Benjamin Fulford Rapport, 8 juli 2019

Benjamin Fulford Rapport, 8 juli 2019

Per Staffan 11 juli 2019

Benjamin Fulford (investigative reporter)

“Major Victory” – Fulford Report – 7.8.19

11/7/2019 12:52:00 AM  Fulford, Intel, News

Veckovisa Geopolitiska Nyheter och Analyser

Stor seger när alla tre maktobelisker faller: Washington, London och Rom

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-07-08

Förra veckan såg vi en stor seger för mänskligheten när den kazariska maffian förlorade sitt grepp i alla tre centra av västerländsk makt-Washington D.C., London och Rom enligt Pentagon och andra källor. Var och en av dessa huvudstäder har en obelisk som symboliserar olika militär, ekonomisk och religiös makt.

”Trump deklarerade USA: s oberoende från Deep State den 4 juli, när Rysslands president Vladimir Putin mötte påven och Boris Johnson blev Storbritanniens premiärminister i ett avtalslöst Brexit, vilket ger de vita hattarna kontroll över de tre obeliskerna av global kraft”, det var hur Pentagonkällor summerade situationen.

Det betyder att det oförklarade inbördeskriget i Väst till största delen är över. Nu kommer ett enat Väst att förhandla med resten av världen, särskilt Asien, om hur man kan förbättra sättet som vi driver vår planet på, det är flera källor överens om. Självklart kommer det att ta tid, så förvänta er inte något plötsligt, dramatiskt tillkännagivande ännu, varnar källorna.

Kampen som ledde till denna seger i det oförklarade Västra inbördeskriget sågs i nyheterna i form av olika till synes orelaterade nyhetshändelser. Dessa omfattade sänkningen av en rysk ubåt, jordbävningar vid en amerikansk flottbas, anhållandet av pedofilutpressaren Jeffrey Epstein och mer.

Låt oss börja med den ryska ubåten. Fjorton ryska marinofficerare av hög rang, inklusive sju amiraler, dödades ombord på en topphemlig rysk ubåt i förra veckan, enligt nyhetsrapporter och officiella ryska regeringskällor.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-submarine-accident-fire-nuclear-reactor-catastrophe-sailors-dead-a8991531.html?utm_source=reddit.com

Det som inte rapporterades är att ubåten attackerades som hämnd för sänkningen en israelisk ubåt i Persiska viken, enligt ryska och amerikanska militärkällor. Tidiga rapporter, sedan borttagna, på Mossad-Linked Debka-webbplatsen, försökte skylla sänkningen av den ryska u-båten på amerikanerna, i ännu ett uppenbart israeliskt försök att starta ett tredje världskrig.

Pentagonkällor säger: ”Den ryska special-purpose – atomubåten Losharik kan ha blivit stekt av ett riktat energivapen som misslyckades med att utlösa WW3, men dess kabalkontrollanter kan ha skördat omedelbar karma med inte bara en utan två jordbävningar vid China Lake Naval Air Weapons Station i södra Kalifornien. ”Seismografregistreringar av Kalifornien-jordbävningarna bär de särpräglade tecknen på att vara resultatet av explosioner och inte naturkrafter. Vänligen börja på 2:28 andra markeringen på den här videon för att bekräfta.

Den ryska ubåten kontrollerade en obemannad nukleär rysk domedagsundervattensdrönare, och officerarna dog för att förhindra att den lanserades, säger ryska källor. Därför fick familjerna till de döda ryska soldaterna höra att deras släktingar avvärjde en ”planetär katastrof”.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-submarine-accident-fire-nuclear-reactor-catastrophe-sailors-dead-a8991531.html?utm_source=reddit.com

Basen som attackerades var en del av det nazistiska Paperclip-baskomplexet som inkluderar det beryktade Area 51, säger Pentagon-källor.

Det är intressant i det här sammanhanget att nazistiska Jeb Bush lade ut följande Tweet bara några timmar innan Trump tillkännagav segern över Deep State:

”Det är ett faktum i amerikansk historia att tre av de fem Grundar-Presidenterna dog på årsdagen av självständighetsdagen. Men var det bara en slump? ”

Bush var otvivelaktigt arg och rädd, eftersom hans föräldrar Barbara och Herbert Walker Bush blev avrättade och hans bror George Bush Jr. arresterad. Man kan anta att Jeb också har arresterats efter denna förräderi-Tweet.

”Nedtagningen av Israel, pedofilerna och den sionistiska utpressningsoperationen började den 6 juli med att Mossad-agenten Jeff Epstein arresterades för sexhandel av minderåriga, vilket kan leda till många fler gripanden, säger Pentagon källor.

En titt i Epsteins lilla svarta bok avslöjar bland många andra följande namn: Tony Blair, Richard Branson, Edgar Bronfman, Bill Clinton, Prince Pierre d’Arrenberg, Steve Forbes, Dustin Hoffman, Mick Jagger, Michael Jackson, Senator Edward Kennedy , Henry Kissinger, Rupert Murdoch, Jessica och Hannah Rothschild (engelska sidan) och Evelyn och Edward de Rothschild (franska sidan), Prince Salman Saud, Larry Summers och Ivanka Trump.

Att man är i Epsteins svarta bok är i sig själv inte ett brott, men det är en bra indikator på att personer i boken frestades med minderåriga sexpartners och därefter filmades och utpressades om de gav efter för denna frestelse. Donald Trump var också en besökare på denna ö, och förmodligen kommer tiden få avgöra om han motstod frestelsen eller inte.

Eftersom Trumps Rysslandsutredare Robert Mueller var nära Epstein, och eftersom dottern till den den avskedade FBI-direktören James Comey är en del av teamet som grep Epstein, kan vi vara säkra på att Trumps engagemang (om något) inte kommer att slätas över.

http://stateofthenation2012.com/?p=109497

https://www.linkedin.com/in/maurene-comey-09022897/

https://twitter.com/alexsalvinews/status/1147728721383571461

Utfallet från Epstein-arresteringen kommer sannolikt att fortsätta under en tid. Men det faktum att han arresterades och att 2 000 sidor med information om hans tidigare gripande och fällande har gjorts offentligt betyder att det inte kommer att sopas under mattan. Således är det en stor seger mot kabalen.

I vilket fall som helst, trots segern i Väst, är striden om planeten som helhet långt ifrån över. Det ser nu ut som att kazarierna aktiverar sina iranska vilande celler för att starta tredje världskriget. Kom ihåg att Marc Rich från Glencore Commodities (frigiven av Bill Clinton) betalade både iranska och israeliska regeringsmedlemmar från vinsten av ”bomba Irans” oljeterminsmanipulationer under årtionden.

Vad denna skandal har avslöjat är att det finns femtekolonnare av Kazariemaffia på högsta nivån i den iranska regeringen. Det är förmodligen därför vissa iranska regeringstjänstemän plötsligt hotar med kärnvapen i takt med deras kazariska motpart Benjamin Netanyahu i Israel.

Den tyska kazariska fraktionen och deras EUSSR kommer nog förmodligen att försöka röra upp problem i Ukraina och andra delar av Östeuropa också. I förra veckan visade de hela världen att EU inte var en demokratisk institution genom att ignorera EU-parlamentet och utse den tyska försvarsministern Ursula von der Leven som EU-kommissionens ordförande.

 

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/european-commission-president-ursula-von-der-leyen-juncker-eu-parliament-a8987841.html?utm_source=reddit.com

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...