Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 29 mars 2021

 

Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 29 mars 2021

Hallå alla underbara jordebor – ingen nämnd och ingen glömd. Tim här. Jag är som alltid tacksam över att nå fram till denna kanal.

Älskade Bröder och Systrar. Ni vet alla varför ni valde de, stundtals mycket besvärliga, uppgifter som ni har valt att utföra i detta jordeliv. Ni är de som ALDRIG GER UPP.

Eftersom ni alla visste att ni skulle klara era uppdrag ville ni verkligen i ert hjärta födas in i just detta liv, i denna tid, på denna plats och i den familj som ni själva valt. Stundtals har ni alla frågat er varför ni inte valde ett lättare liv. Men som ni vet vid detta laget (jag vill bara bekräfta det för er) så har allt anpassats efter era egna önskningar för att kunna utvecklas för ALLAS bästa – inklusive er Älskade Moder Jord naturligtvis.

Ni är empaterna, ni är de blivande/återvändande Mästarna, ni är naturens och jordens mest Älskade. Ni är de som arbetat för Ljusets återkomst i många liv. Ni är de som samlat de mörkaste, tyngsta erfarenheterna och den djupaste visdomen. Allt transformeras nu till Ljus och ni börjar mer och mer se Helheten, se Källan/Guds syfte med Gaias utveckling.

Fler och fler människor vaknar för varje sekund, gnuggar sig i ögonen och undrar varför inte de haft ögon att se med. Först nu, i denna tid, avslöjas allt. Sanningen går rakt in i de av Ljuset öppnade hjärtana.

Ni Ljusarbetare, det är dags nu att träda fram och bekräfta dessa nyvaknade själars upptäckter. Bekräfta Ljuset och Kärleken som alltid har funnits där. Berätta om att ni nu alla har lämnat mörkrets makt och att ni är FRIA.

Glädjens tid är NU. Fira, dansa, lek och njut av denna fantastiska övergångsfas.
(Jag, Kjerstin, hör tranorna trumpeta i bakgrunden)

Den frustration, det vacuum och den känsla av stillastående/att inget händer, som ni alla nog känner ibland – den är en illusion, en sista rest av trögare energier. Följ med i Ljusets flöde, njut av NUET. Ha tillit till att ALLT GÅR ENLIGT GUDS PLAN.

Älskade Bröder och Systrar, snart möts vi åter i det fysiska. Till dess uppehåller vi kontakten genom budskap på olika sätt.
Var uppmärksam på vad ditt Hjärta och därmed din intuition säger dig. Ni vet; där bär ni alla er Sanning. Sanningen om Alltet, Enheten.

Lär av barnen. Som vår vän Jesus sade: ”Var som ett barn”.

Lär av Moder Jord, av de fyra elementen. Var i elementen. Odla, bada, tänd ljus och eldar, var ute i naturen, i luften och i solens Ljus. Se naturens och djurens budskap. Lyssna med ditt hjärta så får du den uppmuntran och den bekräftelse du behöver för att orka fortsätta framåt i stunden, i NUET i ditt hjärta.

Jag älskar er, alla Jordebor.

Med Kärlek, beundran och respekt. På återseende.

Er allas Broder Tim

(När tranorna trumpetade mitt i detta meddelande fick jag, Kjerstin, en 90-talslåt i huvudet. Den har återkommit ofta de senaste dagarna och fått mig att både sjunga, tända ljus och känna hopp. Jag minns texten så här:

Tänd ett Ljus och låt det brinna.
Låt aldrig hoppet försvinna.

Det är mörkt nu,
Men det blir ljusare igen.

Tänd ett Ljus för allt du tror på,
för den här planeten vi bor på.

Tänd ett Ljus för Jordens barn!

Du gillar kanske också...