Uppdatering av Benjamin Fulford, 1 augusti

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford, 1 augusti 2016

Kampen för att befria mänskligheten från greppet av folkmords-Khazarimaffian fortskrider väl, med stora segrar på många fronter mitt i det ökande globala kaoset, medan efterkrigs-världsordningen fortsätter att kollapsa.

Nu när Turkiet har kastat bort Khazari-(sabbatianism)-maffians styre, sker de största dragen nu i Mellanöstern, där en allians av Ryssland, Pentagon, Syrien, Turkiet, Iran och Egyptien förbereder sig för att befria folken i Israel, Irak och Saudiarabien. Detta kommer att skära av alla leveranser av Mellanösterns oljepengar till Bush- / Rockefeller- / Clinton-fraktionen av Khazarimaffian.

Den andra platsen där enorma utvecklingar sker är Europa. Tjänstemän i Tyskland, Frankrike och Italien kräver nu öppet en militär allians med Ryssland, för att befria Europa från greppet av Bush- / Clinton- / Rockefeller-(BCR)-fraktionen av Khazarimaffian, som fortfarande kontrollerar Washington DC och New York. De europeiska dragen äger rum i förberedelse för en kollaps av banksystemet där, som skulle kunna komma ut i öppen dager så tidigt som denna månad.

Det finns också ett stort slag mellan tjuvar som äger rum i Malaysia då BCR-agenter försöker beslagta tillgångar som är förskingade från de malaysiska människorna genom Rothschilds lakej, Malaysias premiärminister Najib Razak (se nedan för detaljer).

Sedan har vi naturligtvis kampen om Amerikas Förenta Stater som fortsätter att rasa då BCR-kandidaten Hillary Clinton uppenbart stal Demokratiska Partiets presidentnominering förra veckan, i ett drag som ödestigert förstörde ryktet för henne och Khazarimaffian som backar henne. Denna kamp har bara börjat och kommer att intensifieras mot November, med mycket trolig möjlighet till att ett öppet inbördeskrig bryter ut i Förenta Staterna, är flera källor överens om.

Låt oss börja med en närmare titt på situationen i Turkiet dit högsta amerikanska General Joseph Dunford flög den 31 juli för ett krismöte med sina turkiska motparter. Mötet ägde rum eftersom turkiska regeringstjänstemän öppet anklagade Förenta Staterna för att försöka störta dess regering, och turkiska trupper omringade den amerikanska kärnvapenförsedda flygbasen i Incirlik. Vid mötet, enligt Pentagonkällor, berättade Dunford för turkarna att försöket att störta den turkiska regeringen genomfördes av CIA-agenter ur Khazari-CBR-fraktionen som arbetar under täckmantel av Jamestown Foundation. Dunford berättade för sina motparter att stoppandet av flödet av afghanistanskt heroin och drogpengar som går igenom Incirlik, skulle bidra till kampen för att befria Förenta Staterna och Israel från Khazarimaffians kontroll, sade källorna. Dunford hade inget annat val än att vara försonlig eftersom de senaste opinionsundersökningarna visar att bara 17% av turkarna stöder en amerikansk närvaro i deras land.

Dunford förklarade också för sina turkiska motparter att Pentagon lierar sig med ryssarna för att befria Förenta Staterna och resten av världen från Khazarierna, sade Pentagonkällorna. Som bevis på detta beordrade Pentagon ett toppmodernt amerikanskt spionplan att landa i centrala Ryssland, sade källorna. De tillåter också ryska spionplan att flyga över amerikanskt territorium för att bekräfta att Förenta Staterna inte planerar några militära drag eller förebyggande kärnvapenanfall gentemot Ryssland.

Ryssarna, som nu har övertaget i Mellanöstern, sade åt turkarna att skära av alla oljeinkomster till Israel, som en del av ett större utspel mot den skurkstaten. Andra drag inkluderar att tillhandahålla toppmoderna mark-attackplan och andra avancerade vapen till Syrien, Iran och Hizbollah plus leverera S-300 luftförsvarsrobotar till Iran. Ryssland skickade också in Drönare för att få detaljerad information om israeliska militära dispositioner. Det har också varit intensiva syriska beskjutningar längs Golanhöjdernas gräns till Israel, säger israeliska underrättelsekällor.

