Befälhavare Ashian från den Galaktiska Ljusfederationen via Jennifer Crokaert, 17 januari, 2020

Befälhavare Ashian från den Galaktiska Ljusfederationen

via Jennifer Crokaert

”Nya Horisonter”

Den 17 januari, 2020

Mina käraste Galaktiska bröder och systrar!

Jag har kommit för att tala med er på ett nytt sätt och för att försäkra er om att det som ni alla så hårt har arbetat med för att uppnå, nu nästintill har blivit fullbordat. Ni kommer inom kort att inta er rättmätiga plats inom det Galaktiska Rådet, en plats, en ära, en gemenskap som länge har nekats er som en grupp.

Som ni kan minnas, så är en del av mitt uppdrag att förstå och vidarebefordra den emotionella matrisen hos alla på Gaia, som en del av vårt övervakande av vad som skulle kunna kallas ert index för kärlek och ljus.

Med all ödmjukhet talar jag om för er att den senaste tillväxten har varit häpnadsväckande; virvelrörelsen av enhet, samarbete och förenad medkänsla har vuxit till sig exceptionellt snabbt. Till och med snabbare än vad vi förväntade oss, fastän vi i vårt stilla sinne hoppades på att det skulle vara möjligt!

Ni markerar vuxendomen i ålder, kanske 18 eller 21 år, oberoende av hur vis eller dum en person kan vara vid dessa åldrar. Vi ser till er emotionella-andliga matris, ert index för kärleks-ljus; detta avgör er andliga visdom. Här kan inte dumheten tränga sig förbi!

Ni är mycket, mycket nära (ja, jag vet att ni är trötta på det ordet!) att nå fram till markeringen för matrisen för er andliga vuxendom. När ni uppnår och håller denna förutbestämda markering, så markerar den er andliga vuxendom som ett samhälle.

J: Det är som om ni visade mig ett ofantligt firande!

A: Ja, att uppnå denna utformning av matrisen är inte så lätt gjort. Detta uppnås genom uthållighet, engagemang, passion och ett åtagande gentemot det gudomliga som finns inombords.

Att stadigt hålla denna matris – för det förekommer alltid vissa fluktueringar under de tidiga stadierna, såsom ett barn som lär sig att gå, till en början skakigt och sedan med stor lätthet – kommer att trigga igång en kaskad av externa, påtagliga händelser vilka förändrar mänsklighetens horisont för all framtid.

J: Du använder ordet ’horisont’ och det känns att det är laddat med en innebörd.

A: För det är meningen! Er horisont är både den expansion som ni uppfattar, men också begränsningen i er varseblivning. Det finns horisonten i er syn, det finns horisonten i er framtid, det finns horisonten i vad ni föreställer er att ska komma härnäst i er livstid.

Allt detta kommer oåterkalleligt att förändras. Det kommer inte att finnas någon återvändo, det kommer inte att finnas någon i en position som kan ändra på eller göra de rättigheter och de fördelar ogjorda, vilka står i färd med att ges till er, i egenskap av fullständiga Människor, i egenskap av Nova Gaia-bor.

Och i och med att samtliga når vuxendomen, så finns det också ansvarsförbindelser; men skillnaden mellan de visa och de dumma, är att de visa kan se skönheten i ansvarsområden, de förstår hur givande och tagande är vävda genom varje livstid, i själva verket varje dag. Bara de barnsliga springer iväg från sina ansvarsförbindelser.

Och ni är inte längre barnsliga.

Snart kommer vi att hälsa på varandra såsom broder och syster; snart kommer vi att fira tillsammans och dela med oss till varandra. Vi är lika förväntansfulla som ni för att detta nya kapitel ska ta vid, för att få dela allt som vi har tillsammans med er och att stötta er, i och med att ni glider in i en medveten Galaktisk mognad.

I varje stund finns vi med er. Och mycket snart kommer ni att få syn på oss.

 

 

 

jennifercrokaert.com

https://tinyurl.com/v9wdzkj

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

You may also like...