Benjamin Fulford Rapport – Komplett, 9 april 2018

Benjamin Fulford Rapport – Komplett, 9 april 2018

 

“Har Amerika Blivit Sinnesrubbat?” – Fulford Report – 9.4.18

Världen undrar, “Har Amerika blivit sinnesrubbat?”

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-04-09

Den anglosaxiska världens nuvarande ledning handlar på ett sätt som bara kan beskrivas som vansinnigt, genom att komma med ett uppenbart falskt, uppviglande anspråk efter ett nytt misslyckat försök att starta tredje världskriget. De gör detta eftersom det nuvarande ledarskapet bokstavligen kämpar för att överleva, eftersom rättvisans hjul oundvikligt maler närmare.

Därför har vi nyligen sett Storbritanniens premiärminister Theresa Mays hysteriska påståenden att Ryssland använde giftgas i Storbritannien förnekas av hennes egen regerings experter. Det är också varför USA: s president Donald Trump antingen tvingades med utpressning eller lurades som en idiot att falskeligen anklaga den syriska regeringen ännu en gång för att attackera sina egna civila med kemiska vapen.

I båda fallen kom anklagelserna till slut från de faktiska förövarna av brotten. I Storbritannien var det delar av deras egna underrättelsetjänster som producerade giftgasincidenten, CIA och MI5-källorna bekräftar. Rysslands FN-sändebud Vasili Nebenzya kallade Storbritanniens beteende en ”absurd teater”.

När det gäller Syrien togs amerikanska och brittiska agenter på bar gärning med förbjudna kemiska vapen i sin ägo.

https://www.veteranstoday.com/2018/04/08/proof-intel-drop-trump-bolton-behind-syria-chemical-attacks-confirmed/

Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov sammanfattade många länders uppfattning om USA: s utrikespolitik under Trump-förvaltningen och noterade att den var ”mycket kontroversiell”, ”saknar tydlighet” och drivs av människor där ingen hade mer än ett års erfarenhet.

TASS: Russian Politics & Diplomacy – Russia sees US …

Det allmänna intrycket, var flera källor överens om, är att Trump-administrationen går emot alla stora internationella avtal som uppnåtts de senaste åren utan att egentligen erbjuda ett alternativ,.

Utöver detta har Trumps amerikanska handelstjänstemän, som arbetar mot Pentagons råd, förklarat ett handelskrig mot Kina som de är matematiskt dömda att förlora. Kinas regering har redan lovat att ”kämpa till slutet till varje pris”.

Så vad händer verkligen här? Svaret är givetvis att gruppen av västerländska ledare som förde oss till det falska kriget mot terrorismen och de olika invasioner som följde är rädda för att förlora makten och följaktligen bli belastade med flera krigsförbrytelser. Detta är den verkliga anledningen till att de agerar, kollektivt, på ett irrationellt och hysteriskt sätt.

Situationen i USA är fortfarande den mest intensiva, eftersom ett odeklarerat, men faktiskt inbördeskrig rasar där. Kriget spelar ut den fascistiska Khazarian-maffia-fraktionen som arrangerade 9/11, Irak-kriget och Fukushima mot patrioter som vill återställa demokratin och rättsstatsprincipen i väst.

Till skillnad från det öppna kriget i tidigare inbördeskrig, förs det här över massinneskontrollinstrumenten, inklusive pengar, propaganda, cyberkrigföring, riktade mord och opublicerade strider mellan specialstyrkor.

De pågående attackerna på Facebook, Amazon, Google, Twitter och Microsoft, precis som att dessa Internetjättar strävar efter att censurera webben, är bara en synlig aspekt av denna nya typ av krig.

Det finns också ett rymdkrig och en esoterisk dimension till detta som är synligt för ytbefolkningen i små glimtar, precis som människor på en båt som ser en strid mellan havsmonster som äger rum mest under vatten.

Den senaste glimten var att krascha den kinesiska rymdstationen Tiangong-1 ner till jorden. Den togs ner av amerikanska styrkor i vedergällning för nyliga kraschar av amerikanska krigsfartyg som uppenbarligen anstiftats av kineserna, säger CIA-källor. Nu är tre amerikanska hangarfartygsgrupper på väg mot Sydkinesiska havet för att möta en massiv kinesisk stridsgrupp där, säger CIA-källor.

