Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 3 april 2019

Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

3 april 2019

Hej där! Är allt bra med er? Jag vet att det är det för det är det alltid! Ni har sagt att ni inte kan vara annat! Ok … Jag är medveten om att det vi tänker på attraherar vi. Vi attraherar det vi matchar Vibrationellt, om ni så vill. Saken är den … att under en lång tid nu verkar jag ha fått hantera många, många negativiteter i mitt liv. Jag försöker verkligen borsta bort dem, rensa dem, plocka upp mig själv, damma av mig etc. och ändå finns de kvar. Igår natt hade jag så hemska drömmar. Om de nu faktiskt var drömmar. Min maillista för att sända ut era meddelanden har varit ”ur funktion” i tre veckor… behöver jag fortsätta? Så, min fråga … är det jag som attraherar allt detta eller är det externa energier som vill dämpa mitt ljus? Jag vet att jag talar för många i denna fråga. All hjälp tas tacksamt emot. Tack.

Välkommen Kära Blossom och Alla Ni som står så galant och modigt på era poster! Vi förstår er svåra situation. Vi är också medvetna om de ansträngningar ni gör för att ”hålla bort” sådana negativiteter, och er beslutsamhet att förbli ”Ljusa” är beundransvärd.

Vi skulle säga er det så här. Det handlar inte så mycket om att ni tänker på negativa saker/energier/omständigheter och därför attraherar dem till er. Det kan vara fallet för dem som fortfarande är omedvetna om ”Vibrationell attraktion”. Men, du själv och många, många tusen av er som VET ATT NI ÄR AV LJUSET … NI ÄR SOM LJUSFYRAR.

Det är ungefär som ett dubbeleggat svärd. För ert Ljus skiner så Starkt för dem som behöver det … för hela Planeten och dem på och inom henne … och verkligen överallt. Kom ihåg att era ”Strålar” inte på något sätt är begränsade till denna Planet. Tack vare Ljusstyrkan och Energin i den Ljusstyrkan … står ni ut för dem med mindre Ljus också. De Energier/själar som vill ha lite av det ni har. De förstår inte att de måste föra fram detta Ljus från inom sig själva. De förstår inte Blossom, att de inte kan ”stjäla” någon annans Ljus. Så, när de ”når en Ljusmagnitud” försöker de förstöra den … därför att de inser att de inte kan få den. Energin kan vara en av svartsjuka, av ilska, av så många saker och om de inte kan få det ni har … så vill de inte att ni ska ha det heller.

Dessa själar/Energier är mycket sorgliga. Dock erkänner de inte nödvändigtvis detta.

Jag vet att jag sänder dem Kärleksljus. Jag bjuder in dem till Ljuset. Men, om de fortsätter vägra och skapa kaos … måste jag erkänna att jag förlorar humöret och skriker ut några kraftuttryck förklarande att de inte tillhör min omgivning eller min plats! Och jag VET att KÄRLEK ÖVERVINNER ALLT … ändå verkar det vara en fortgående strid … och jag är mycket, mycket trött på det, om jag ska vara ärlig!

Stå kvar i din styrka Blossom, och alla andra. LJUSET HAR SEGRAT!

Det känns inte så där jag sitter nu. Ni vet att när jag kommer in i sådant här orerande går jag inte på er. Men, ni har sagt att det är så. Ni har sagt att Ljuset har vunnit. Tja, vi här nere vill fortfarande se något bevis på det. De som läser era meddelanden om hopp är de som fokuserar på mörker. Vi har med er hjälp kommit ihåg mycket av vilka vi är … så vi gör vårt yttersta för att fortsätta stråla vårt Ljus … VAR ÄR DESSA FÖRÄNDRINGAR? UNDER JORDEN? NERE I KANINHÅLET? VAR?

De finns först och främst inom er! Dessa förändringar sker inom er.

Ja, jag tror vi alla kan säga att vi märker det. Dock, var finns de yttre bevisen på att vår Planet och verkligen vi själva, kommer att vara ok? För det vi ”matas” med ser dystrare ut för varje måltid!

Ändra då er diet!

Med all respekt, kära vänner … DET GÖR VI … DET HAR VI … och som ni säger … ju starkare vi skiner … verkar vi bli ”angripna”. Alla mina datorproblem är LÖJLIGA!!! De är bortom det normala! Jag känner att era meddelanden blir förhindrade att komma ut. Hur kan jag styra det? Det ligger långt utom min förmåga! Att förändra min diet/mitt fokus stoppar inte denna typ av störningar. Tro mig, jag har försökt!

DETTA ÄR ORSAKEN TILL ATT NI ÄR HÄR OCH ATT ANDRA INTE ÄR DET, BLOSSOM. ALLA NI SOM NU ÄR MEDVETNA OM ERT LJUS …

NI ÄR DE STARKASTE AV DE STARKA.

Vi är medvetna om att du ville säga, ”nu hör vi samma sak igen”, men du stoppade för du tyckte det skulle vara oförskämt/arrogant etc.

