Benjamin Fulford Rapport, 29 oktober 2018

Benjamin Fulford Rapport, 29 oktober 2018

Per Staffan 1 november 2018

Meddelande till bankeliten: Bus eller Godis

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-10-29

Det kommer att bli en särskilt hemsökt Halloween för den Khazariska maffiabankeliten, eftersom de har fått en tidsfrist till den 31 oktober för att lämna tillbaka guldet som de stal eller stå inför att systematiskt jagas ned och utrotas, säger Asiatiska hemliga samfund, CIA och White Dragon Samfundskällor. Efter den tidsfristen kommer skottpengar i guld att ställas ut på seniorbankirer och börjar med cheferna för EU: s centralbank, Bank of Japan, Federal Reserve Board och BIS, säger källorna.

White Dragon Society (WDS) har erbjudit den khazariska maffian en väg ut ur denna situation. Allt de behöver göra är att på ett konstruktivt och verklighetsbaserat sätt monetärisera 1934 års Henry Morgenthau Obligationer till ett värde av $ 40 biljoner för att finansiera inrättandet av en meritokratisk framtidsplaneringsbyrå. Detta skulle räcka för att avsluta fattigdom, stoppa miljöförstöring och finansiera mänsklig expansion i universum. Alternativet är döden för alla de khazariska gangstrarna som är involverade i centralbanksbedrägeri och babyloniskt skuldslaveri.

I USA, under tiden, säger Pentagon källor, att amerikanska presidenten Donald ”Trump hade en briefing och middag med toppmilitära ledare i Vita huset den 23 oktober med ett rakt på sak budskap till Israel, demokraterna, deep state och dess invaderande armé från Mexiko att inte stjäla mittårsvalet. ”Bilden nedan visar tydligt var USA: s militär står.

Det finns också ett stort tryck på att ta ner den skurkaktiga regimen i Saudiarabien är flera källor överens om. Mordet på journalisten Jamal Khashoggi, trots att khazarierna försökte distrahera oss med falska flaggor etc., visar sig ha varit ett dödligt misstag.

Statscheferna i Ryssland, Tyskland och Frankrike var i Istanbul förra veckan för att möta den turkiska presidenten Recep Erdogan för att diskutera detta mord och framtiden för den skurkaktiga sionistiska saudiarabiska regimen, enligt ryska källor.

CIA-källor försökte övertyga denna författare om att mordet faktiskt aldrig ägde rum, genom att skicka följande uttalande om toppmötet, vilket USA, Israel och Kina inte var inbjudna till:

”De är där för att diskutera Khashoggi-frågan. De försöker räkna ut hur man skall släppa sanningen om Khashoggi. Han är inte död. Han är inte heller tillgänglig för att träffa någon. Cheferna för de särskilda makterna som USA, Ryssland, Kina, Turkiet, Frankrike, Tyskland, Saudiarabien och Israel vet exakt var han är. Låt oss bara säga att Khashoggi lurade dem alla. Han vände sitt eget okända specialprogram-vapen mot dem. Han hade accesskoderna. ”

Ryssarna svarade genom att skicka de avskyvärda fotografierna nedan av Khashoggis sönderstyckade kropp med hans ansikte avskalat.

(VARNING: Följande bilder är inte för de svaga. Titta på egen risk.)

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2018/10/1-5sMAV5J0T5E.jpg

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2018/10/2-AUE0_IOBOzo.jpg

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2018/10/3-OOYBW_7XqIo.jpg

Det verkar som att de satans-dyrkande khazarierna har en vana att skala ansikten av människor medan de fortfarande lever. Det är uppenbarligen avsett att framkalla den maximala smärtan från offret som ett offer till Baal, säger judiska WDS-källor.

När CIA-källan konfronterades med fotografierna, insisterade han emellertid på att hans information var korrekt och sa att bilderna kunde vara falska. Han sade att DNA-testning och jämförelse av dentala register var nödvändiga.

Under alla omständigheter säger Pentagon-källor att denna skrämmande handling har lett till en snöbollsliknande ”global saudisk bojkott som kan innefatta inte bara EU: s industriledare för Airbus, Siemens, ABB och EDF, utan också asiatiska jättar som Samsung, Hyundai, Sumitomo och det kan leda vidare till ett EU-vapenembargo där även [Kanadas premiärminister Justin] Trudeau är under press för att avbryta ett $ 15 Triljoners-vapenavtal som har godkänts av [hans föregångare Stephen] Harper. ”

”Med EU-parlamentets omröstning 325-1 för ett EU-vapenembargo och [tyska förbundskansler Angela] Merkel i ledningen, kan Trump bli tvungen att använda EU: s vapenembargo mot Saudiarabien för att driva ett FN-vapenembargo, säger källorna.

