Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 2 februari 2019

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

2 februari 2019

Hallå där! Om ni inte har något emot det så skulle jag vilja ta en speciell sak, så vi går rakt på sak.

Välkommen, Blossom och alla våra Käraste Själar som vi betraktar som vänner i familjen.

Trevligt! Dito. Ok. Jag såg en dokumentär häromkvällen som skildrade människor som hade det så mycket sämre än mig, i det liv de hade ”valt”. Jag VET och uppskattar och är Tacksam varje dag för den Välsignade plats och det liv jag har ”valt”. Kan ni förklara varför denna vår värld är som att leva i två olika världar? Jämförelsen/standarden av att leva/livet är enorm och känns bara inte rätt, eller verkligen inte rättvis. Tack.

Blossom, det är mycket i er värld som ni inte skulle betrakta som rättvist. Men det handlar inte om rättvisa. Den är inte med i det hela. Den är ett varierat ämne som beror av många perspektiv, och vi ska göra vårt bästa för att hjälpa er med ett lämpligt/tillfredsställande svar.

Den geografiska placeringen av själar på er Planet är, som du så korrekt säger … ett val. Men, ni kanske inte kan förstå varför någon skulle välja ett liv i yttersta fattigdom och andra ett liv i lyx. Det val man gör beror på vad som passar själen i en given livstid. Det är inte så att när man ”rådgörs” angående placering i en kommande livstid, blir skickad till en krigshärjad eller epidemisk eller låg-energi plats som straff för handlingar i en tidigare existens. Inte alls. Det är varje själs val att göra det. De kanske känner att de ”förtjänar det” … att lida på ett sådant sätt på grund av tvivelaktiga handlingar i tidigare liv. De kan känna att de är tillräckligt starka för att kunna stå till tjänst i en särskilt ”deprimerande” situation. De kan känna behov av att ”vara där” för att accelerera sina själars tillväxt genom att uppleva sådana hårda tider i ett slag, som ni skulle säga.

Det blir lättare, skulle jag tro, om jag nämner dokumentären jag såg, vilket var Michael Moores ”Fahrenheit 11/9”. De av mindre Ljus förgiftade avsiktligt en hel stad genom att ändra vattenförsörjningen från vackert klart vatten till en flod av smuts. Det gjorde att människor blev sjuka av blyförgiftning etc. När de ”som inte vet vad Ljuset är” insåg att vattnet förstörde bilarna i deras fabrik … ändrade de vattenförsörjningen tillbaka, men bara till bilfabriken och SEDAN, använde de den nu nästan övergivna staden, utan förvarning, för krigsövningar. SNÄLLA, SNÄLLA, hjälp oss att komma till rätt plats för att kunna TACKA dessa själar av lägre energi som ni föreslog i den förra kommunikationen!

Återigen, Blossom … ALLT ÄR INTE SOM VERKAR VARA.

Så vad är det då? Jag vet att ni kommer att säga ETT SPEL. Men, med största respekt, ni är inte en av spelarna härnere. Sådana orättvisor som ”verkar” spridas som gräsbränder … MÅSTE FÅ ETT SLUT … NU! (På tal om det … vädret är så styrt så det är utom kontroll!) Vi är inte beredda att tåla något mer längre. Ni säger att den enda vägen genom detta är att Vara Kärlek och skina vårt Ljus. Nå, de av oss som är medvetna om det gör vårt bästa. Men, från vår position här på marken … så fungerar det inte.

Jo, det gör det.

Visa mig bevisen?

Se dig omkring.

DET GÖR JAG. Omkring MIG är det vackert … men att simma omkring i min klara guldfiskburk tar inte bort det faktum att livet inte är så för alla … och … det borde det vara!

Blossom, var och en spelar sin roll som planerat.

Tja, med största respekt … det Spelet stinker!

Ändå är det skapat av medvetandet självt … och ni … var och en … är del av den skapelsen.

Och nu vill vi därifrån … ELLER … åtminstone få lite hjälp! Jag hör så många själar fråga varför NI, eller någon av er sort, inte kan hoppa in och hjälpa oss? Vi vet alla att experimentet har gått drastiskt fel … och om vi lämnar det för sent, så kommer det att vara … för sent! Vad är det för lagar som säger att ni inte kan komma hit och ge oss en hjälpande hand?

Lagarna ligger väldigt mycket på plats för att Den Gudomliga Planen ska gå smidigt.

Vem som nu lagt dem på plats … borde kanske få veta att det inte fungerar! Jag vet att ni vet att jag bara försöker ”komma nånvart” i motsats till att vara oförskämd mot er. Jag älskar er kärt.

Blossom och alla … lyssna nu. PLANER FINNS PÅ PLATS! För det Högsta Bästa för alla, för det Högsta möjliga resultatet …

Förstår ni ändå inte? Förstår ni inte, att för oss härnere, att detta ”Vetande” som vi hör år efter år, verkar lämna oss hängande upp och ner i våra fötter och repet börjar bli slitet av tyngden? Vi hänger i och vi hänger i och vi hänger i och för många, finns det inga bevis på att något överhuvudtaget händer. Det nästa som är på gång är att vi kommer att bombarderas med 5G-strålning! Jag menar egentligen … varför släpper de inte bara en bomb så är det över sedan? Vår värld blev tokig för länge sedan … och vi har tappat bort våra lyckopiller! Helt klart är min själ i behov av avlastning.

