“Stjärnornas Krig” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 28 augusti 2017

 

“Stjärnornas krig” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 28 augusti 2017

Nu när jag har allas uppmärksamhet …

De välvilliga stoppade orkanen Harvey innan den nått Fort Hood (Killeen, Texas) som är militär- och guldhuvudkvarteret för den återställda Republiken.

Texas är en av några få stater som redan har lyckats skilja sig från Förenta staterna. Alaska är en annan.

Samma välvilliga väderkontrollåtgärd kommer att göras mot den andra kabalskapade tyfonen riktad direkt mot Hong Kong i ett slutligt kabalförsök att översvämma Kinas finansiella marknader och stoppa RV.

https://www.google.com/amp/www.firstpost.com/world/china-typhoon-pakhar-makes-landfall-days-after-typhoon-hato-hit-guangdong-province-3979043.html/amp

Denna galenskap händer nu eftersom SKRs förväntas finansieras när som helst. Utan varning. Pengarna är bara plötsligt på kontona över natten.

Vi förväntar oss också 800-numren vid den här tiden.

Vi förstår att de kinesiska Äldste väntade en extra dag för södra Texas och Hong Kong för att de skulle hämta andan från vädret.

En tredje orkan försökte träffa New York City som ett sista försök att stoppa RV, men kommer också att falla platt.

Kabalen kastar verkligen sand på tanks vid denna tidpunkt – vilket inte ger deras motstånd någon energetisk förmåga att överleva. Sobeit.

Vet att BRICS står för:

B=Brazil=Latino Ras
R=Russia=Anglo Ras
I=India=Indisk Ras
C=China=Asiatisk Ras
S=South Africa=Afrikansk ras

Dessa nuvarande mänskliga raser med gott anseende är alla förenade i en gemensam kamp mot en utomjordisk kabal (jap, sa just det), som i stor utsträckning är gömd inom Anglo-rasen, men inte uteslutande Anglos.

Den ny-nazistiska vita överherrerörelsen är faktiskt inte av mänskligt ursprung och utformades för att skapa ett 4: e dimensionellt rike som skulle förslava mänskligheten, och är därmed är den dolda gemensamma fienden till hela mänskligheten.

De Äldste gjorde det möjligt för Trump att vara President för att lyfta fram detta faktum, subtilt, utan att skrämma byxorna av världen i övergångsprocessen.

Ironiskt nog var kabalfyrklövern – Annunaki (1996), Draco, De grå, De långa vita (2012) – alla överens om denna övergångsplan som en del av deras överlämnande uttågsvillkor från jordens yta.

Andra världskriget har aldrig någonsin upphört, åtminstone inte förrän nu. Den nazistiska hjärntrusten har i tysthet hållits levande och sänts till många länder men främst hållits levande och blomstrande i Amerika via Operation Paperclip i slutet av andra världskriget.

https://mobile.nytimes.com/2014/03/02/books/review/operation-paperclip-by-annie-jacobsen.html

Därför är alla raser i färd med en slutlig kamp för att återfå kontrollen över vår planet, och det är alltså orsaken till det senaste kaoset som går tillbaka till år 2001 och attackerna den 11 september.

Trump är en känd aktör i denna 4: e Rikes-rörelsen. Den orangea är inte mänsklig. Inte heller var ex-Arizona Sheriff Joe Arpaio det som egentligen är John D Rockefeller Jr (Draco i förklädnad) som försöker hindra all icke-Anglo-migration från att leva ovanför den 33: e breddgraden.

Se, målet för detta 4:e Rike är att knuffa alla färgade raser (mänskligheten) nedanför den 33: e breddgraden och få dem att leva som slavar till den överlägsna vita rasen som lever ovanför den 33: e breddgraden (med enda undantag, Australien och Nya Zeeland) .

Denna globala dominansstrategi är ett känt faktum i alla större suveräna underrättelsesammanhang, men förblir en utländsk konspirationsteori för de flesta människor på grund av konstanta sinneskontrollerade mediasändningar och planetära energivågsmanipulationer.

Emellertid inte BRICS ledarskap, inte heller de välvilliga icke-mänskliga raserna som hjälper till i vår planetära befrielse och artuppstigning.

”Kabalen” var därför ute på plats generationer tidigare för att dölja denna utomjordiska ockupationssanning från världens inhemska befolkningsmassor, så att de inte skulle ta upp kampen utan motvilligt acceptera sitt permanenta slaveri.

Okunnighet om det här systemet är varför de flesta människor slår bakut mot budbärare som erbjuder kärleksfulla sanningar om en gammal förtäckt konspiration, eftersom den råa uppfattningen om att bo på en ”ockuperad planet” bara är för svår att acceptera, än mindre att arbeta med och att stå upp och slåss mot hotet.

Även Global Christ Reset (GCR) är då mindre en bankhändelse, eftersom det är en intergalaktisk kupp mot våra gemensamma utomjordiska fångvaktare som föreställer mänskliga ledare.

Det är de dåliga nyheterna. Festligt, jag vet.

Den goda nyheten är att den här stora övergången inkluderar också, ja en valutaåterställning tillbaka till sanningsenliga värden, men ärligt talat, hur bra är det att få pengarna om vi inte vet varför vi fick det … medvetet och omedvetet.

Förstå att denna gemenskap har uppdaterats långsamt av flera budbärare till själva slutet, för att förbereda era hjärtan och sinnen för frisläppningen av denna information mer i detalj enligt villkoren i GESARA-fördraget.

Detta är den främsta anledningen till att GESARA-informationen hölls tillbaka som hemlig, och varför en 209 suverän nationsanslutning var nödvändig under hösten 2014.

Stjärnornas krig är därför en verklig händelse. Detta händer verkligen på vår delade planet, i realtid, och förstå det här … det har pågått i 13 årtusenden, därav skälet till att Himlen satte Jorden i karantän (känd bortom denna galax som Urantia).

Svårt att acceptera jag vet, men vad då?

#Whatchagonnadoaboutitnowtoughguy

Tro, tro inte … hur som helst du har rätt. Åtminstone nu vet du.

Gud är med oss
 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...