Faktum är att de två grupperna faktiskt kan stå inför en gemensam fiende, säg Pentagon källor. Huvuddelen av åtgärden sker under vatten och i hemlighet säger källorna.

Enligt CIA-källorna så är ”Den verkliga orsaken till allt vapenskramlande från de västerländska militära styrkorna att Kina verkar ha blivit den segrande nationen i striden om kontrollen av Sydkinesiska havet.”

Här är en sammanfattning av CIA-rapporten om situationen:

”Det är uppskattningsvis varor till ett värde av 5 miljarder dollar som passerar genom Sydkinesiska havet varje år. Det land som kontrollerar flödet av varor kontrollerar i grund och botten 5 miljarder dollar och allt som hör samman med det.

”People’s Liberation Army Navy (PLA Navy) började bygga ett nätverk av undervattenaktiva och passiva sensorer vilka ligger upp till 3000 meter under vattenytan. Dessa är inbäddade i en nyutvecklad cement som innehåller speciella polymerer och är nu känd som den bästa cementen i världen. Den kan ligga mer än 150 år under vatten utan att försämras. Detta massiva projekt omfattar även undervattensbaser som inkluderar speciella kameror och djupa undervattensplattformar.

”Havsbottenkomponenten i denna perimetervägg innehåller speciella hydrofoner och magnetiska anomalidetektorer. Detta kommer att bidra till autonom upptäckt och spårning av fiendens ubåtar och fartyg. Upprättande av en zon av icke tillträde och avvisande i vattenvägarna anses kritiskt av Kina för dess säkerhet.

”Detta projekt startades 2016 och är nu färdigt. Den här perimeterväggen omger fullständigt Nine-Dash Line som Kina ensidigt proklamerade redan1947 som sitt historiska sjöfartsområde. Detta gör anspråk på upp till 90% av de 2 miljoner kvadratkilometerna i Sydkinesiska havet.

”Det har varit några artiklar om det här, men inget riktigt detaljerat. Det finns några YouTube-videor, men de berättar inte riktigt den sanna historien.

”Detta kom precis ut nyligen i Zee News India:

https://www.google.co.id/amp/zeenews.india.com/world/pla-builds-the-great-underwater-wall-in-south-china-sea-for-warfare-advantage-2082947.html/amp

”Det som inte avslöjas någonstans i nyheterna är att Kinas undervattensvägg ligger inom 7 km från Vietnams kust och 25 km från Bruneis kust. Ingen regering vill avslöja denna verklighet. (Jag har denna information från en man som har varit på plats och sett var perimetrarna faktiskt är).

”Det finns mer i den här historien som bara kom ut igår kväll. Fler amerikanska och kinesiska militärmanövrar i Sydkinesiska havet har just börjat på grund av det påstådda ”handelskriget” som har börjat mellan de två länderna.

Breaking News Out of the South China Sea

”Den verkliga frågan man ställer är varför detta inte avslöjades och stoppades för två år sedan? Eller har Kina faktiskt historiska sjöfartsrättigheter till det mesta av Sydkinesiska havet? Hittills ser det ut som att de har det. ”

Kinesiska underrättelsetjänstemän på hög nivå förklarar att Kina bara återkräver territorium som det har hållit under hela historien tills att västs krigsfartyg tog det från dem under 1800-talet. De behövde bygga en försvarslinje till där havet var 3000 meter djupt så att deras ubåtar kunde röra sig om oupptäckta. ”Syftet är att se till att inget land missuppfattar och tror att de kan komma undan med ett förebyggande nukleärt angrepp på Kina”, förklarade en tidigare politisk nivåchef.

Det är nu klart att starten av den guldbackade yuan-denominerade oljeterminshandeln den 26 mars i Shanghai var ett drag som kineserna har förberett noggrant i minst ett decennium. Detta började år 2008 när Khazaria-maffian hotade Kina med en avskärning av Mellanösternoljan och en blockad av deras kust om de försökte inkräkta på petrodollarn.

Angreppet mot Fukushima, Japan den 11 mars 2011, var avsett att skrämma japanerna och förhindra dem från att nationalisera Bank of Japan, en nyckelstödpunkt i petrodollarsystemet. Således tog kineserna lärdom från Fukushima och byggde sin undervattens Kinesiska Mur för att förhindra en liknande attack.

