Mushaba Uppdaterar via Nancy, Bob och Anakanda, 31 juli

Wakeup_top_msg

Mushaba Uppdaterar via Nancy, Bob och Anakanda, 31 juli 2016

En uppdatering av inlägget om avskaffandet av Kabalen den 30 juli 2016

Det senaste från Bob T
För er information.
Jag visste att denna fråga skulle komma upp efter att jag satt ihop det ursprungliga inlägget, men jag tänkte inte på det förrän inlägget hade publicerats. Jag antar att min hjärna tog en liten semester.
Folk ställer frågor såsom den följande, som jag fått från en mycket kär vän.

”Hej Bob, Hoppas du njuter av din chokladglass!!!
Vilket samröre har denna nyhet med Nancys kanalisering av att mörkret är kaputt???”

Här är vad jag tror, och det har bekräftats från ovan.
Kabalen som har tagits bort från den här planeten är det högsta toppskiktet av Kabalmedlemmarna. Dessa är de verkliga (jag kallar dem toppen av pyramiden av kontrollbossar) vars namn aldrig har avslöjats offentligt, med avsikt, och som vi aldrig kommer att veta vid namn. Denna Topp av Kabalen är de som skickar ner order till sina mer offentliga lägre underhuggare, som ska utföra deras usla gärningar. Dessa offentliga lägre underhuggare är de som vi alla känner till namnet och som kommer på nyheterna ganska ofta.

Vad jag inser nu, är att det är dessa lägre hantlangare som kommer att arresteras snart och vi, allmänheten, kommer se dem dyka upp i traditionella medier så att vi alla kan se att rättvisa skipas. Vad denna rättvisa kan bli kommer, det är jag säker på, att varierar med var och en av dem individuellt, beroende på vad deras brott mot mänskligheten har varit. Oavsett vilken rättvisa som kommer till dem, så kommer det att bero på vad de själva skapat.

Allt vi kan göra nu är bara att vänta och se beviset på allt detta, vilket jag tror kommer att hända i år. Hur som helst är det min sanning vid denna tidpunkt.

– – –

Detta är Nancy.
När jag läste klart detta från Bob såg jag dem i kabalen som aldrig var offentliga, toppskiktet, som står i sin kommunikation med underhuggarna helt täckta av dräkter med huvud- / ansikts-huvor, från huvudet ner till tårna, och att deras röster inte var deras egna, utan skapade genom deras förmåga att frambringa en förändrad röst.

– – –

Bob T – Efter att Nancy fick ovanstående information fick jag en bild till mig av Darth Vader, en fiktiv karaktär i Stjärnornas Krigs universum.

– – –

Välsignelser! Jag är Anakhanda Shaka Mushaba.
Jag skulle vilja lägga till något till det ovanstående, vilket jag helt håller med om. Jag har frågat samma fråga fler gånger än jag kan minnas. Jag har varit desillusionerad tidigare på grund av att jag hört att Kabalen har tagits bort och ändå, när jag tittar runt i världen så ser jag att samma ”vardag” fortsätter. Jag letade efter en förändring och märkte inte av någon förändring. Så om någon ställer denna fråga, är det rimligt att ni gör det. Så jag vill berätta för er vad mina tankar är om det och jag delar detta bara för att jag verkligen tror att detta är sanningen, åtminstone min sanning, för det är allt jag kan dela med er.

Det är toppen av Kabalens högsta ledare som har tagits bort helt till 100% från jorden. De kan inte och kommer inte kunna ha mer inflytande eller kontroll, inte bara över mänskligheten utan också över deras hantlangare som de lämnat efter sig. Dessa skyddslingars källa till kommunikation och vägledning har skurits av, permanent! På grund av detta har de kastats in i förvirring och de är ett lätt byte, i motsats till de högsta ledarna. De vet att de är färdiga och många av dem kämpar för att få en överenskommelse, för att göra något som kan rädda dem från en förvissad undergång.

Det som händer i världen kan liknas vid ett höghastighetståg som rör sig i en otrolig hastighet, sedan när foten en gång tagits bort från gasen, när väl bränsletillförseln eller energin som drev tåget är avskuren, stoppad, börjar tåget att sakta ner, men inte omedelbart. Det tar tid för något som rör sig med denna hastighet att sakta ner och slutligen stanna, stoppet för underhuggarna är gripande och borttagning.

Fartminskningen av underhuggarna, är det som kan ses när ni tittar på nyheterna från hela världen. Många människor och företag och regeringschefer står inför utmaningar. Många bankirer och chefer för dessa multinationella företag grips, mördas eller begår självmord. Det kommer snart att ta er till första parkett i ert liv där det kommer att påverka er direkt. När något händer vid höga hastigheter kan man inte se någonting förrän det börjar sakta ner så medvetandet kan bearbeta det, och då kan ni se det, först otydligt, sedan ser ni det som det är.

Jag förstår frågan angående att man inte ser NÅGON FÖRÄNDRING MEN FÖRÄNDRINGEN FINNS DÄR OCH OM NI KAN SE PÅ DET SÅ SOM JAG HAR FÖRESLAGIT SÅ KOMMER NI ATT SE FÖRÄNDRING. (Det råkade bli stora bokstäver så jag lät dem vara kvar). Då ni uppmärksammar de mindre förändringarna kommer ni att börja se mer och mer av denna förändring då den växer sig större och större.

Ganska snart kommer de företagsägda medierna inte längre kunna stänga ute sanningen och fortsätta föreviga lögnerna. Mycket av vad som rapporteras är hopkokat, gammalt eller avsiktligt anstiftat för att hålla människornas sinnen i kaos och i brist på hopp om att saker kan bli bättre. Ni kan hitta mer sanning på Internet och oberoende nyhetskällor än ni kan hitta i traditionell massmedia. Det finns där, ni måste bara se med nya ögon och en annan attityd av förståelse och medvetenhet.

Vi är nu i en period av anpassning, en paus i livet, där alla system kontrolleras och för att se till att alla system är redo för att mänskligheten slutligen, och utan hinder eller störningar av något slag, ska kunna gå vidare till vår underbara nya värld som vi har skapat utan rädslan, bristen och kontrollen. Vi är mästarna över allt vi överblickar och vi kommer att börja leva denna verklighet under de kommande tiderna.

Jag är inte en som förutsäger några tidsramar och vi är alla trötta på att höra talas om alla dessa förutsägelser om tidsramar. Men vet, att vid en av dessa tidpunkter kommer det att bli så. Inte för att någon gissade det och fick rätt, det kommer hända för att det helt enkelt är gudomlig timing. Jag säger, ge det lite tid att anpassa sig och en dag plötsligt tror ni att ni lever i en dröm, eftersom allt kommer att vara så underbart i ert liv!

Med Mushabas Fullkomliga Kärlek

Anakhanda Shaka Mushaba

– – –

Vi hoppas att den här uppdateringen kommer att vara i resonans med er. Om det är så, känn er fria att dela detta oavsett var ni blir kallade till att göra det.

Bob, Nancy, Anakhanda

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...