Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus – 6 maj 2018

Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus – 6 maj 2018

Per Staffan 6 maj 2018

God morgon igen. Var ska vi börja?

Låt oss börja med att hälsa dig från hjärtat och låta denna kommunikation flöda, kanske utan dagordning?

Och ändå är så många fortfarande angelägna att höra om Händelsen. En själ sa att det var som ett TV-drama … när man alltid väntar på nästa avsnitt!

Det utvecklas hela tiden och vi väljer att hjälpa till genom att erbjuda sätt att Upplysa era Varelser för att hålla farten och humöret På Topp.

Sådan styrka i Energierna … som strömmar in/igenom … till er planet. Du kan också känna denna styrka inom din Varelse. För det som flyter in i din Planet strömmar in i din Varelse. Vi skulle säga att det är Ett och samma.

Men denna dag skulle vi vilja tala om saker av en annan sort. Ja, du är medveten om Energier, inom och utan. Ändå ber vi dig att LYSSNA nu.

LYSSNA TILL DITT INRE VETANDE.

För där ligger svaren på de ställda frågorna. Lyssna på ditt hjärta och bara DITT hjärta och låt dess rytm ”lära” dig. Låt det vidga din fantasi … för när det gör det upptäcks Större resurser.

Det har alltid varit prat om att gå in och lyssna på sig själv. Är det ”känslan” vi lyssnar på? I motsats till folklig tro finns det inga röster i mitt huvud!

Det går bortom det, Blossom.

Bortom känslan? Vad? Hur?

Eftersom vi ber Var och En att ta sitt VETANDE längre. Ta det djupare in i nätet av att förstå ALLT.

Eh … som … Visst! Några tips skulle vara bra.

Genom att ta dina övertygelser till ett annat utrymme.

Man försöker slappna av in i sig själv … för att hitta det utrymme där allt är tyst och finna detta ”ingenting” i sinnenas bryderi.

Att ansluta till Källan … Gudomlig Energi … är lika enkelt som att plugga in din tekniska utrustning … från vilket du ser omedelbara resultat. Ljuset slås på och du kan ”se” att du är … ansluten till/inkopplad i … strömkretsen … för att välja bättre ord.

Att VISUALISERA och göra detta från din Varelse … och förbinda dig till den HÖGRE KRAFTEN är tricket … initialt. Ändå ber vi dig att GÅ UTÖVER DETTA. När du en gång är ”inkopplad” … ACCEPTERA … LITA PÅ … och TILLÅT flödet att ske. Sök inte … lyssna inte efter en röst … låt bara kunskapen om att du är ”ansluten” … göra ”jobbet”.

Vad är ”jobbet”? Jag vet att vi fått lära oss att gå inåt, istället för uppåt eller utåt. Ändå tycker jag att det är ganska svårt att visualisera och jag är uppenbart bra på visualisering. Så, det är inte alls lovande för dem som inte är det. Hur kommer vi dit … inom?

Genom att släppa Jordiska fjättrar.

Med respekt mina vänner, många som läser era meddelanden är väl inne i meditation och är medvetna om sådana metoder … och ändå känner jag att det finns något mer ni försöker ”få igenom”.

Du har rätt.

När ni säger, till exempel … ’Gå in i ditt hjärterum. Fokusera på ditt hjärterum ”… ja det kan jag göra. Jag tänker bara på den plats där mitt fysiska hjärta är. Ändå, ska vi visualisera det som det organ det är? Eller, som jag brukar göra … visualisera det som ett Gyllene Hjärtformat ljus? Och då … hur ska vi komma in i det? Ja, vi kan visualisera att öppna en dörr etc. etc. Hur kan vi VERKLIGEN, VERKLIGEN, VERKLIGEN komma in i det VETANDE rummet inuti oss själva, men ändå utanför de jordiska fysiska begränsningarna?

Det här är vad vi försöker hjälpa dig med, Blossom.

Hoppsan! Jag gick händelserna i förväg. Jag ber om ursäkt.

Onödigt att göra det, Blossom. Vi arbetar tillsammans.

Utan pumpandet av ditt hjärta, utan pulserande av det, när livets rytm flyter genom det … kan den fysiska kroppen inte fortsätta att fungera. Om hjärtat slutar slå … så stannar allt annat inom kroppen.

Därför skulle vi säga att det är det ”Centrala Systemet” … ”Centralstationen”, från vilket ALLT ÄR. Om något ovanligt händer … slår hjärtat snabbare. Om det finns spänning. Om det finns glädje. Om det finns upplevelse av stor sorg … kan det KÄNNAS i detta ”utrymme” där hjärtat är … för ATT det är den viktigaste hamnen, om du vill … för allt annat stammar därifrån. Därför samlas alla KÄNSLOR inom ”Centralstationen”.

