Blossom Goodchild – Kanaliserar Ljusfederationen – 18 januari 2019

Blossom Goodchild –

Kanaliserar Ljusfederationen – 18 januari 2019

 

 

God morgon på er. Hur skulle ni vilja att dagens kommunikation ser ut?

För det första, genom att välkomna var och en i till “sina” hjärtan. För det är där vi önskar komma in. För skulle man välja att inte göra det medan man tar del av våra samtal, så hamnar det vi erbjuder, på ett “lägre” perspektiv.

När man träder in i sitt hjärta och andas djupt in och ut i några minuter … då kommer det ni mottar att absorberas i själens själv, med en Högre Vibration.

Energin som dessa ord bär, väcker upp skikt inom er och accepteras därför på en nivå, som tillåter en djupare förståelse av det som erbjuds.

Tänk också på att den position / nivå ni har, har uppgraderats så att säga, till något mycket mer annorlunda än hur det var för fem år sedan. Därför accepteras “samma” ord med en Högre Vibration av självet, och resonansen blir då mer fullständig.

Om man skulle se tillbaka och återigen läsa många av våra meddelanden med dig Blossom, och även om du kanske “tänker” … “Åh ja, jag VET allt detta” … om du läser … genom/av/som … i hjärtats tystnad … mottas det som har “plockats upp” … annorlunda nu, från hur det var för många år sedan då man först fick ett visst budskap.

Eftersom NI … Var och En … har ett mycket annorlunda själv NU, än ni hade, till och med … vid denna tid förra året.

Er Energi Vibrerar nu inom en Högre Frekvens. Därför kan ALLT ni är, KÄNNA mer i sig själva.

Då ALLT rör sig “UPP” … tunnas slöjan mellan världarna ut. Därför blir kommunikationen lättare och Ljusare i sina metoder.

Jag känner att jag måste lämna det här för idag. Det verkar inte “flöda” lika lätt som det normalt brukar göra. (Även om det kan uppfattas så.) Så mycket för er sista mening om att det blir lättare och lättare! Jag försöker igen en annan gång.

 

Fredag den 11:e januari

Ok. Jag är tillbaka. Det är härligt att höra att kommunikationen blir lättare. Men just nu så verkar det inte vara fallet … inte säker på att vi är länkade än? Är vi?

Jo, det är vi, Älskade Blossom. Och välkommen, än en gång. Den tvekan du upplever beror på uppgraderingen av våra Energier som förbinder med din. Vi kommer igenom till dig på en annan frekvens, och därför sker det en viss omkoppling inom dig, för att din frekvens ska balanseras till den frekvens som vi ansluter till dig med.

Det är inte så att våra konversationer nödvändigtvis är av en Högre Vibration … som i de formuleringar vi för fram … till exempel så spelar ämnet roll. Det har mer att göra med Vibrationen som orden bär.

Denna vibration kommer att anslutas med de som läser dessa konversationer, och hjälper till att lyfta upp/ uppgradera läsarens frekvens i en subtil, men ändå djupgående riktning, för att man ska absorbera LJUSET det medför.

Får jag fråga hur Ljus kan medföras inom ord?

Älskade Blossom, allt är Ljus som du vet. Ett bättre sätt att förklara det på, är att tänka på det som en Strömbrytare på en vägg som fungerar som en dimmer … uppåt eller neråt för en ljusare eller dunklare sinnesstämning.

Det vi frambringar i Energin nu, är av Högre Vibration och därför är Ljuset inom denna vibration starkare och klarare.

Expansionsnivån som varje enskilt själs-själv har utvecklats till, kommer att tillåta att de kodade meddelandena mottas i korrekt Frekvens, för att matcha varje själ.

Hur fungerar det?

För att all energi är från/ av DET GUDOMLIGA. Det finns inte en enda omöjlighet! Tänk på det. Inte en enda!

