White Cloud via Blossom Goodchild, 19 december, 2016

Wind

White Cloud

via Blossom Goodchild

19 december, 2016

Ett meddelande inför Julen från White Cloud

 

Ett mycket varmt välkommen till varje själ som väljer att lyssna på dessa ord som jag erbjuder vid den här tiden av extravagant firande. Mina vänner, för mycket mycket längesedan på er Planet … … Blossom kämpar lite och jag ber henne om lov att låta mig tala, för hon är bekymrad över det som hon ögonblickligen visste att jag skulle komma att tala om, och detta förvirrade henne lite. För jag visade henne den bild som man har känt till under alla tider i er historia, gällande det lilla barnet i krubban, tillsammans med de vise männen, herdarna, oxarna … modern och fadern som kärleksfullt betraktar barnet och den klara stjärnan i skyn.

Blossom är förvånad, för det är inte ofta jag talar om dessa saker. Hur skulle det vara om ni visste att detta var Sanningen som ägde rum … Vad uppfattar ni att den där blinkande stjärnan i skyn är?

Tänk på hur era tankar har utvecklats … och skulle ni numera kunna tänka er att den blinkande stjärnan var en Ljusfarkost … som tittade ner och säkerställde att detta barn blev ’förlöst’ på ett säkert sätt?

Mina vänner, hur era tankar än rör sig gällande denna fråga, så säger jag idag till er … att det var en Upplyst Själs Energi som kom till er Planet. Jag vill också säga att det inte skedde runtomkring denna decembertid, men beroende på det faktum att det har skett ett medvetet förenande av tankar att det var på det viset, så känner jag att det är lämpligt att kunna tala om det.

Denna själs Energi förändrade er värld. Den Högsta Energinivå som kan vandra bland er kom till denna värld för att undervisa er om er själva. För att undervisa er om Kärlek och det har förekommit många lärare som är av samma slags Energi, vilka också har valt att vandra bland er.

Det är ingen lätt uppgift att göra det.

Dessa själar av den Högsta Upplysta Energin, upptäckte att de, på ett eller annat sätt, blev hånade, misshandlade, torterade, plågade … allt på grund av den Kärlek de gav ut … mycket lite kom tillbaka.

De vandrade här innan ni kom denna gång … och de visade vägen … så som ni nu gör.

Alla de som lyssnar till mina ord är Vägvisare för Ljuset … för Kärlek.

Ni är exempel på hur man ska gå framåt och lysa med ert Ljus … utan att döma … MED VETSKAPEN OM att detta sätt att leva … detta sätt att Vara … är SANNINGEN. Den SANNING som ligger djupt inom er, mina vänner.

När ni nu andas tillsammans med mig … så kan ni känna denna Sanning inom ert Väsen … att ni är Ljus-Fyrar här på er vackra Planet. Ni är framgångsrika. Ert Ljus lyser fram … och det når de nödställda. Ni behöver inte alltid veta vart ert Ljus når … hur långt det når och till vem eller till vad. Ni behöver bara ha avsikten att ge ut … sända ut … er Kärlek.

Mina vänner, jag talar om för er … att det kommer att nå ut till alla skrymslen och vrår, alla små springor som har blivit förmörkade och det kommer att Lysa upp dem alla med värme och när det gör det … så kommer allt på er Planet, allt inom er Planet, allt runtom er Planet och Bortom … Gynnas av det. Enbart på grund av er … och de själar som ni är … som har för avsikt att ge ut den Kärlek som ni är.

Jag har flera gånger sagt, att om ni kunde se era Ljus från den position i vilken jag bor, så skulle ni stråla inifrån, när ni upptäcker Sanningen om er själva … och hur ni skulle skratta åt dessa stunder, så många stunder som ni har trott att ni var av mycket mindre Ljus än vad ni faktiskt är. Tona in er till vilka ni faktiskt är. Be er själva … att visa er … Er själva … i er finaste färgskrud, mina käraste vänner. Och när ni själva visar er själva för er … så kanske era ögon tåras av glädjetårar … när Sanningen blottas … när Sanningen blir känd … och stanna kvar i den KÄNSLAN när ni ser upp på det Ljus som ni är. SE DET. KÄNN DET. VAR DET. ERBJUD DET. TA EMOT DET inom vartenda andetag av Liv på denna Planet, som ni andas.

Ni är så starka i era Väsen. Ni omfattar en sådan Kraft och ju mer ni känner igen er själva … desto lättare blir det för er att använda denna KRAFT FÖR DET HÖGSTA GODA … ALLAS HÖGSTA GODA.

Så jag ber er … i ärlighet och med respekt för er själva … att ni låter er själva ge till er själva, under denna festliga högtid … erbjud er själva tiden att medvetet förena er … så att ni kanske blir mer medvetna om den Gudomliga Källa som ni alla är en del av.

Visa Tacksamhet till denna Gudomliga Källa från den plats i ert hjärta som kan KÄNNA den … och när ni gör det, när ni erbjuder Tacksamhet … så Lyser ert Väsen ännu mer. VAR MEDVETNA OM att det finns Änglar, det finns Väktare, det finns Ljusvarelser … vissa har vistats på er Planet i forna tider och vissa har aldrig gjort det. Ändå väljer varje enskild Ljusvarelse att finnas runtomkring er och överösa er och er Planet med det Högsta Ljus som de kan utstråla på era vägnar.

Jag tar detta tillfälle i akt att tala om för var och en av er att JAG ÄLSKAR ER … JAG HAR ALLTID ÄLSKAT ER OCH JAG KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA ER.

För vi är En Energikälla av Kärlek. Känn min Kärlek, mina käraste vänner på Jorden. Jag tackar för detta tillfälle att få tala med er … Och jag önskar att med ord, genom en röst … få Tacka min vän Blossom … för hon har hjälpt mig med att få det som jag önskar säga, ut till så många. Jag älskar dig Blossom.

Så, mina vänner, GLÄD ER! Få er själva att skratta … bringa glädje till andra samt till er Planet. För som ni mycket väl är medvetna om, så är detta det mest angenäma och enklaste sättet att höja Allas Vibration.

Så nu, med ett glädjefyllt HO HO HO … lämnar jag er … med Kärlek.

Vi tackar Den Gudomliga Enheten för att den låter denna möjlighet äga rum. Vi ber att vi ständigt må förbli ödmjuka för att kunna tjäna och ta emot och att vi får fortsätta med att modigt vandra i Ljus och Kärlek. Farväl mina vänner … Farväl.

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY!

 

 

 

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can. http://youtu.be/MYeqbshjgmA

 

 

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...