Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 10 April, 2018

Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 10 April, 2018

 

Hälsningar, vi är det Arkturiska Kollektivet. Och vi tycker att det är dags att ni får veta lite mer om er Jords, kära Gaias, historia. En historia som inte skrevs ner i böcker men som är mer sann än vad ni har fått lära er och blivit tvingade att acceptera och tro på som en sanning. Verkligheten som ni har sjunkit in i så omsorgsfullt kära vänner, barn av ljuset på Jorden, är formbart, formaterat. Det är en tankeskapelse, en otydlighet, en osanning, och lätt att manipulera utav de som befinner sig precis utanför den, dockmästarna som nu drabbas av panik och flyr, eller åtminstone försöker fly.

Kära ni, det är dags att ni förstår och inser och accepterar, att det ni har blivit matade med inte är sant. Ni är gudomliga. Ni är gudomliga varelser av ljus, ljus från Källan, utav betydande ljus och kärlek och ni är här för att låna ut ert ljus och er kraft och er kreativitet till skapandet av den fräschör som ni ska se runtomkring er. Vi ser den nu. Vi ser er lyfta upp era bröders och systrars vibrationer med er egen. Vi ser er skratta och ta er framåt när dyngan är kastad och när ni känner er omgivna av kaos. Detta – detta – är stunden ni har förberett er på. Detta är er stund när dyngan kastas och rummet är kallt, och grunden är instabil – det är då ni har kommit för att skapa, för att förändra, för att ombilda, för att förvandla kaos till salighet, till glädje, till förståelse, till fred. För alla dessa fantastiska glädjeämnen finns inom er.

Det är sant. Det finns inom er om ni kommer ihåg att titta djupt inom er och lyssna till den stilla rösten inom er som troligtvis är ert högre jag, eller vi, om ni har anslutit till oss, eller en mästare som ni har kommit att älska och gå jämsides med. För vi är alla med er. För vi är alla en enda stor – väldigt stor, väldigt mångskiftande familj av ljus och kärlek från Källan, utav skaparens andetag, utav moderns andetag som denna har hört så många gånger från olika vänner som hon ansluter till. Ni kan alla få den anslutningen. För vi är alla sammankopplade.

Det finns inget annat än Den Ende. Åh ja, de mörka har glömt detta, och de darrar när de minns detta för de vet att deras tid är nära och de måste stå ansvariga och måste uppleva allt som de har utsatt andra för, som de har kontrollerat och manipulerat. Deras tid är över. Oroa er inte för rymdkrig och attacker. Ni är väl beskyddade. Jorden har ett tryggt försvar och ”vi tar hand om det här” som Sananda tycker om att säga.

Ert jobb är inte att oroa er för sådana saker utan ni ska vara Jordens krigare, i era former, som lånar ut ert ljus. För ljuset är ert svärd, er styrka. Hantera ert vapen. Var ljuset. Var de krigare ni är. Och när ni befinner er i en besvärlig situation så omforma den till glädje! Skratta! Fåna er! Och se vibrationen lyfta upp alla i rummet ifrån dynga till hopp och se deras hjärtan och ögon lysa upp lite grann och påminn dem om hur det var att känna sig lite mer fri. För frihet – äkta frihet – är det som går er väg, ni och vännerna är de som går denna väg tillsammans. Ni är de som samlar in och ledsagar ljuset och kärleken in i det som har varit så förmörkat utav förvirring och girighet.

Nåja, det var då, detta är nu. Ni är Nu! Vad skapar ni vänner? Vad? Mer kärlek? Mer ljus? Ja, vi ser att så är fallet. Vi ser er le medan ni läser dessa ord och det värmer våra hjärtan för det betyder att ni har klarat ännu ett test! För ni minns era multidimensionella jag, ni minns kärlek, ni minns vibrationerna av fred till era galaktiska familjer och hemvärldar och ni för såklart dem dit där ni är, för det är så mästare gör. Och det är det ni är. Vi är det Arkturiska Kollektivet och det har varit vår stora glädje och ära att få sammankopplas med er idag. Fortsätt ert goda arbete!

Vi påminns av denna att vi inte svarade ordentligt på frågan om Jordens historia som vi började med. Historia är inget annat än uppfattningen om vad som hände i det förflutna, inte sant? Alla har sin uppfattning, alla går sin unika väg, tidslinje kanske, synvinkel kanske. Avslöjandet om Gaias historia kommer att bringa klarhet, förståelse och tyvärr chock. För inget har porträtterats korrekt.

Ni och er älskade Gaia är mycket mycket äldre än ni anar. Tid är enbart en uppfattning. Och vi existerar utanför den. Vi minns tankeskapelserna och begränsningarna i den men föredrar att inte längre vara begränsade. Det var mycket modigt av er att komma hit och sänka er in i tiden och dess restriktioner. Men tiden lärde er orsak och verkan. Det är ett användbart redskap. Men enbart då det inte är manipulerat. När tiden är manipulerad så kontrollerar den allt som inryms i den. Och vi ser även slutet på det här eftersom Mänskligheten höjer sina kollektiva vibrationer och tar ett språng framåt.

Det är ännu inte dags att till fullo svara på och fördjupa sig i Jordens historia för detta är en del av den stora avslöjandeprocessen som vi vet att ni alla längtar efter. Varför skulle de mörka ha berättat för er att ni härstammar från Plejaderna och Arkturierna och att ni var genetiskt formade, manipulerade till en högt utvecklad varelse som hade kapaciteten att uppleva en stor expansion och en bred skara av känslor, fyllda av Guds andetag? För då skulle ni ha gissat er till er kraft och de skulle inte haft en chans. I stället manipulerade de sanningen, mästarnas lärdomar, profeterna. De gjorde kyrkan och religion till ett vinstgivande företag och manipulation snarare än tyst inre förening med sitt eget gudsjag. Detta är inte att häda. Detta är sanningen. Det är dags att den här sanningen lärs om på nytt och förstås på nytt.

Detta är allt för nu. Vi är det Arkturiska Kollektivet. Inse att ni är nära en stor uppenbarelse. Ni är mitt på vägen som leder från mörkret in i ljuset. Ni vänder blad i den stora boken. Och vi ser era namn i den, glittrandes som gyllene ljus. Ni är våra vänner och familj och vi älskar er. Kom och besök oss när ni så vill. Vi väntar alltid på er, alltid redo att hjälpa mänskligheten att resa sig, på uppstigande Gaia, vackra Gaia.

– Galaxygirl

 

översättare Veronica

 

 

 

Du gillar kanske också...