Benjamin Fulford Rapport – Partiell, 4 februari 2019

Benjamin Fulford Rapport – Partiell, 4 februari 2019

Per Staffan 4 februari 2019

Benjamin Fulford (investigative reporter)

Grisens År startar med en stor gåva till världens folk

Av Benjamin Fulford Veckovisa rapporter

Det Kinesiska Nyåret – Grisens År – startar i morgon den 5 februari och sätter upp detta år till att vara ett år av gåvor, som människor kan få del av genom sitt hjärtas innehåll, säger asiatiska hemliga samhällskällor. Grisens eller Vildsvinets år är associerat till timmarna 9-11 på natten, vilket innebär att världen också är inställd på att få sanningen och avslutningen på massmordet och den tilltänkta guldkuppen den 11 september 2001, säger källorna.

Men i år är det också ett år av slakt på vissa elitkriminella som har gjort sitt yttersta för att mörda 90 procent av världens befolkning, enligt västerländska hemliga samfundskällor. Det är återbetalningen av den rikedom som stulits av dessa brottslingar som kommer att ges till de förtrampade 90 procenten, säger de.

I konkreta termer försöker den brittiska grenen och de flesta franska grenarna av familjen Rothschild att förhandla om en ordnad överföring av makt, enligt CIA-källor i Asien. Rothschilds och andra familjer som äger de privata G7-centralbankerna hoppas kunna förhandla med sin kontroll av här-och-nu pengar (ATM-maskiner, tryckning av pengar), finansiella datorer och internationella finansiella överföringssystem, i utbyte mot vissa verkliga tillgångar, såsom rätt till något av det historiska asiatiska guldet säger källorna.

Dessa förhandlingar pågår, men en sak som redan har beslutats är att FN kommer att flytta sitt huvudkontor från New York till Laos. ”Endast de med höga energier som är redo att hjälpa mänskligheten att gå framåt, rensa föroreningarna på denna planet och skapa en ny värld av fred och harmoni för alla levande varelser kommer att få vistas i det nya högkvarteret – med andra ord, alla nya medlemmar som faktiskt representerar invånarna i denna värld, säger en källa.

USA: s regering har finansierats fram till fredagen den 15 februari så att vissa viktiga meddelanden om dessa och andra frågor kan göras under följande långhelg som firar George Washingtons födelsedag, enligt Pentagon och CIA-källor.

Men det finns fortfarande några tuffa problem som måste förhandlas mellan nu och då, säg asiatiska och västerländska hemliga samfundskällor. En fråga handlar om anhållandet av Meng Wanzhou, finanschef för Kinas Huawei Technologies. Det visar sig att den verkliga orsaken till att den västerländska underrättelsetjänsten beordrade hennes arrestering inte var för bedrägeri, utan snarare för att …

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...