Benjamin Fulford, Komplett Rapport, 4 februari 2019

Benjamin Fulford, Komplett Rapport, 4 februari 2019

Per Staffan 7 februari 2019

Benjamin Fulford (undersökande reporter)

“Grisens År” – Fulford Report – 4.2.2019

Veckovisa Geo-politiska Nyheter och Analyser

Grisens År startar med en stor gåva till världens folk

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-02-04

Det Kinesiska Nyåret – Grisens År – startar i morgon den 5 februari och sätter upp detta år till att vara ett år av gåvor, som människor kan få del av genom sitt hjärtas innehåll, säger asiatiska hemliga samhällskällor. Grisens eller Vildsvinets år är associerat till timmarna 9-11 på natten, vilket innebär att världen också är inställd på att få sanningen och avslutningen på massmordet och den tilltänkta guldkuppen den 11 september 2001, säger källorna.

Men i år är det också ett år av slakt på vissa elitkriminella som har gjort sitt yttersta för att mörda 90 procent av världens befolkning, enligt västerländska hemliga samfundskällor. Det är återbetalningen av den rikedom som stulits av dessa brottslingar som kommer att ges till de förtrampade 90 procenten, säger de.

I konkreta termer försöker den brittiska grenen och de flesta franska grenarna av familjen Rothschild att förhandla om en ordnad överföring av makt, enligt CIA-källor i Asien. Rothschilds och andra familjer som äger de privata G7-centralbankerna hoppas kunna förhandla med sin kontroll av här-och-nu pengar (ATM-maskiner, tryckning av pengar), finansiella datorer och internationella finansiella överföringssystem, i utbyte mot vissa verkliga tillgångar, såsom rätt till något av det historiska asiatiska guldet säger källorna.

Dessa förhandlingar pågår, men en sak som redan har beslutats är att FN kommer att flytta sitt huvudkontor från New York till Laos. ”Endast de med höga energier som är redo att hjälpa mänskligheten att gå framåt, rensa föroreningarna på denna planet och skapa en ny värld av fred och harmoni för alla levande varelser kommer att få vistas i det nya högkvarteret – med andra ord, alla nya medlemmar som faktiskt representerar invånarna i denna värld, säger en källa.

USA: s regering har finansierats fram till fredagen den 15 februari så att vissa viktiga meddelanden om dessa och andra frågor kan göras under följande långhelg som firar George Washingtons födelsedag, enligt Pentagon och CIA-källor.

Men det finns fortfarande några tuffa problem som måste förhandlas mellan nu och då, säg asiatiska och västerländska hemliga samfundskällor. En fråga handlar om anhållandet av Meng Wanzhou, finanschef för Kinas Huawei Technologies. Det visar sig att den verkliga orsaken till att den västerländska underrättelsetjänsten beordrade hennes arrestering inte var för bedrägeri, utan snarare för att Huawei gick fram med en extrem hastighet med utbyggnaden av trådlös 5G-teknik, även om forskare har visat att den skadar mänskliga hjärnor och stör naturens levande system.

https://ehtrust.org/wp-content/uploads/Scientist-5G-appeal-2017.pdf

Idioterna i de västerländska underrättelsetjänsterna, som brukade ligga före allmänheten, borde ha sagt detta i första hand istället för att säga att det var för att hon ”kringgick amerikanska sanktioner mot Iran”. Det var en dum offentlig ursäkt, för som Kanadas nyligen sparkade ambassadör i Kina John McCallum noterade, ” skriver Kanada inte under dessa iransanktioner.”

Faktum är att förra veckan skapade Tyskland, Frankrike och Storbritannien en specialmetod för att låta företag och länder undvika de sanktioner som regeringen av USA: s president Donald Trump infört.

https://www.telegraph.co.uk/news/2019/01/31/europe-unveils-plan-circumvent-us-sanctions-iran-bid-save-nuclear/

Detta tillkännagivande är viktigt eftersom det är det första västbaserade system som går runt det Kabalstyrda internationella SWIFT-transaktionssystemet. SWIFT-systemet kräver nu att folk registrerar ett personligt ”skatteidentifikationsnummer” (odjurets märke) för att skicka pengar via sitt system.

Styresmännen i det gamla finansiella systemet mötte många andra nederlag i förra veckan. Ett stort sådant var deras misslyckande att stjäla Venezuelas oljetillgångar genom att placera en av sina lakejer som ansvarig. Venezuelaner tänkte på detta när den så kallade ”oppositionsledaren” Juan Guaidó visade sina sanna färger förra veckan genom att lova att ”privatisera” (det vill säga överlämna till den Khazariska maffian) Venezuelas oljeresurser, världens största.

https://www.presstv.com/Detail/2019/02/01/587354/Venezuela-protest-sanctions-oil-industry-Maduro-Juan-Guaido

Ett kabalförsök att störta Zimbabwes regering (och stjäla guld, diamanter, sällsynta metaller och andra resurser) genom att trissa upp oljepriset misslyckades också förra veckan.

