Benjamin Fulford Rapport, 26 februari, 2018

Benjamin Fulford Rapport, 26 februari, 2018

 

Fulford Rapport 2018-02-26

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018/02/26

Tempelriddarna släpps tillbaka in till monoteismens inre helgedom efter ett 711-årigt avbrott

För första gången sedan fredagen den 13 oktober, 1307, har tempelriddarna blivit inbjudna igen till monoteismens inre helgedom, enligt Tempelriddar- och P2 Frimurarlogekällor. Så är en 711-årig orättvisa, en som gav upphov till fredagen den 13: e som otursdag, slutligen avslutad. Detta är bara ett annat tecken på att vi upplever händelser som bara kan beskrivas som bibliska. Kom ihåg att i februari 2016 avslutade de romerska och ryska kyrkorna sin tusenåriga schism. Är muslimska, judiska och kristna schismer på tur att ta slut? Kanske kommer vi snart att veta.

Hur som helst, nu kommer Tempelriddarna att slås samman med Maltas riddare, och detta kommer att ”ge Tempelriddarna tillgång till själva Vatikanen”, enligt Andrew Heim, från den Suveräna Militära Orden av Templet i Jerusalem, d.v.s. Tempelriddarna. Dessutom kommer Tempelriddarna att ges ”tillgång till den inre helgedomen i Abrahams religioner, sett med det erbjudna tillträdet till Vatikanen och det Heliga Landet. Dessutom kommer denna inre helgedom att inkludera tillgång till den kontroversiella Prieure de Sion som blev populär av Dan Browns roman Da Vincikoden … ”säger Heim.

http://www.chevaliersfideles.com/international-news-2018

Denna händelse är bara det senaste tecknet på en grundläggande förändringsriktning för västerländsk civilisation, från krig och mot fred och utveckling, enligt dessa källor. Om allt går bra kommer snart biljoner dollar att ställas till förfogande för att betala av både den amerikanska regeringens och den privata sektorns skulder, samt finansiera en massiv kampanj för att avsluta fattigdom, stoppa miljöförstöringen och vända planeten jorden till det paradis som den är meningen att vara, säger källorna. Detta diskuteras nu offentligt av västerländska ledare och rapporteras i företagsmedia. Kom ihåg att du läser det här först.

https://www.cnbc.com/2018/02/18/us-japan-india-australia-mull-alter…

Jordalliansen som kämpar för att frigöra mänskligheten från det babyloniska skuldslaveriet segrar också på flera fronter, med seniora sataniska kabalister som dör, försvinner eller förlorar makten i en accelererande takt. CIA-källor bekräftar till exempel att Jacob Rothschild dödades av en självmordsattack i sin helikopter i november förra året. Om detta är sant, ansluter han till David Rockefeller, Zbigniew Brzezinski, George Soros och många andra ledare av den kollapsande gamla regimen. Den toppsatanist som fortfarande är vid makten är nu Benyamin Netanyahu i Israel, som nu anklagas för flera korruptionspunkter och sannolikt kommer att dödas innan han kan vittna om flera krigsförbrytelser som Fukushimas massmordattack på Japan.

Med de flesta topprankade kabalisterna nu ute ur bilden riktar man in sig på de lägre nivåerna. Därför tvingades kasinomogulen Steve Wynn (Weinberg) att avgå, skenbart på grund av sexuella trakasserier, noterar Pentagon-källor. Nu har Mark Cuban, miljardär och ägare till Dallas Mavericks, ”exponerats för att möjliggöra en korrosiv misogynistisk (Nedsättande för kvinnor)kultur, och kan bli livstidsavstängd och tvingad av NBA att sälja sitt lag”, säger källorna. En annan kabalmakthavare i trubbel är senator Dianne Feinstein i Kalifornien, som misslyckades med att få ett godkännande från sitt eget parti för att kandidera till omval.

Pentagon och P2 Frimurar-källor säger bland annat att borttagandet av senior- och junior-kaballedare sammanfaller med ökande bevis på att någon form av hemligt rymdkrig utkämpas för att befria denna planet. Pentagonkällor säger till exempel att kabalens rymdflotta förstördes över Nevada. En video som tydligen visar en del av den här rapporterade förstörelsen kan ses här:

https://www.youtube.com/watch?v=xEmNLadC144&feature=youtu.be

Även en ubåtsbas i Papua, Nya Guinea förstördes av energivapen och blev sålunda ”förhindrad att sätta igång Yellowstone-kratern”, säger källorna. Detta var basen från vilken Fukushimas kärn- och tsunaminattack den 11 mars 2011 på Japan iscensattes. En titt på epicentret av jordbävningen, 6.08 S och 142.70 E på Google Earth, avslöjar några ganska konstiga föremål.

https://www.express.co.uk/news/uk/923237/uk-earthquakes-twenty-one-

Storbritannien, som inte är känt för jordbävningar, har också upplevt 21 jordbävningar under de senaste 50 dagarna och seismograferna uppvisar de främsta tecknen på artificiella skakningar. Pentagonkällor säger att jordbävningarna orsakas av den pågående förstörelsen av kabalunderjordsbaser i Wales och Irland.

