Uppdatering av Benjamin Fulford, 9 maj 2016

9c486-benjamfulford-blue-new

Större rörelser på flera fronter, inklusive amerikanskt regimskifte och allvarlig politisk oro i Kina

Det finns allvarliga och obestridliga förändringar som sker nu på de högsta nivåerna av världens maktstruktur. Först, som redan noterats av Neil Keenan och andra, sade USA:s president Barack Obama till Washingtons presskår på Vita husets korrespondentmiddag den 30 april, att “slutet på republiken har aldrig sett bättre ut” och att “det är en ära att vara här på min sista – och kanske den sista – Vita huset-korrespondentmiddagen”. Här är en länk till Vita husets pressmeddelande som innehåller dessa kommentarer.

https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/05/01/remarks-president-white-house-correspondents-dinner

Dessutom satte Vita huset ut en detaljerad plan den 6 maj för en “fredlig övergång av makten”.

https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/05/06/executive-order-facilitation-presidential-transition

Enligt CIA-källor är planen fortfarande att behålla Obama som ansiktet på regimen och använda honom för att övergå till ett Donald Trump-presidentskap, men att Obama inte längre bor i Vita huset och att makten bakom tronen har förändrats.

Ett mycket synligt tecken på det amerikanska regimskiftet är det faktum att “1500 Yale Skull and Bones-dokument kommer att släppas för att exponera [USA:s utrikesminister John] Kerry, Bush:arna och andra kabalmedlemmar” påpekar Pentagon-källor. Detta avslöjande är ett tydligt tecken på att Satanisterna har förlorat på den högsta nivån av den amerikanska maktstrukturen.

http://www.politico.com/blogs/under-the-radar/2016/05/george-w-bush-white-houses-skull-and-bones-files-due-out-222858

Det blir mer om den amerikanska situationen nedan, men det finns en annan viktig utveckling som vi vill diskutera först. Förra veckan deltog denna skribent i ett möte i Yokohama, Japan, för de seniora ordensloge-medlemmarna av det Välvilliga Asiatiska Hemliga Sällskapet (Hongmen) som har 55 miljoner medlemmar. Vid mötet diskuterades framtida fredliga planer för ordenslogen i Japan. Det fanns också ingående diskussioner om ett nytt internationellt finansiellt system som kommer att ersätta det nuvarande systemet under de närmaste åren.

Specialister från många olika områden deltog i mötet. Slutligen uttryckte sällskapet en önskan att arbeta, baserat på principerna om fred, på ett “sätt för ömsesidig nytta med Internationella Vita Draken-Sällskapet”. Det är allt vi får avslöja nu.

Vita Draken-Sällskapet (VDS) kontaktades också förra veckan av två representanter från regeringen av Kinas fastland. En, som representerade den kinesiska kommunistiska regeringens säkerhetsapparat, sade att 12.000 ton guld nu erbjuds till en rabatt på 13% med samma villkor som de 8.000 ton som tidigare diskuterats i dessa nyhetsbrev. Guldet är i 12,5 kilograms-tackor och finns tillgängliga för omedelbar upphämtning i Hong Kong. Dessutom, om erbjudandet inte accepteras senast den 16 maj, kommer kineserna vidta ensidiga åtgärder i denna fråga, säger han. VDS har rekommenderat att de gör ett drag mot den amerikanska dollarn, om de nuvarande ledarna för dollarsystemet vägrar att acceptera detta guld.

Eftersom Henry Kissingers bedrägliga kapning av dollarsystemet har avslutats så finns det, så vitt vi vet, två aktuella personer som gör anspråk på M1-befattningen, eller ledare av det amerikanska dollarsystemet. En är Neil Keenan och den andra tros vara den äldsta överlevande sonen till förre filippinska president Ferdinand Marcos som nu bor i Kanada och representeras av en David P Crayford. Om någon av dem kan fixa det, föreslår vi att de trollar fram en del dollar och tar emot guldet. Det är en bra affär: massivt guld i utbyte mot papper och siffror i datorer. Om ingen av dem kan fixa det, föreslår vi att general Joseph Dunford går in och gör upp denna affär.

Det finns också en fraktion i USA som har köpt upp historiska asiatiska obligationer för en bråkdel av värdet, enligt kinesiska källor. Pengarna de får för att överlämna obligationerna kommer att frysas, säger Pentagonkällor.

