Benjamin Fulford Fullständig Rapport, 12:e mars 2018

Benjamin Fulford Fullständig Rapport, 12:e mars 2018

”Dominobrickorna Fortsätter att Falla” – Fulfords Rapport 18-03-12

Veckovisa geopolitiska Nyheter och Analyser

Japans marionettregering blir nästa,

eftersom dominobrickorna håller på att falla

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018/03/12
Det slutliga nederlaget för den Khazariska maffian syns nu vid horisonten, eftersom deras världs kontrollnät fortsätter att kollapsa. Detta kunde senast ses vid de dramatiska politiska händelserna i Italien, Japan, Korea och USA. Snart kommer vi också att se en förändring i Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Israel, är ett flertal källor eniga om.

Den största nyheten i den gångna veckan, var tillkännagivandet av ett planerat toppmöte mellan USA:s president Donald Trump, och Nordkoreas starke man Kim Jong-un. I själva verket möttes de två ledarna i hemlighet redan i november förra året, enligt Pentagons källor. Offentliggörandet betyder bara att en övergripande överenskommelse har nåtts, för en återförening av den Koreanska Halvön, säger dessa och källorna från Asian Secret Society. Uppgörelsen för det enade Korea, som sannolikt gör att Trump, tillsammans med Kinas president Xi Jinping kommer att få Nobelpriset, får också till följd att inga Amerikanska soldater kommer att tillåtas röra sig norr om den 38:e breddgraden, säger källorna.

I relation till detta, kommer den Khazariska slavadministrationen med Japans Premiärminister Shinzo Abe, att störtas. Rothschilds Finansministerslav Taro Aso, förväntas avgå innan Abe själv tas bort, är flera källor överens om. Det finns synliga tecken på att detta är nära förestående, och Japansk TV och tidningar står i full skandalberedskap, för att rapportera om hur den Japanska regeringen sålde mark billigt, till en skola knuten till Abe, hans fru och en hel massa politiker, och sedan ljugit om det.

https://www.japantimes.co.jp/news/2018/03/12/national/politics-diplomacy/finance-ministry-admits-to-altering-moritomo-documents-says-references-to-abe-and-wife-were-deleted/#.WqYkz3yRVz8
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-03-12/japan-finance-minister-under-fire-as-abe-school-scandal-deepens

 

Den verkliga skandalen är dock att Abe-regimen byggde biovapenlaboratorium och fabriker, förklädda till Kakes skola för veterinärer. Detta innebär, att regimen gjort sig skyldig till krigsförbrytelser och inte bara korruption. Skolan, förresten, var tänkt att öppna i april, men inga studenter sökte för att göra inträdesprovet.

Japanska högerfalanger knutna till Kejsaren, hela det hemliga etablissemanget i Japan inklusive det Jesuitstyrda Centrumet för Strategiska och Internationella studier (CSIS), har vänt sig mot Abe-regimen, som därmed är fördömd.

En medlem av Abe-kabinettet, som erkände att regeringen var på väg att falla, sändes för att träffa en representant för White Dragon Society (WDS) förra veckan, för att be om att marionettregimen i Japan skulle få fortsätta. Han bad också om, att en medlem från Abe-kabinettet skulle tillåtas sitta med i de pågående förhandlingarna, mellan den Amerikanska militären och den Kinesiska regeringen om Japans framtid, ”bara för att göra anteckningar.”

Varken den Amerikanska militären eller Kineserna, vill ha några representanter för Abes slavregim, någonstans nära förhandlingarna, enligt de källor som är involverade. Den Amerikanska militären är ursinniga på det Japanska etablissemanget, eftersom de nyligen upptäckt att Kobe Steel medvetet saboterade Amerikansk militärutrustning, genom att sälja felaktig stål till dem, säger Pentagons källor. Detta kommer inte att gå förbi ostraffat, säger de.

WDS, för sin del, sa att den Japanska regeringen (undantaget Abe och hans kumpaner), måste godkänna Bank of Japans nationalisering, fria och rättvisa val och tillkännagivandet av ett jubileumsår, inte bara för en annulleringen av alla skulder, utan också för en engångsomfördelning av tillgångar. När detta skrivs, har inget formellt svar inkommit på denna begäran.

Under tiden i USA, har de vita hattarna fortsatt att vinna stort. Det största tecknet var förra veckans avgång, av Goldman Sachs förre VD Gary Cohn, vilken var Trumps ekonomiska rådgivningschef. ”Vita huset är nu Goldman Sachs-befriad”, utbrast en Pentagonkälla. Som en följd av Cohns fall, tvingas Lloyd Blankfein avgå som VD för Goldman Sachs, konstaterade källan.