Kineserna började också köpa sin olja från Afrika, Ryssland, Sydamerika och andra platser för att förbereda sig för deras stora drag. Slutförandet av en 600 000 fat per dag oljeledning från Ryssland i januari var en av de sista bitarna som sattes på plats.

Russia Tightens Oil Grip With China’s Second Pipeline …

Detta kinesiska drag mot petrodollarn borde dock inte misstas som ett drag mot USA. Det är verkligen ett drag mot de 700 eller så höga Khazarian mafiosi som har använt sin kontroll över petrodollarn som en del av sin plan att förslava mänskligheten

Faktum är att patrioter i USA faktiskt kämpar tillsammans med sina asiatiska allierade för att befria det amerikanska folket. Därför förstördes en ”undervattensbas utanför Malibu, Kalifornien, vilket resulterade i en jordbävning i storleksordningen 5,3 den 5 april, säger Pentagon källor.

Amerikanska militären eliminerade en havsbottenbas som var involverad i de attackerna som orsakade alla de mystiska bränderna nyligen i norra Kalifornien. De sa inte vem basen tillhörde, men tydligen har denna och eventuellt andra finansierats av den Khazariska maffian i Kalifornien.

Det var också därför som USA: s militär försäkrade sig om att alla Khazarian-maffia-chefer avlägsnades från centralbankens styrelse. Den nya presidenten i New York Federal Reserve Bank, John Williams, har redan offentligt sagt att den amerikanska monetära skapelsen bör använda nya mål som medianinkomst, istället för att bara överlåta kontanter till privata banker som kontrolleras av Khazariska oligarker. Att sikta på” medianinkomst” betyder i grunden att ge pengarna till den genomsnittliga amerikanen istället för att en esoterisk elit.

John Williams Named Next New York Fed Chair | Zero Hedge

Som en del av detta drag mot Khazarierna och deras ”skapa pengar ur tunna luften” -bedrägeri har den amerikanska kongressen lagt fram en proposition för att kräva att amerikanska valutan stöds av guld. (Guld, förresten, som kommer att levereras av det amerikanska folkets asiatiska vänner, enligt White Dragon Society-källorna.) På denna front fortsätter topphemliga förhandlingar, men bör resultera i att ”tiotals biljoner” dollar finns tillgängliga för att hjälpa till att bygga upp USA, säg källor som är inblandade i förhandlingarna.

Text – H.R.5404 – 115th Congress (2017-2018): To define the dollar as a fixed weight of gold.

Det finns också en mycket underrapporterad afrikansk dimension i denna episka kamp mot de Khazariska överherrarna. På den här fronten besökte Zimbabwes president Emmerson Mnangagwa Kina förra veckan och uppgav att hans land skulle anta en kinesisk utvecklingsmodell.

Xi welcomes Zimbabwean leader – Chinadaily.com.cn

Fem amerikanska senatorer var där för att hälsa på honom när han återvände från Kina, ”eftersom afrikanskt guld och andra naturresurser kommer att garantera det nya kapitalbaserade finansiella systemet, berättar Pentagon-källor.

För att hjälpa till att förbereda för det nya systemet fortsätter en systematisk utrensning av det Khazariska maffiakontrollnätet i USA, säger källorna. En del av detta innebar en attack på nätverket av underjordiska tunnlar och gömställen på Jeffrey Epsteins ”pedofilö”, säger de. Detta följdes av ett läckage av fotografier på framträdande khazarier som tidigare amerikanska presidenten Bill Clinton med mindreårig älskare (även om dessa verkar ha blivit raderade från Internet vid den tidpunkt då artikeln publicerades). Också ”Justitiedepartementet stängde sex- och pedofilhandelssajten Backpage.com,” noterar källorna.

Det kan dessutom snart vara krig i Kalifornien. ”Vänsterkantens Kalifornien rullar bort från DOJ-rättegångar (DOJ=Justitiedepartementet), plus revolt från lokala regeringar, säger Pentagon-källorna. ”OSS. trupper kan skickas dit för att slå ned Kaliforniens uppror, ”lägger de till. ”Nationalgardet har skickats till den mexikanska gränsen för att” stoppa terrorister, gäng, droger, vapen och människohandel ”, noterar de.

Den andra amerikanska revolutionen har börjat.

https://benjaminfulford.net/

 

Du gillar kanske också...