De som fortfarande tror att den amerikanska dollarn inte behöver backas upp av guld eller andra verkliga tillgångar måste ta en titt på diagrammet i denna länk, som visar hur slutet på dollarns guld-fixerade värde resulterade i en skuldkatastrof för USA.

http://www.veteranstodaymoney.com/2016/05/how-unsound-money-fuels-unsound-government-spending/

Upphörandent av guld-fixeringen utlöste en mer än 40-årig plundringmassaker av det amerikanska folket och amerikanska handelspartner, gjort av Khazarmaffian, enas VDS-medlemmarna om. Det kinesiska erbjudandet av guld kommer att sätta ett permanent stopp för denna plundring, säger en VDS-tjänsteman.

Samtidigt kontaktar en annan kinesisk tjänsteman VDS, framställer en fraktion i den kinesiska politbyrån som motsätter sig Kinas president Xi Jinping. Källan säger att det är en stor maktkamp som pågår i Kina. President Xi Jinpings mandat kommer inte att förnyas efter hans första femårsperiod slutar år 2018 och det är tveksamt om han ens kommer att överleva tills dess, sade han. Källan sade att Xi har satt igång vad som motsvarar en “andra kulturrevolution”, som redan hade rensat ut 30 miljoner människor som en del av en “anti-korruptions”-kampanj. Resultatet blev att nya projekt inte går vidare eftersom alla var alltför rädda för att signera igång dem, säger källan.

De enda projekt som går vidare nu var stora sådana som godkänts av centralregeringen, sade han. Resultatet är svår ekonomisk smärta, sade han.

Xi Jinping fick också problem i Kina för att han accepterat en riddarorden från den belgiska kungafamiljen när han besökte Bryssel i slutet av mars 2014. Visserligen verkar det som om Xi inte förstod, att bli en riddare, oavsett hur hedrande titeln än verkar, är som att erkänna att han är en vasall (slav) under den belgiska kungen. Dessutom var riddarorden av “Leopoldorden”, associerad med kung Leopold, Kongos folkmordsslaktare.

Den andra intressant informationen den här källan hade var att det kinesiska militärkommandot genomgick en grundläggande omgruppering. Den kinesiska militären skulle delas upp i 5 kommandon: södra, norra, östra, västra och centrala. Det fanns också pågående diskussioner om att flytta Kinas huvudstad från uttorkade Peking, sade han.

Ännu en annan källa som kontaktade VDS förra veckan var Seungshick Zang, en person som gör anspråk på Manchu-dynastins historiska guldskatter. Zang säger att han nyligen överlevt ett mordförsök av agenter som skickats av Sydkoreas president Park Geun-hye. Zang säger att han har en flyktingutfrågning med Tokyos immigrationsbyrå den 12 maj, där han kommer att hävda att om han skickas tillbaka till Sydkorea är han säker på att bli dödad av Park eftersom hennes fraktion vill tillskansa sig hans anspråk på Manchu-guldet. Men den kinesiska regeringens tjänsteman som introducerade Zang till denna skribent hävdar nu att han är en bedragare.

I Japan, under tiden, finns det en enighet bland maktfaktorerna i kulisserna, i att premiärminister Abe och hans Kyushu-klick måste avgå. Men det finns fortfarande ingen enighet om vem som ska ersätta honom så, som med Obama i USA, Abe kommer att fortsätta som ansiktet utåt för japanska makten för tillfället, medan hans manusförfattare byts ut. För det första, TPP-handelsavtalet som förhandlats fram delvis av Abe, kommer ingenstans under den nya regimen.

Nu tillbaka till väst för mer information om den senaste utvecklingen där. Den största händelsen efter det amerikanska regimskiftet måste vara förklaringen av “heligt krig” av rysk-ortodoxa patriarken Kiril förra veckan. Medan Kiril citerade “terrorism” som fienden, är detta krig egentligen en gemensam amerikansk / rysk operation mot den sataniska Khazarmaffian, säger Pentagon och andra källor. Insikten om att hundratusentals barn slaktas av Khazarier i USA, Ukraina och på andra håll

http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethisw9.html

skapar en underström av motvilja som leder till stora militära aktioner, säger Pentagon och NSA-(Nationella säkerhetsmyndigheten)-källor. VDS lovar att fånga in och döda varenda en av barnamördarna.

Fortsätt läsa på … http://benjaminfulford.net/2016/05/09/major-movement-on-multiple-fronts-including-us-regime-change-and-serious-political-turmoil-in-china/

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

You may also like...