Mer olämpligt egentligen. Vi vet detta! Ni har hjälpt oss komma ihåg/förstå detta många, många gånger. Jag vill inte verka orespektfull … verkligen inte. Men många av de starkaste av de starka är försvagade av de pågående striderna. Jag försöker inte få till ett ”tycka synd om”. Jag har sagt många gånger att jag är välsignad med mitt liv. Så, om jag känner så här och vet att jag är välsignad … vilken chans har andra som inte är det? Vilken chans har Planeten? NÄR? NÄR? NÄR KOMMER FÖRÄNDRINGEN NI TALAR OM ATT SKE? Därför att här nere … ur vårt perspektiv … om något inte sker snart … kommer det att vara för sent!

Andas Blossom … Stanna upp ett ögonblick och le … andas och le!

Ja, tack. Det fungerar alltid så bra. Jag måste erkänna att jag blev oväntat upphetsad där!

I denna tid skulle det kanske hjälpa att erkänna att ni inte är ensamma. Vi menar inte BARA att det finns dem i andra sfärer som hjälper er varje steg på vägen … men ATT MINNAS ATT NI ALLA ÄR FÖRBUNDNA.

När ni sluter era ögon ett ögonblick, eller bara tänker tanken på att miljoner av er … över hela Globen håller varandra i hand … Ljusströmmen från ert hjärta förbinder och formerar ett nätverk av de kraftfullaste regnbågsfärgerna … och ju mer ni ”krokar fast” i det, desto starkare blir dess puls … och andra KÄNNER den pulsen och de vill också kroka fast i det.

Och sedan, därifrån … se på alla dem som inte är från er Planet och som också gör er sällskap i nätverket…

FÖRESTÄLL ER, KÄRASTE SJÄLAR … FÖRESTÄLL ER DEN KRAFTEN.

Detta är bokstavligen det vi ber er göra … FÖRESTÄLL ER DET DAGLIGEN. KÄNN DESS LJUS. KÄNN DESS STYRKA.

BYGG PÅ DEN DAGLIGEN.

NI ÄR ETT. ERKÄNN ER ENHET. ANDAS IN DENNA TANKE. DETTA VETANDE.

Jag kanske inte är tillräckligt vaksam. Detta hjälper mig återigen att erkänna att jag låter ”liv och affärer” ta över, istället för att fokusera på den här typen av saker. Ändå, för att hålla livet i ordning/under kontroll måste många saker dagligen prickas av på listan.

Du vet vad vi tänker säga?

Verkligen! Jag ler för att er energi är så icke-dömande. Den är bara så Kärleksfull … så varm.

Sätt er själva först på listan! Vissa tycker inte att det är nödvändigt att meditera dagligen. En del tycker det är ok att VETA att de alltid är på den platsen. Det är ok om det fungerar för dem. Men skulle ni inte hålla med om att, när ni får tid att meditera, bara i tio minuter … så blir hela er VARELSE Ljusare … mer intonad?

Åh! Verkligen. JAG VET. JAG VET, JAG VET DESSA SAKER. Jag VET att jag borde göra det först av allt … att behandla mig själv med mig själv varje morgon. Men, jag gör annat till min prioritet. Jag försökte verkligen skapa ”The Game Changer Project” … som inte höll länge. Jag misslyckades kapitalt! Hej och hå!

Yttre Energier är avsiktligt utformade att distrahera er! Ge inte efter.

KONCENTRERA ER ALLTID PÅ ER … ERT LJUS … ER STYRKA … ER KÄRLEK.

Alltid, alltid, alltid. Låt detta vetande vara en del av er i allt ni företar er. Ni kommer att se att saker blir gjorda så mycket lättare och effektivare om ni alltid påminner er själva om dessa saker. Tills ni en dag inte behöver påminna er själva, för de är bara en medvetenhet SOM ÄR NI.

Ja, jag vet. Vi blir så lätt distraherade. Kära nån. Jag undrar om vi, när vi skrev på för detta uppdrag, om vi VERKLIGEN förstod vad det kunde innebära?

Som vi många gånger tidigare sagt, Blossom …

NI VAR ALLA SÅ IVRIGA OCH JA, NI FÖRSTOD TYDLIGT OCH ÄNDÅ RUSADE NI FRAM FÖR ATT BLI FÖRST I KÖN.

OCH NI BLEV VALDA OCH NI ÄR HÄR OCH NI GÖR ALLA DET EXCEPTIONELLT BRA.

EN DAG KOMMER NI ATT KÄNNA IGEN DETTA SPEL FÖR VAD DET ÄR OCH NI KOMMER ATT LE …

OCH ERA HJÄRTAN KOMMER ATT LYSA …

OCH NI KOMMER ATT SÄGA … VI GJORDE DET! VI GJORDE DET!

OCH VI KOMMER ATT SÄGA … VÄLKOMNA HEM, VÄNNER. VÄLKOMNA HEM!

Och jag ska hämta näsdukarna! TACK SÅ MYCKET. Jag känner mig verkligen så mycket bättre. Nu, om ni bara kunde reda ut mitt maillista-program skulle det vara fantastiskt! I Tacksamhet … I Kärleksfull tjänst … JAG ÄR.

 

 

 

 

Översättning: Markku   

Du gillar kanske också...