Ändå hörde jag, och det kändes ”rätt”, att majoriteten av ”vår ande” bor i tarmen?

Om detta skulle vi hålla med. Ändå betyder det inte att ALLA KÄNSLOR måste komma från detta område/denna arena.

Och låt oss vara ärliga … att uttrycka att hjärtat exploderar av Kärlek, är mycket mer romantiskt än att tarmarna gör det! Så, vad betyder det egentligen att… ”majoriteten” är i tarmen? För om man tänker på det … känns min ande mer i mitt huvud ibland. (Förutom hjärtat.)

Dina tankar är i ditt huvud. Din själskänsla (känslighet) finns i magen.
Att Själen är ett Ljus i magen? Exakt hur är själen representerad fysiskt inom oss?

Energi.

Jag trodde ni ville prata om saker av ett annat slag … inte för att vara oförskämd … jag bara säger det!

Det är inte så att vi inte kan ta med Energi i denna diskussion. För ENERGI … ÄR … allt som är. Mycket liten chans att den INTE är inblandad.

Så om vi kunde se oss själva, anden, själen inuti oss … hur skulle den se ut?
ENERGI! LJUSENERGI! Och det är HIT vi ber er att ta er.

INOM LJUSET.

LJUSET FINNS INOM ER … ÖVERALLT.

NI ÄR LJUS I SIN SANNA FORM … som finns inom kött, ben och en miljon andra kroppsfunktioner. Det är mirakulöst utan tvekan. Ändå är det en farkost. Utan DIG inom den … kan den inte hålla form.

Ni behöver denna farkost … för att uppleva livet på Jorden.

ÄNDÅ VET VI ATT NI ÖPPNAR UPP TILL DET FAKTUM ATT DE ERFARENHETER SOM NI HAR ÄR INGENTING JÄMFÖRT MED VAD NI ÄR KAPABLA TILL; INGENTING!

Vänligen läs den meningen igen … för den är av SANNINGEN och det är viktigt att ni förstår dess mening.

Negativitetens underströmmar som strömmar inom och utanför er själva och Planeten, är utformade för att hålla er tillbaka från KRAFTEN AV DET LJUS SOM NI ÄR.

Dessa tider NU, åstadkommer FÖRÄNDRINGEN. FÖRÄNDRINGEN inom ER som känner till möjligheterna av vad som kan vara.

Tja, i viss mån. Jag vet att vi ”kunde” teleportera … få omedelbar läkning … få till och med lemmar att växa ut… är det här vad ni menar?

Verkligen. Ändå, så mycket mer … MAGI!

NI ÄR SKAPARE … AV/FÖR… SKAPAREN.

Inom DEN KUNSKAPEN … finns erkännandet att alla möjligheter är möjliga.

Det är vår önskan att få er allt närmare denna KÄNSLA. Denna acceptans av vad ert SANNA JAG … VERKLIGEN ÄR.

Vi kan VETA detta. Vi kan tro på er och VETA det, men … det verkar finnas många bitar av pusslet som förlorats under mattan! Vad är det som vi saknar? Eftersom, trots att jag VET att detta är SANT, jag inte är i närheten av att uppleva det.

Ändå är du det! Ni alla kommer närmare till det. Ni kan känna hur mycket ni har förändrats inom er. Ni kan erkänna den Högre Kraften inom er nu. Det skiljer sig från även den årstiden som ligger bakom er.

Jag antar att du menar den här tiden förra året! Ja, vi ändras/har ändrats. Ändå känner jag mig fortfarande inte någonstans i närheten av att sätta mitt finger på en annan människas sår och se det läka genast.

Har du försökt?

LOL (Lots Of Laugh) … Kom ihåg att jag lärde er den akronymen (förstå mig!) förra veckan? Som svar på din fråga, Nej, det har jag inte.

Varför inte?

Jag förstår vart det här går! För att JAG VET att det inte skulle fungera! Jag tar emot er poäng klart och tydligt!

Låt oss fortsätta att göra poängen ännu klarare och tydligare, om vi kan? Är det på grund av tron på dig själv som det inte skulle fungera eller tron i allmänhet?

På mig själv! I allmänhet VET JAG helt att det kan göras.

Så varför känner du dig, eller ja, någon annan, ovärdig att genomföra en sådan uppgift?

Jag känner mig inte nödvändigtvis ovärdig … Jag känner mig bara inte kapabel! Kanske skulle jag säga att jag inte är Upplyst nog än.

