Ra via Kerstin Sisilla, 14 december, 2019

Ra 14 december 2019

Älskade barn på Jorden. Välkomna hem, hela och välbehållna. Ni har varit borta på äventyr, långt långt hemifrån. Ni har varit så efterlängtade och så Älskade. För Evigt. Ta nu in Kärleken älskade barn, när ni nu åter kan känna den i era hjärtan, känna att ni är värdefulla, omhuldade och trygga här i min famn. Det är över nu, ni kan lämna illusionen för evigt och vara i Friden och Kärleken. Ni kan alla läkas och renas, känna hur spänningarna i kroppen släpper och hur Lyckan spirar i era hjärtan.
Våga tro på den spirande Glädjen, låt den slå rot hos er, lev den, var i den. Älskade, återvänd till gemenskapen och lämna ensamheten. Du har aldrig varit ensam. Ingen av er har någonsin varit ensam, runt omkring har alltid funnits följare som hjälpt er på er väg om än den varit krokig och kuperad, stundtals nattsvart och svår att se Ljuset i. Men se nu Ljuset i tunnelns mynning, ni alla! Tunneln har aldrig funnits där, enbart ni har tillfälligt drabbats av tunnelseende. När nu era ögon har öppnats ser ni Ljuset, känner igen ert hem och er Familj.
Älskade barn ta emot Kärleken, Guds Kärlek som strålar emot er. Låt er glädjas, låt er älskas och låt er landa i Den Nya Världen.
Med all min Kärlek. Jag är Ra. JAG ÄR.

Du gillar kanske också...