FÖRÄNDRINGEN ÄR PÅ VÄG.

Så säger ni.

DEN STORA FÖRÄNDRINGEN … FÖRÄNDRINGEN MED STORT F ÄR PÅ VÄG.

Så säger ni.

Och vi kommer att fortsätta upprepa det. Därför att vi talar SANNING.

Jag vet det. VERKLIGEN. Annars skulle jag avsluta vår vänskap men, kan ni inte se hur tokigt allt är? FÖRÄNDRINGEN MÅSTE KOMMA NU. Säkert är att Gudomlig timing skulle vara bäst NU!

Din frustration är uppenbar, käraste Blossom. Vi ber dig se djupt inom. Att MINNAS att du tecknade dig för detta, som många gjorde. DU VISSTE … och det här är inte nytt för dig … att det inte skulle bli en lätt resa … ändå sprang ni alla för att bli först i kön som frivilliga. Att komma ner till Jorden … att vara i den STARKASTE POSITIONEN … FÖR ATT FÅ DENNA FÖRÄNDRING ATT SKE. Och ja, från den positionen kan det vara en ful bild. Ni befinner er i dess intensitet. Det påverkar er själ … OM NI GER UPP!

NI VET/VISSTE om er styrka medan ni inte är/var på Jorden. Ni VET/VISSTE att det inte skulle kännas på samma sätt när ni kom dit.

KOM IHÅG, KOM IHÅG, KOM IHÅG VEM NI ÄR OCH VARFÖR NI VILLE KOMMA HIT.

NI … VAR OCH EN VALDES. NI VAR AV SÅDAN TACKSAMHET ATT NI GAVS ÄRAN.

HÅLL I. HÅLL I. HÅLL I BARA ETT LITET TAG TILL.

ÅTERFÅ ER STYRKA.

KALLA PÅ DE MÄKTIGA STYRKOR AV LJUS SOM FINNS BARA ETT ANDETAG/TANKE BORTA. MILJARDER OCH ÅTER MILJARDER AV LJUSENERGIKÄLLOR/KRAFTER GÅR PRECIS BREDVID ER.

De vill att ni ska KÄNNA DEM. De vill att ni ska VETA att de finns där med er. Ta åt er från kraften och den förnyade Ljusstyrkan som de erbjuder.

NI ÄR ETT LJUS.

NI ÄR EN MÄKTIG STYRKA.

NI ÄR KÄRLEK OCH ALLT SOM ÄR.

Ge inte upp nu. Vi är här för att berätta för er, att påminna er om att uppbåda NI:et inom er och förbereda er för den sista sträckan.

En löpare i ett långt, långt, långt lopp känner att han inte kan fortsätta, men sedan, när han får sikte på mållinjen, fyller förnyad styrka hans Varelse.

Jag vet att jag sagt detta förut, men mållinjen visades oss 2012. Vi sades att vi nästan var framme.

Tid … ingen tid … det är där förvirringen ligger.

NI ÄR NÄSTAN FRAMME. KÄNN DESSA FÖRHÖJDA ENERGIER FYLLA ER VARELSE. DE KUNDE INTE KOMMA TILL ER PLANET INNAN DESS. DEN VAR INTE REDO OCH DET VAR INTE DAGS.

NU ÄR DEN REDO … NU ÄR DET DAGS.

Även om det inte finns någon tid! Vänner, jag är medveten om mitt gormande idag, vilket kommit från inom mig och å många andras vägnar. Det måste sägas … vi kämpar med förståelsen om hur långt detta spel måste drivas!

Vi accepterar ditt upplägg och tackar dig verkligen för det.

Ni tog inte illa vid er?

Absolut inte.

Vi kommer att fortsätta, och får kraft från osynliga Ljusstyrkor. Vi låter oss enas och känner det som erbjuds för att komma genom allt detta. Vi kom in med sådant mod. Må vi återfå det och marschera framåt. TACK. En eftergift från min sida … så gick det.

Blossom, Själar på Jorden som fortsätter … Sprida LJUSET PÅ och INOM … Håll i stadigt i VETANDET …

FÖRÄNDRINGEN ÄR PÅ VÄG OCH TIDIGARE ÄN NI TROR.

Jag ”tänker” inte längre. Jag väntar. När det sker … sker det i enlighet med den Gudomliga Planen … och så är det. Tack, vänner … såg inte alls att det gick åt det här hållet idag. I Tacksamhet, i Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Då var och en slutför läsandet av denna överföring … vänligen ge er själva en stund för att ansluta och andas och le med oss … vetande att vi är där, precis bredvid er I KÄRLEK och LJUS och STYRKA.

(Jag fick mig tillsänt ”The Little Soul and the Sun” av Neil Donald Walsh, 3 gånger förra veckan. Jag läste den för många år sedan. Jag förstår TOTALT dess mening. Allt jag säger är … vi är alla överens, både på och utom världen, att detta experiment har gått för långt. Det är orsaken till att jag talar som jag gör idag.)

En notering från Blossom. Dessa kanaliseringar läggs upp på många siter som jag är omedveten om och alla får inte mitt nyhetsbrev. Så jag tar tillfället i akt att ge er kännedom om det spännande Event jag håller på Bali: http://blossomgoodchild.com/upcoming-event/.

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...