Khashoggi mördades för att han skulle avslöja Saudi Israels användning av kemiska vapen i Jemen, enligt Daily Express i England.

https://www.express.co.uk/news/world/1037378/Khashoggi-murder-news-saudi-arabia-chemical-weapons-use

Det finns nu ett stort tryck från khazarierna för att få Khashoggi ut ur nyhetscykeln, säger Pentagon-källorna. De tillägger att det påstådda mordet på 11 judar vid en synagoga i Pittsburgh förra veckan var ”en falsk flagg, ett misslyckat sista försök att få Trump att ignorera judiskt röstbedrägeri eller migrantkaravanen, stötta vapenkontroll och ge judiska samhällscentra skattebetalarnas pengar för deras säkerhet och etablera judiskt offerskap före 9/11 sanningen och en invasion i Gaza. ”

Men min collegevän Christopher North råkar leva några kvarter från skjutningen, och han tror att det verkligen hände och känner några av offrens familjer. Han ringde till den lokala blodbanken och kunde bekräfta att det var ett stort rop efter blod från lokala sjukhus efter skjutningen. Hans dotter Sophia filmade efterdyningarna och publicerade det på länken nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=wJk0viHcEGw

Ändå noterar den tidigare CIA-agenten Robert David Steele att ”Som vi nu vet från en genomgång av alla tidigare falska flaggor, är sionisterna mer än glada över att döda sina egna (Argentina, Judiska Samfällighetscentret) samt amerikaner (USS Cole, USS Liberty, 9/11). Deras mål: att legalisera censuren på #GoogleGestapo där någon som frågar någonting anses vara ”antisemitisk”. ”

https://phibetaiota.net/2018/10/robert-steele-active-shooter-at-synagogue-bullshit-programmed-drill-fema-show-me-the-bodies/

Förhoppningsvis kommer snart det judiska folket att befrias från 3 000 plus år av babylonisk fångenskap och kommer inte längre att behöva mördas av sina hemliga mästare av propagandaskäl.

Under tiden hade en medlem av ett asiatiskt hemligt samfund följande råd för västerlänningar som kämpar för att befria sig från khazarierna. ”De presenterar alltid en dualitet för dig – antingen fascism eller kommunism – och det finns inget annat val. Antingen låter vi de kinesiska kommunisterna ta över eller så kommer vi att bli slavar i det fascistiska Europa ”, säger han. ”Det är 2018, två hundra år sedan Waterloo-stuntet, och jag hoppas verkligen att den ljusa sidan har lärt sig något användbart nu”, tillade han.

Källan sade, ”Så snart USA börjar arrestera Hillary Clinton och Barack Obama och dess likar för att visa god vilja från USA,”kommer asiaterna att skicka massor av guld under US Navy eskort ”att staplas upp på Vita Husets främre gräsmatta för världen att se. ”Trump kan utfärda en ny valuta från det guldet, lovar han.

Han råddes att ta en titt på Guantanamo Bay på Kuba för att se själv att anläggningar hade byggts för ett stort antal fångar. Vi hör nu att arresteringarna börjar efter den 6 november efter mellanårsvalet.

Detta kommer sannolikt att samordnas med ett ryskt drag för att stänga av den khazariska regimen i Ukraina, men allt vi kan säga är att det definitivt är operativ tystnad i både USA och Ryssland, vilket tyder på att en stor samordnad operation äger rum.

CIA-källan som nämnts ovan sa dock att många av de brottslingar som människor vill ha arresterade redan är döda och allt som de kommer att kunna arrestera kommer att vara ”datorgrafik eller kloner”.

Kanske, men en kriminell som kan arresteras är satans-tillbedjande Israels premiärminister Benjamin Netanyahu. Netanyahu reste förra veckan till Oman och hoppades att sultanen skulle ge honom skydd mot en överhängande arrestering, säger Mossad-källor. Rothschild och P2 Frimurar-Agnelli familjekällor säger att de hoppas att, som det japanska uttrycket säger, ”skära av ödlans svans för att fly” genom att offra Netanyahu och den falska Mohammed bin Salman för att skydda sig själva.

Det betyder att speciella krafter kommer att behöva raida de tekniska företagen i Kalifornien som Google, Facebook, Paypal och de stora farmakologiska företagen samt centralbankerna om vi ska avsluta detta.

Det skulle också hjälpa om vi kan få slut på fängslandet på falska anklagelser för andra frihetskämpar såsom Winston Shrout. För detaljer, se denna YouTube-länk:

https://youtu.be/WAO7xkl3On4

En annan sak att komma ihåg är att många av eliten enligt CIA-källor fejkar sina egna dödsfall i hopp om att undvika rättvisa eller hämnd. Källan säger att den rapporterade döden av den thailändska miljardären Vichai Srivaddhanaprabha i en helikopterkrasch är ett exempel.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-10-27/helicopter-crashes-outside-king-power-stadium-in-leicester-sky

”Vichai var INTE i helikoptern. Läs artikeln noggrant. En person nära familjen rapporterade informationen till BBC. Han har nu blivit en till av eliten som försvunnit från scenen. Han är inte omtyckt av många av Thailands gamla pengaklan i Bangkok. Ett bra sätt att försvinna från radarn för gott. ”

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...