Vi har nyligen pratat om Kodning. Vi skulle kunna säga så här… Tänk er att er speciella Vibration avger en kod. Alla olika, beroende på tanke och sinnesstämning vid tidpunkten.

Då någon till exempel, läser denna speciella överföring … förändrar hjärnans mönster hos individen kontinuerligt Koderna … orden och KÄRLEKEN som vi erbjuder genom syftet att hjälpa er Planet, är Kodade inom en sådan Kärleksfrekvens.

När själarna tolkar … så avger Koderna sin Frekvens till varje individ. Fast, beroende på hur Kodningen resonerar till/ inom individen … så kommer Koderna från “OSS” att förändras, för att hamna på den nivå av förståelse som individen kan ta emot, beroende på sin nivå i den fortskridande expansionen.

Så vi skulle vilja säga, att även om det finns en grundläggande Kod inom dessa ord med Högre Kärleksutstrålning … när de läses av varje individ så anpassar de sig till själens ”temprament”. Samtidigt som ni arbetar med de Koder som individen presenterar som “matematiskt”, om ni föredrar det … kommer att höja Frekvensen som själen utstrålar, genom att justera de Koder som matchar dem. Att förenas med dem.

Det här är allt väldigt komplicerat!

Älskade Blossom … dessa Koder är bortom fattningsförmågan. Men genom VETSKAPEN om att de existerar, och genom tankarna på dem “Stiger de upp för att hälsa Gryningen” … då kan mycket förändring komma till stånd.

Genom grundläggande matematik …

Ni skojar med mig, eller hur? Vi kan inte prata om matematik … som är… mitt största Nej Nej! …

Vi ska ta det tydligt och enkelt … Inom den grundläggande matematiken … kan man inte ta talet till något mer djupgående, utan progressiva steg för att komma dit. En “rörelse” går in i nästa, men samtidigt, tas det ursprungliga grundtalet till en mer komplicerad “uträkning” … om du hänger med.

Typ.

Därför kan man inte springa, i sitt Kodade uttryck av självet, från en viss Kod … till en som är mycket Högre i sitt uttryck … bara sådär … eftersom stegen måste tas, för att komma fram till dess nuvarande slutsats.

För andra gången avslutar jag det här. Det flödar bara inte lätt. Det kanske verkar så, men så är det inte i mitt huvud. Jag tvekar inte om att detta är Ljusfederationen. Kan mycket väl vara jag, och min energi för tillfället! Jag ska försöka en tredje gång, vid ett annat tillfälle. Klart – slut för nu.

Skulle du vilja stanna?

Det gör jag gärna. Jag skulle älska att bli klar.

Låt oss då lite skaka om lite, och återställa vår Energi när den strömmar igenom.

Hur gör vi det?

Du gör det på ditt sätt, vi gör det på vårt.

Hur?

Tankemönstret. Ändra dina tankar … och din Energi förändras. Kan du erkänna att du är lite “off” just nu? 

Ja. Jag känner mig frustrerad över att detta inte, för andra gången, blev klart. Det känns som en mur … en blockering … … … … Näpp … inget händer. Jag lämnar det för nu. Ses senare.

 

Onsdag den 16:e januari

Ok, Killar! Känns mycket som om ni är redo att kommunicera klart (äntligen) så, kör på.

Välkommen till denna kommunikation och får vi framföra våra kondoleanser, för att de tidigare kommunikationerna inte kunde komma fram.

Kondoleanser? Betyder inte det medkänsla?

Ja, det används mestadels så. Fast vi är medvetna om den frustration det orsakade dig, och därför säger vi det på ett Lättsamt sätt.

Inga problem. Här är vi nu. Jag måste säga att de Energier jag känt av senaste tiden slår i taket. Det är ganska svårt att vara jordad. Ingenting verkar vara verkligt, typ. Jag bara är här, i det, ett sorts flöde. Svårt att beskriva.