Allt detta är ett förspel till att erövra områden som ockuperats illegalt av den israeliska skurkstaten, säger Pentagonkällor. Slutspelet är att Israel ska bli en judisk autonom zon inom ett återställt och sansat Sufi- / Sunni- / Shia-Kalifat, säger Vita-Draken-Sällskapets källor. De pseudo-muslimska Satansdyrkande salafistiska kättarna kommer inte att ha någon plats i denna lösa konfederation av muslimska stater, säger de.

På tal om salafistiska kättare, håller situationen i den pseudo-muslimska Khazarikolonin Saudiarabien också på att bli kritisk. Det senaste beviset på detta är att Indien har gett akut livsmedelsbistånd till 10.000 svältande indiska medborgare som är strandsatta i bankrutta Saudiarabien.

http://news.sky.com/story/india-rescues-10000-starving-workers-in-saudi-10518485

Det lär inte att dröja länge innan saudierna kommer att be om livsmedelshjälp för sina egna svältande medborgare om inte regimen där kapitulerar. Det finns också rapporter om Saudiska prinsessor som erbjuds som sexslavar till israeliska regeringsagenter.

http://www.veteranstoday.com/2016/07/31/russian-newspaper-revealed-the-practice-of-three-saudi-princesses-sex-with-jewish-officers/

Dessa rapporter sammanfaller med uttalanden av en italiensk kvinna som säger att hon blev drogad och kidnappad av en saudisk prins och tvingades vara sexslav för sådana som Paul Wolfowitz och Donald Rumsfeld. Den italienska kvinnan, som flydde efter 10 år som sexslav i Saudiarabien, är nu under beskydd av Vatikanen.

Saudierna börjar få slut på pengar eftersom alla deras medel kanaliseras till BCR:s kampanj för att behålla kontrollen i Förenta Staterna.

Detta är också vad som klart är bakom den senaste tidens försök av justitiedepartementet att beslagta amerikanska tillgångar som ägs av Malaysias premiärminister Najib Razak. Loretta Lynch, amerikanska justitieministern som vägrade åtala Hitlery Clinton, kommer nästan säkert inte att återlämna något av Najibs tillgångar hon beslagtar, till folket i Malaysia, enligt CIA-källor i östra Asien. I stället är det bara en del av ett försök av BCR-(Bush / Clinton / Rockefeller)-fraktionen av Khazarimaffian att rikta misstankar mot sina Rothschild-rivaler och beslagta tillgångar från Rothschild och deras lakejer i Förenta Staterna och Sydostasien. Detta är vad de redan åstadkommit i Libyen där de tog ett värde av ungefär 150 miljarder dollar från det libyska folket efter att ha störtat Muammar Gaddafi, säger källorna.

Som rapporterats av oss i ett nyhetsinslag den 31 juli, förhandlar Najib nu om att behålla åtminstone en del av sin förmögenhet och har beskydd mot Khazariska lönnmördare, i utbyte mot att vittna om Malaysian Airlines flight 370 och andra saker, säger de asiatiska CIA-källorna. Under alla omständigheter kommer situationen i Malaysia säkert bli allt mer turbulent då BRC slåss med Rothschild för att plundra det landet.

Det uppstår också en ovanlig situation i Thailand, enligt en CIA-källa där. Den thailändska regeringen har just beordrat alla utlandsägda (västerländska) guldgruvor i landet att upphöra med sin verksamhet, säger han. ”Ekonomin i hela Thailand är i ruiner … Även de lokala thailändare som säljer produkter på marknaden klagar på att verksamheten nästan är stillastående”, säger källan. Övergången till stänga utländska guldtransaktioner kan vara en del av en pågående åtgärd för att säkerställa att Khazarimaffian är avskuren från allt möjligt fysiskt stöd för sina fiat-valutor, amerikanska dollarn och euron. De indonesiska och filippinska regeringarna vidtar liknande åtgärder för att stoppa guldtransaktioner kopplade till Khazari-ligan, är flera källor överens om.

