Avenda, via Nancy Tate, 21:e januari, 2017

Avenda, via Nancy Tate, 21:e januari, 2017

Vakna Upp: Avenda, 21 januari 2017

 

Jag är här för att berätta om känslorna från gårdagens invigning. Jag är här för att säga att det finns en avsaknad av harmoniska tankar för hela jordens familj. Allt eftersom talen fortsatte, så handlade det bara om harmonin i landet som sådant.

Hur är det med resten av planeten? Hur är det med människor runt om i världen, som arbetar och lever i harmoni? Ska vi inte leva på den här planeten, för att lära oss vad en familj betyder? Kommer vi inte från en plats av renhet och kärlek, för att förstå hur långt bort vi kan komma från vår sanning? Har vi inte insett hur starkt och mäktigt det är att bara observera, och sedan gå vidare utan att behöva bevisa att vi är ledarna som har alla svaren, utan att ta bry oss om vad andra tycker, som kanske inte håller med oss? Vi är de som gick med på att komma till denna planet, för att vi ville se vad vi kunde utföra inifrån, utan att minnas vilka vi är, där vi skulle hitta bästa sättet för att leva i resonans med varandra.

Vi har hittat det sättet, dit vi utan minnet kunnat ta oss. Tycker vi om det? Tycker vi att det är det nya sättet att leva, och att vi lever i enighet? Vill vi leva som om vi vore ledarna, och är de andra på olika platser runt om i världen, mindre värda än vi? Jag anser att det här är ett vågspel, som riskerar att ta oss tillbaka till de problem vi har haft i våra liv, och att inte kunna återvända till sanningen om vilka vi verkligen är, och leva så igen. Vi kan gå vidare genom den ovillkorliga kärleken vi har för varandra, och ta bort gränserna vi har skapat, som skiljer oss åt. Vi kan prata i olika hem, om att vi är de som har det sista ordet, och besluta om hur vi ska kunna leva tillsammans, utan att känna varandra. Vi är inte för mer, och vi behöver inte låta andra tro det. Om vi fortsätter att göra så, då befinner vi oss i en virvel av lögner och glömska, vilket inte är sanningen om oss.

Vi är alla från ett frö av ödet. Vi är alla från en enighet, som säger oss att vi kan leva i harmoni med allt liv. Oavsett var vi är och vad våra tankar och önskningar är, kan vi leva i harmoni, och ändå kunna vara individuella i våra uttryck. Det är det dags för oss, att påbörja resan tillbaka till den familj vi kommer från. Vi befinner oss fortfarande i energin av lycka, och lyckan bygger på Kärlek och förmågan att leva i fred, och i glädjen av Kärleken som ligger till grund för alla känslor.

Kom nu; anslut till känslan av En för hela mänskligheten, och för allt liv på denna planet och bortom. Vi är alla En, och vi alla har friheten att leva i enigheten av känslorna som representerar kärleksessensen, av de vi kom ifrån, och att vi kom till den här planeten för att visa vad det innebär att vara i enigheten som vi är i, och alltid kan vara i. Vi kan vara i denna känsla, och fortsätta framåt i så mycket skönhet och kärlek, vilket inspirerar oss att uttrycka våra känslor på harmoniska sätt.

Snabba på resan, och lev i Kärlekens Ljus och bli exempel på vilka vi alla är, genom att visa hur man lever i harmoni för all framtid. Det är vårt ödesbestämda syfte, att återuppväckas och leva våra liv i Kärlekens Essens från Mushaba och i Enigheten av oss alla.

Jag älskar er alla så mycket, för ni min familj, som är född i Kärlek, Glädje och Fred!

Kärlek till er alla,

Nancy Tate, Avenda

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

http://www.treeofthegoldenlight.com/Wakeup%20Call/MWmesages/January2017/Avenda01-21-17.htm

Du gillar kanske också...