Energierna är verkligen effektfulla. De verkligen svämmar igenom … så att säga. Det har det varit en rush … en Kraft … som strömmar genom, eftersom det är nödvändigt att höja “UPP” Planen för det som ligger framöver … det som kommer för att “Göra sin sak”.

Ok! Låt oss stanna där. Ni säger … “eftersom det är nödvändigt att höja “UPP” planen för det som finns framöver … det som kommer för att “Göra sin sak”. Det måste betyda något. Exakt vad menar ni?

Du känner oss tillräckligt bra nu, Blossom, för att acceptera att vi inte hänger oss åt berätta detaljerat om något. Det finns givetvis en anledning till det. För att
a) Saker kan förändras dramatiskt från ett ögonblick till ett annat och b) Tidslinjer och propaganda kan få saker ur kurs lika snabbt som när hatten blåser av.
 

Är det därför ni alltid säger till oss att hålla i dem? 

Detta och andra orsaker. 

Kan ni berätta för mig om “Tidslinjer” tack? Jag är inte säker på att jag verkligen vet vad det är. Bara förstå det.

Tidslinjer är flödet av ett visst scenario till ett annat, på en viss given linje. Det finns/ kan finnas flera tidslinjer i vilket perspektiv som helst. Fullföljandet av en viss plan … Men ändå det kan finnas flera tidslinjer, som leder till olika inriktningar och resultat.

Det här är ganska komplicerat att förklara. För vi kommer då in i parallella liv etc. Det kan vara en justering av mindre detaljer som är allt som skiljer sig, från en tidslinje till en annan.

ALLT HÄNDER GENAST.

ALLT SOM ÄR MÖJLIGT … HÄNDER NU … FÖR DET FINNS BARA NU.

Egentligen så är jag inte säker på att mitt huvud är redo att hoppa ner i det där kaninhålet just nu, och jag känner också att det finns andra saker ni är angelägna om att prata om, men jag har ingen aning om vad det är.

Det är korrekt, Blossom. Vi skulle vilja prata med dig om dessa starkare Energier som kommer in. De har verkligen Höjts upp, sedan första dagen i ditt nya år 2019 … så som planerat.

Och många, många, många av er märker detta, eftersom Energierna påverkar en på ett sätt, och någon annan på ett annat.

Ni har en fot i skyn och en på marken. Vi måste be er att förankra båda fötterna på jorden. Gör detta genom olika visualiseringar.

Kan ni nämna några?

Visst! Visualisera …

Att ni binder fast cementblock runt era vrister. 

Att ni bär magnetiska stövlar av bly. 

Att ni ser er själva som drakar och vira in er själva. När ni är klara … säkra linan under en sten.

Stoppa fötterna i Jorden.

Stoppa händerna i Jorden.

Går barfota i sand.

Vandra i vattenbrynet.

Ok … japp … Underbart. Tack.

Ni kommer kanske fortfarande att ha huvudet bland molnen. Det är kanske oundvikligt. Fast, så länge ni gör ert bästa för att jorda er … tillåt omvandlingen att ske.

Ja, Blossom … Omvandling. Dessa EXTREMA ENERGIER som kommer in, förändrar faktiskt era varelser fysiskt och emotionellt … till det nästa/ korrekta steget av er själva.

Om ni ska kunna existera komfortabelt i dessa Högre Expanderade Energier, så måste dessa förändringar inom och utom uppstå. 

Ni tänker på de Höga Energiförändringarna som ägt rum tidigare och att ni har upplevt sådana. Ändå säger vi till er, detta är något helt annat.

Vi använder igen ordet “Extrem” för att förklara VARFÖR så många av er känner sig “annorlunda”.

Vissa av er kommer att känna att ni inte mår så bra … mycket ute ur kroppen … mycket lite på den eller den platsen. Andra kommer att uppleva en Förhöjd upprymdhet i självet och i framtidsutsikterna för det personliga planet, angående resan som kommer framöver.