Ändå, en annan stark poäng i denna konversation. Vad … skulle det/vill det/gör det/borde det/kunde det … krävas, för att du ska känna dig Upplyst till den grad att du vet att du kan göra detta?

Att ge det ett försök och se att det fungerar! En annan liten LOL för er. Jag vet inte! Detta är MIN poäng. Det är det här vi försöker komma till, är det inte? Att försöka komma till det Inre Vetandet att vi HAR kraften för att läka med en beröring.

Ändå säger du att du VET att det är möjligt. Hur vet du det?

En Inre känsla! (Ni är så smarta!)

Då VARFÖR … I ALL VÄRLDEN … begränsar du denna Inre Kunskap till att bara fungera för dem som KAN DET! När DU KAN DET?

Jag vet inte vad det faktiska ”Inre Vetandet” är! Det är den saknade delen som jag pratar om!

Biten saknas inte. Den har inte förlorats. Den stirrar dig i ansiktet och ändå letar du under klippor och stenar och försöker hitta den.

Ok. Stirrar mig i ansiktet … jag kan fortfarande inte lokalisera den.

Där … framför dig Blossom … precis framför dig.

WHAH! Var? Var?

Förstår du vad vi säger? Den saknas inte. Den är inte förlorad.

DU HAR DEN … DU HAR DEN … REDAN.

VET DETTA … VET DENNA SANNING och sätt biten på plats. Känner du igen den känslan när en sista bit av ett pussel sätts på plats? Känslan av färdigställande? Visualisera ditt pussel och placera in den sista biten.

Behöver jag visualisera bilden av mitt pussel?

Nej, För … genom att/… om gör du det, skulle du begränsa din kunskap till den bilden. Kanske, bara se den som en bild av ingenting annat än Gyllene Ljus.

Inte konstigt det tog mig så lång tid att göra det!

Återigen erbjuder vi visdomen av VISUALISERING. För att slutföra pusslet ska det finnas en bekräftelse inom dig, att du har hittat den saknade biten och placerat den på plats. Klart!

Och sedan?

Nu övar du på din KUNSKAP om Självmästerskap. En Mästare tillbringar livstider som fullbordar sanningens självmedvetande. Man kan inte bli Mästare utan att uppleva om och om igen någonting för att förstå det och ”behärska det”. Ändå kan Mästerskap inte ”komma” utan … tro på/av … Självgudaktighet.

DETTA ÄR NYCKELN.

MAN MÅSTE VETA … MAGKÄNSLAN … ATT MAN ÄR AV GUD.

Ni vet att några människor kommer omedelbart att avsluta prenumerationen nu! (Ett nytt LOL)

Blom, kan vi säga efter att ha arbetat med dig under en lång tid … vi tycker att LOL är ett onödigt tillägg … för din humor har redan Upplyst oss.

Synpunkten mottagen och förstådd

För dem som är obekväma med ordet Gud … som du en gång var, Blossom …

Åh, väldigt mycket!

Vi erbjuder massor av LOL till dessa Varelser. För när de BLIR bekväma med det här ordet … kommer de själva att skratta åt att de en gång var obekväma med det.

NI ÄR ALLA ETT UTTRYCK AV GUD.

KAPABLA TILL ALLT SOM GUD ÄR KAPABEL TILL … VILKET ÄR VAD SOM HELST OCH ALLTING.

Du tjänar inte din själ genom att säga att du är ”mindre än”.

Jag tror att ni nyligen sa att det var lite av en förolämpning mot mig själv att göra det?

Bara för att få över vår poäng. Och vi känner att vi har gjort det idag … och är lyckligt redo att fortsätta i/på en annan session.

Holy Moly … vi har gjort en ovanlig sak och gått ungefär en halvtimme över tiden. Inte för att jag bryr mig om det . Det är bara ovanligt.

Vi ber att ni läser det här meddelandet om och om igen, så att orden ”Energi” kan ”sjunka in” och BLI er verklighet.

Det är verkligen mycket att absorbera och vi är glada över att se ÄNDRINGEN inom Var och En … när de placerar pusselbiten i läge.

Med kärleksfullt tack, killar! Tid för en kopp te känner jag. Och ni säger att jag kunde koka vattnet med bara en tanke.

Gör vi? Eller gör du?

Det spelar ingen roll. Allt är möjligt. Ändå kanske jag lämnar det nu för ett experiment längre fram!

Vänligen gå tillbaka till Invokationen ”Vi är Speländrarna” när humöret tar dig … för att hålla energin så HÖG som möjligt

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Gör varje dag till en LYCKLIG MÄNSKLIG DAG!

http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Länken för att kunna komma åt alla mina YouTube-enheter är:

http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...