I vad som nästan säkert är ett relaterat drag, har Tokyos Råvarubörs börjat handla med guld för fysisk leverans, tillsammans med Shanghai Gold Exchange.

http://www.tocom.or.jp/jp/gold/index.html

Det andra tecknet på att någon form av stor förändring är överhängande har kommit från Europa där Monte Paschi Bank just fick räddningspengar på 5 miljarder euro som var värt 5,6 gånger dess totala börsvärde. Detta innebär att den inte blev den första dominobrickan som tog ner det italienska och sedan det franska banksystem med det.

Det är ingen tillfällighet att tillsammans med räddningspengarna, besökte en grupp franska lagstiftare Krimhalvön och talade till stöd för Rysslands annektering av halvön.

http://tass.ru/en/economy/891609

Det är verkligen ingen tillfällighet heller att en fransk general offentligt krävt en fransk allians med Ryssland och ett slut med Nato.

http://sputniknews.com/europe/20160730/1043791252/pinatel-nato-russia-terror-commentary.html

Många inflytelserika tyskar kräver också en europeisk allians med Ryssland för att ersätta det kriminellt degenererade Nato.

http://sputniknews.com/business/20160730/1043780772/europe-russia-us-sanctions.html

Det är inte konstigt då att Khazari-Nazist-statskupps-regeringen i Ukraina ser ut att vara i trubbel. En stor fredsdemonstration som organiserades av de ryska och ukrainska ortodoxa kyrkorna, tillsammans med den katolska kyrkan, ägde rum då de flesta ledarna för den nazist-ukrainska regeringen hade lämnat landet.

http://www.usnews.com/news/world/articles/2016-07-27/thousands-of-russian-orthodox-gather-in-kiev-despite-threats

http://www.fort-russ.com/2016/07/confirmed-amidst-sharpening-crisis.html

Det slutliga sammanbrottet av Khazari-ligans styre kommer då deras uthålliga, som nu försöker skydda Hillary Clinton, tas bort från alla maktpositioner inne i Förenta Staterna.

Eftersom det har fått stor uppmärksamhet på annat håll, kommer vi bara sammanfatta några höjdpunkter av vad som hände när Hillary Clinton stal det demokratiska presidentmandatet förra veckan. Som ett resultat av läckt e-post som visar att hon stal nomineringen, blev Hillary utbuad och mer än hälften av delegaterna vid konventet lämnade henne.

Eftersom justitiedepartementet backade från att åtala henne, är det nu IRS (amerikanska federala skattemyndigheten) och FBI som undersöker den brottsliga verksamheten i Clinton Foundation.

När Hillary med besättning försökte skylla hackningen av demokratiska partiets e-post på ”ryssarna”, var det ingen annan än chefen för National Intelligence James Clapper som berättade för senatens underrättelsekommitté att han var ”förbluffad” över ”hyperventilationen” om Ryssland.

http://nordic.businessinsider.com/russia-dnc-hack-black-propaganda-2016-7?r=US&IR=T

Det är inte ryssarna utan snarare patriotiska amerikaner som hackar Bush- / Clinton- / Rockefeller-brottslingarna.

Om man tar ett litet steg tillbaka för att titta på helheten, även utan europeiska allierade, svarar BRICS-alliansen nu för 85% av världens befolkning, 60% av dess BNP och 80% av den ekonomiska tillväxten. En representant för Vita-Draken-Sällskapet berättade nyligen för en representant för ett asiatiskt hemligt sällskap, att Khazarimaffian var som ett döende lejon och att i stället för att ta strid med det, var det bästa handlingssättet att bara hålla sig borta och vänta på att naturen får ha sin gång.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...

1 svar