Detta innebär att Trumps nationalistiske handelsrådgivare, Peter Navarro, Direktör för Befattningen av Handel och Tillverkning, nu är den högsta ekonomiska chefen i Vita Huset. Tillkännagivandet av ett undantag från stål- och aluminiumtullar från Kanada och Mexiko till Amerika, men inte från EU eller Japan, visar hur den Amerikanska politiken i handelskriget sannolikt kommer att bli. Precis som när militären väljer att erövra enkla mål först, är det tydligt att handelskrigarna siktar på EU och Japan, med syftet att förena Väst innan de tar sig an Kina. Naturligtvis syftar allt detta förhandlingsgormande till att få eftergifter, och betyder inte att det faktiskt kommer att bli ett handelskrig.

Den andra stora utvecklingen i USA förra veckan, var att USAs Justitiekansler Jeff Sessions ” till slut visade sina huggtänder med en stämning mot Kalifornien, för frisläppandet av dokument till kongressen angående [tidigare president Barack] Obamas Fast and Furious-uppdrag.” På tal om Obama, så säger Pentagons källor att USAs sekreterare Rex Tillerson flög till Kenya i förra veckan, ”för att stoppa Obama från att kunna få asyl.”

Beträffande Storbritannien, säger Pentagons källor nu, att ”Brittiska Kungliga pedofilringar i Buckingham och Westminster, kan knytas till donationer för Clinton Foundation från Storbritannien, Australien, och Kanada, på uppdrag av drottningen.” Säkerligen, är pedofilin och hemska beteenden till stor del otyglat, hos den Brittiska eliten. Se länken nedan för ett exempel helt nyligen.

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/britains-worst-ever-child-grooming-12165527

Dock har denna författare tidigare funnit att anklagelserna mot Drottningen beträffande pedofili i Kanada, var fabricerade och hade betalas av en medlem från Rockefellerfamiljen. Händelserna kommer att visa sanningen om de senaste anklagelserna. Oavsett det, så kommer ett regimskifte till Storbritannien, och 9/11 sanningstalare Jeremy Corbyn kommer att ersätta Premiärminister Theresa May, hävdar CIAs källor.

I Italien har ett regimskifte redan kommit, där anti-EU och anti-etablissemangets partier fick majoritet i förra veckans val. Denna process kommer att ta några månader, eftersom förhandlingarna fortsätter både i parlamentet, och hos de hemliga sällskapen.

Ett stort steg tas nu också mot Rothschilds slavregering med Emmanuel Macron i Frankrike, där ett Nationellt Råd för Övergången har inrättats, för att ersätta regimen.

Eric Fiorile från Rådet, har lämnat ett budskap till människor i världen som bland annat kan läsa: ”Jag kommer att berätta för er om det sanna och verkliga Frankrike, inte det Frankrike som er media, förmodligen lika korrupt som vår, visar er …. Vi lever under en absolut diktatur. Ingen går säker i sitt eget hem. Våra politiker kan nu få vem som helst gripen utan arresteringsorder, och utan någon anledning. De kan genomsöka och ta vad de vill från folks hem. De kan ta och hålla någon i förvar, utan förklaring.” Rådet, vilket får ett starkt stöd, ber om hjälp från andra människor i världen.

https://www.conseilnational.fr/international-gbr/

I Tyskland, klamrar sig också knappt den gamla regimen fast vid makten runt Angela Merkel. Men CIAs källor säger att planer är på gång, för att göra alla medvetna om att hon är Hitlers dotter, och de lovar att hennes regi är dömd. De mycket framgångsrika ”Q” Psy-ops, har antytt detta i titeln ”Vem är Angela Hitler?”

https://qanon.pub/

Den sista dominobrickan som faller, kommer att vara Israel. Den Israeliska Polisen närmar sig den satanistiska Premiärministern Benjamin Netanyahu, till synes för en korruptionsskandal. Men Netanyahu är en massmördare, och en av de främsta upphovsmännen bakom kärnkraft- och tsunamiattacken mot Fukushima i Japan, den 11:e mars 2011. Netanyahu klänger sig desperat fast vid makten, eftersom han vet att hans liv hänger på det. När han och hans satanistkollegor tas bort, kommer det Judiska folket att bokstavligen befrias från tusentals år av Babyloniskt slaveri.

Som vanligt finns det en hel del som vi fortfarande inte kan skriva om, men det räcker att säga att hemliga förhandlingar som syftar till att befria mänskligheten pågår, och Ryssland, Iran, Kina och den Amerikanska militären är involverade. Därför är det nu bara en tidsfråga, innan vi har massarresteringar, krigsförbrytartribunaler samt ett jubileum och ett nytt meritokratiskt politiskt och finansiellt system, som leds av och för folket.

https://benjaminfulford.net/

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...