https://www.express.co.uk/news/uk/923237/uk-earthquakes-twenty-one-…

Dessutom, kanadensiska Secret Intelligence Service-tjänstemän säger att de anonyma ”Q” -posterna som nu ses av 20 miljoner människor är en del av en militär underrättelsestrid mot ”deep state.” De säger att den amerikanska presidenten Donald Trump förbereder sig för att avslöja det hemliga rymdprogrammet. Artiklarna i dessa länkar stöder denna uppfattning:

http://exopolitics.org/president-trump-validates-qanon-how-will-ufo…
https://qanonposts.com/

I vilket fall, tillbaka här på jorden, så blir den senast iscensatta masskjutningshändelsen av Kabalen i USA en stor katastrof för Kabalen och deras propagandamedia, eftersom historien avslöjas trots desperata försök från CNN och Google att censurera sanningen om krisskådespelare etc. ”Den falska flaggattacken på den övervägande judiska Parkland High School, vars offer förresten inte existerar enligt offentliga register, var ett nytt försök att få tag på amerikanska medborgares vapen,” enligt en judisk CIA-källa. Källan förklarar att de inte kunde hitta några födelsebevis för de så kallade offren.

”Kabalens anti-pistoldistraktion slog tillbaka, eftersom företag som MetLife, Chubb, United Airlines, Delta Airlines och Hertz som dumpade NRA (National Rifle Association) efter Parklandskjutningen kan möta en massiv bojkott från icke-NRA-pistolägare och militära veteraner, när som NRA vinner ännu fler medlemmar, lägger Pentagon källor till.

Dessutom, ”I en nedslående till lättsinnig israelisk rättfärdighet, fastslog USA: s högsta domstol i Rubin mot Iran, med 8-0, att judiska offer för en självmordsbombning i Jerusalem 1997 inte kan inkassera från Iran genom att beslagta deras museiartefakter i Chicago” påpekas det.

Kabalen förlorar också på många fronter i det finansiella kriget. Det senaste draget mot dem var Venezuelas utfärdande av en oljebackad kryptovaluta som redan har lyft 735 miljoner dollar för det landet på sin första dag av för-försäljning. ”Det måste vara ett smart drag från Maduros sida, eftersom det gör ”deep state” väldigt nervösa, påpekade en CIA-källa.

https://sputniknews.com/world/201802261061987516-menendez-us-venezu…

Ryssland och Turkiet förbereder sig också för att utfärda kryptovalutor som ett sätt att motverka amerikanska sanktioner, noterar CIA-källan. Med ASEAN som också går mot nationalisering av kabal-ägda centralbanker och Kina som startar guldbackad yuan oljeterminshandel, kommer snart bara Japan, Israel och en del av USA att förbli under någon form av kabalekonomisk kontroll.

Militärregeringen i USA fortsätter att kämpa mot Kabalen tills den är helt besegrad, lovar Pentagonkällor. När vi ser ett jubileum som annonseras och utförs, kommer vi att veta att det amerikanska folket slutligen kommer att bli befriat. Just nu hetsas ändå 77 miljoner amerikaner av privata skuldinkasserare och många placeras i privatägda fängelser för skulder så små som 28 dollar, enligt den Amerikanska Civila Frihetsunionen. Varför blir inte dessa inkasserare fängslade? Varför befrias inte slavarna i det privata fängelsenätverket?

https://www.veteranstoday.com/2018/02/21/thousands-of-americans-jai…

I en slutlig not kan vi rapportera denna vecka att White Dragon Society (WDS) nu är engagerad i förhandlingar på hög nivå med det amerikanska militärindustriska komplexet, P2-frimurarna, de asiatiska hemliga sällskapen, ryssarna och andra för att förbereda planeten inför slutlig befrielse från Kabalen.

Även om det finns mycket vi inte kan offentliggöra vid denna tidpunkt kan vi säga att biljoner dollar kommer att ställas till förfogande för västvärlden för att rensa upp sin akt. Vi kan också säga att det inte kommer att bli någon enda världsvaluta, och det kommer inte att bli någon fascistisk världsregering. WDS har dock blivit tillsagd att, om mänskligheten inte uppnår världsfred, kommer karantänen på planeten jorden inte att lyftas. Därför är det viktigt för hela planeten att uppnå koreansk återförening och avsluta den israelisk/palestinska konflikten.

Om vi spelar våra kort rätt, så kommer det som utvecklas under det närmaste året eller så att vara något som historiker kommer att skriva om i tusentals år. Vi har en mycket reell chans att avsluta tusentals år av mänskligt slaveri och påbörja en ny tidsålder.

https://benjaminfulford.net/

 

Avsnitt för bifogade filer

Förhandsgranska YouTube-videoklipp Shocking footage of UFOs Attacking each other over Nevada

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...