Benjamin Fulford Rapport – Utdrag, 31 december 2018

Benjamin Fulford Rapport – Utdrag, 31 december 2018

Per Staffan 31 december 2018

Om vi alla trycker på, kommer 2019 att se en slutlig seger över den Khazariska maffian

Av Benjamin Fulford White Dragon Society

Många tecken tyder på att 2019 kommer att bli ett genombrottsår i striden mot den satanstillbedjande Khazariska maffian. Inte bara har massarresteringar påbörjats, utan den massmördande delen av det farmakologiska/medicinska etablissemanget tas också bort. Ett annat uppenbart tecken på att det inte längre är business som vanligt är att amerikanska militären dras tillbaka från Syrien, Afghanistan, Irak och andra ställen. Och den här gången kan den amerikanska regeringens nedstängning faktiskt leda till formella konkursförfaranden mot den olagliga företagsregering som har ockuperat Washington, D.C. sedan 1871.

Låt oss börja med USA: s militära tillbakadragande, eftersom det markerar en av de största förändringarna som setts sedan slutet av andra världskriget när den beständiga krigsekonomin i det amerikanska militärindustriska komplexet började. Pentagonkällor säger att USA: s president Donald Trumps juldagsbesök i Irak förebådar ett uttåg ur det landet. Det här följer på tillkännagivanden från Afghanistan och Syrien, samt ett eldupphör i Jemen. Vi noterar också att nästan alla de amerikanska hangarfartygsgrupperna nu är vila i sina hemmahamnar.

Ännu mer dramatiskt säger källorna: ”Verkställande försvarsministern Patrick Shanahans uppdrag kommer att [förmedla ut i offentligt perspektiv] rymdstyrkan, föra hem trupper, släppa utomjordisk och undertryckt teknik, stänga utländska baser, göra svärd till plogbillar och skära ned på avfall, samtidigt som man bygger en mer dödlig militär. ”Detta innebär fred på jorden och god vilja för alla i verklig mening denna helgperiod.

Pentagonkällorna säger också att den amerikanska regeringens långa nedstängning ”gör det enkelt att gripa Deep-Statepersoner inbäddade i regeringen.” Dessutom kommer den första högre tjänstemannen att offentligt rannsakas i ”Nürnberg 2.0”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...