I ett annat tecken på att den gamla ordningen fick panik över en förlust av kontrollen, röstade den amerikanska senaten förra veckan 68 mot 23 för ett tillbakadragande av amerikanska trupper från Syrien och Afghanistan. Senatorerna röstade faktiskt för en kabalförlust av intäkter från stulen syrisk olja och afghanskt heroin, noterar CIA och Pentagon källor.

Både Zimbabwe och Venezuela blev måltavlor beroende på att de varit pionjärer med att utfärda en valuta baserad på verkliga tillgångar och inte illusion, vilket har varit fallet med G7:s centralbanksvaluta, noterar Pentagon-källor. ”Eran av tillgångsbaserade valutor har börjat”, säger Pentagonkällorna.

Pentagonkällorna säger nu också: ”Den misslyckade kuppen i Venezuela kan ha varit ett utspel för att avslöja Nykonservativa, medan man pressade Kina på ett handelsavtal.”

I alla fall säger källorna: ”Vi kan förvänta oss fler överraskningar efter att Trump levererat hans State of the Union tal den 5 februari, som råkar vara det kinesiska nyåret.”

CIA-källor säger också Trumps svärsons ”Jared Kushner tid i Vita huset kan vara ute.” Både CIA och MI6 tror att Kushner kommer att komprometteras både sexuellt och ekonomiskt och är helt klart en oregistrerad agent för en utländsk makt. Amerikanska underrättelsespecialisterna har nekat Kushner ett säkerhetstillstånd på grundval av detta, endast för att bli överklagat av någon som verkar ”i Presidentens namn”. Nu kräver demokrater en särskild utredning som förmodligen kommer att avslöja att Kushner är lika mycket av en brottslig som hans pappa var eftersom han tog emot tiotals miljoner i kontanter under bordet i New York City, och nu tiotals miljoner i mutor för att representera den sionistiska staten Israel i Vita huset.

https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/officials-rejected-jared-kushner-top-secret-security-clearance-were-overruled-n962221

https://www.haaretz.com/us-news/.premium-is-jared-kushner-dangerous-for-america-1.6877243

President Donald Trump är med rätta rasande över sina så kallade underrättelsetjänstemän, särskilt chefen för National Intelligence, Dan Coats, som fortsätter att mata den ryska valstörningshistorien med falskt vittnesbörd till kongressen. Robert David Steele, tidigare spion, rekommenderad till Nobels fredspris 2017, har klätt av Coats i en ny artikel som påpekar att Kina, Iran och Ryssland spenderade högst ”1% av 1% av vad den sionistiska halliken Sheldon Adelson och så många andra spenderade. Israel, inte Ryssland, är den främmande makten som styr de amerikanska valen. ”

https://www.tehrantimes.com/news/432513/U-S-Director-of-National-Intelligence-Iran-China-Russia-Interfering

Medan Steele hänvisar till dessa människor som sionister, är många av dem faktiskt satanister. Fler och fler av dessa grupper spolas nu ut i det öppna. I Brasilien, till exempel, upptäcker världen nu att den ”andlige ledaren John of God” håller unga tjejer som sexslavar, säljer deras barn och dödar dem sedan efter 10 års ”avel”.

https://nypost.com/2019/01/31/john-of-god-cult-leader-allegedly-ran-child-sex-slave-farm/

Det skulle vara trevligt att tänka sig att åtminstone barnen adopterades i glada hem, men tyvärr blev många av dem antagligen mördade för att skörda blod och ”Adrenochrome.” Vatikanens källor larmade oss förra veckan till en mörk webbplats som avser att sälja detta ämne. Här är en del av vad den säger:

Adrenokrom (C9H9NO3) -föreningen syntetiseras genom oxidation av adrenalin, som härrör från blod från mänskliga barn. Adrenokrom är den renaste produkten på marknaden, skördad under strikt reglerade förhållanden från vår internationella leveranskedja av barndonatorer. Blodet av barn och jungfrur, i synnerhet, har länge omvandlats för sina livsgivande egenskaper – både som ett offer och ett ämne som rituellt tas in. Det är ett kraftfullt föryngrande, psykotropiskt elixir skördat från tallkottkörteln av barndonatorer.

https://www.adrenochrome.net/blackpaper/

Virginias demokratiska guvernör Ralph Northams kommentarer som stöder dödandet av tredje kvartals barn efter att ha lämnat mammans livmoder bör ses i detta sammanhang. Det skulle inte överraska mig om Northam, som var en ”pediatrisk nervkirurg”, tjänade pengar på att sälja adrenokrom.

https://wtvr.com/2019/01/31/virginia-governor-northam-outrage-over-late-term-abortion-bill-comments/

Du kan vara säker på att White Dragon Society och dess allierade fortsätter att jaga och arrestera eller döda alla dessa jordens avskum tills inga av dem lämnas varken fria eller levande. Naturligtvis, för att inte bli det som vi bekämpar, föredrar WDS offentliga, bevisbaserade rättegångar framför utomrättsligt dödande. Därför trycker vi på om Nürnberg-typ rättegångar så snart som möjligt, för att sortera ut de sanna brottslingar som är bortom all sanning och förlikning. Först då kan vi starta en underbar ny tidsålder där alla barn, svaga varelser och alla andra kan känna sig trygga och älskade.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...