Ohmnipure via Nancy Tate, 18 juli

Wakeup_top_msg

Väckning: Ohmnipure, 18 juli, 2016

Jag är här denna morgon för att ge er information som varar länge, och samtidigt kan uppskattas direkt. Det är några nyheter som når rubrikerna och som inte representerar hur de ursprungligen skapades. Vad jag måste säga er är att det kommer ett nytt uppvaknande för många människor som idag inte förstår varför de har känt som de gjort under de senaste dagarna, och ändå är de i ett uttryck av vad de är intresserade av men som inte är deras agenda vid denna tid.

Jag är Ohmnipure åter igen, och jag skulle vilja förklara varför jag har talat genom denna person den senaste tiden. Hon har ärvt att hålla mig, och det började när universum skapades. Jag är en Mushaba varelse som kom till detta universum för att utföra det ödesbestämda uttrycket av vad som har skett sedan livet började i detta universum. Det kommer att komma mer om detta framöver, men nu ska jag ge er dagens nyheter.

Det kommer att komma en nyhet som berättar för människor att universum bugar för allt liv på ett sätt som är lovande för allt som existerar. När det sker kommer man att berätta för människor här på planeten att det kommer en katastrof och att jorden kommer att påverkas på många sätt. Jag kommer inte ge er fler detaljer förutom att jag låter er veta att det inte kommer att bli som det rapporteras, för Skaparen är bakom allt som sker i upplevelserna som kommer. Det kommer en upplyftning av hela detta universum, och det betyder att varje element av det kommer att fortsätta att genomgå förändringar som kommer att föra hela existensen till harmoni.

Det kommer att bli som om en ny delegat har makten på jorden. Det kommer att betyda att inte bara en person ger orderna, utan varje person på jorden kommer att vara i en position där de erkänner att den som talar för dem bara är en del av harmonin till vilken vi öppnar upp mer och mer, till vad vi har lagrat i våra attityder, liksom i vår existens som en levande varelse i detta universum. Som vi ser i våra vardagliga liv kommer vi att komma till mer förståelse om vad vi uttrycker. Ja, jag säger vi, för vi är alla en, som vi inser.

Vi kommer alla att se sanningen då vi går framåt mot den platsen där våra liv kommer vara i frid och vi kommer att uttrycka vår kärlek till allt som existerar. Vi kommer att kunna gå framåt och skapa i den energin. Det kommer vara i glädje som vi, steg efter steg, skapar ett nytt sätt att uttrycka det som vi ser som harmoni och på samma gång det individuella uttrycket som vi var och en skapar i vårt eget sätt att vara.

Det är en underbar sak vi är på väg mot. För tillfället förbereder vi oss för den upplevelsen.  Vi är på mötesplatsen där vi börjar exponera sanningen av så många tillgångar som kommer att komma till er. Först måste hindren till friheten för de tillgångarna helt bli avlägsnade. Det håller på att utvecklas som representerar slutförandet av friheten som vi kommer att ha. Ja, det är vad allt som skett på senaste tiden handlar om. Se på oredan som ni alla haft senaste tiden, och inse att det är stormen före lugnet av uttrycket av att leva som representerar vad vi alla har inom oss, att skapa det som vi önskar för ett fredligt, glädjefyllt liv i harmoni och Kärlek för evigt.

Jag kommer att sitta tillbakalutad nu och se er alla i renheten av att öppna er till era sanna jag. Jag ser fram emot att dansa och sjunga med er alla under dagarna som kommer. Jag älskar er alla innerligt, och vi är en och samma, skapade i Kärlek.

Tack så mycket kära Ohmnipure.

Mycket Kärlek, Nancy Tate

Svenk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

You may also like...