härligheten i att föra mänskligheten till nästa nivå av uppvaknande.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...