Vissa saker kommer att upplevas från ena minuten till den andra. Bokstavligen, nästan direkt från tanken/ i samma andetag … med en underlig känsla, i kombination med UPPHÖJT VETANDE.

Mycket hamnar på samma våglängd. Mycket sammanslås. Mycket kommer samman.

Acceptera Enkelt och Lätt det ni KÄNNER.

LÅT DET KOMMA. Låt det bli en del av er.

Den krångliga/ förvirrade sidan, frigör det gamla …

Den trosvissa VETANDE sidan, kommer från de NYA… NI.

Älskade Själar … LYS UPP … för detta är vad som händer.

NI LYSER UPP INOM DEN HÄR NYA HÖGRE ENERGIN … som fram till denna punkt inte har kunnat filtreras igenom. Men nu … på grund av uppvaknandet från drömmen till VETANDET, i så många själars själv, … en Portal … öppnades en dörr vid övergången från det gamla året till det nya … vilket möjliggör ett stort steg framåt. 

OCH SÅ MÅNGA RESER SIG … KÄNNER DESSA FREKVENSER SOM GÅR SAMMAN I KÄRNAN AV SINA VARELSER.

Ge det tid att sätta sig. Var snälla mot er själva, då det händer. Sov så mycket ni behöver. Många kommer att uppleva behovet av att sova mycket mer. Det är en bra sak att anamma.

Vissa upplever oönskade sömnmönster … följ också med detta flöde. Om man ligger vaken i timmar … ta helt enkelt då tiden i akt för att andas djupt.

Med ett stort leende?

Med ett stort leendet. Stillheten i nattens atmosfär, förändrar tankarna och mycket kan integreras … som om man faktiskt sov. Den enda som kan skada är när själen väljer att bli oroad över bristen på sömn, när man kan ha en ansträngande dag framför sig.

Ni har/ är i KRAFTEN NU, för att låta tankarna gå direkt till handling. Så det är bara en fråga om att låta Hela er Varelse veta att ni har OBEGRÄNSAD ENERGI vid själva fingertopparna. 

Nu, Älskade Själar, går ni in i en NY FAS/ BÖRJAN … när KRAFTEN i era tankar kommer att presentera för er den manifesterade verkligheten från dessa tankar, i en uppsnabbad tid som hittills har begränsats … på grund av “positioneringen” av självet och Planeten, inom markörerna av möjligheter.

NU … GENOM ATT LITA PÅ ER EGEN SANNING… OCH GÅ IN I KRAFTEN OCH VETSKAPEN OM VILKA NI ÄR … kommer ni att uppleva att resultaten som ni tidigare undergrävt, kommer att bli som ni önskade.

GÅ IN I ER SANNING.

GÅ INOM ER SJÄLVA … NU.

KÄNN KRAFTEN NI ÄR OCH UTTRYCK ALLT FRÅN DEN…

KÄNN KRAFTEN NI ÄR OCH ANDAS DEN IN OCH UT…

KÄNN KRAFTEN NI ÄR OCH UTTRYCK DEN MED KÄRLEK HEL TIDEN.

Ju mer ni väljer att “TÄNKA” på KRAFTEN NI ÄR … desto mer kommer den igång.

Jag hade en upplevelse häromdagen … jag hamnade då i en situation där många själar släpptes in i Ljuset, efter att ha varit fångade och använts av mörkret. Inte precis något jag tänker dagligdags. Hur som helst, jag var där, och hjälpte till att frigöra många till Ljuset. Damen som utförde denna “händelse” upplevde de här själarnas sorg och smärta, när de samlades (i mitt kök !!) … för att frigöras. De var från många olika Amerikanska Naturfolks Stammar, och hade blivit massakrerade och sedan inneslutna av mörkret. Jag kände mig mycket hedrad att vara en del av denna upplevelse av “Flykten till Ljuset”. Fast, när jag ligger vaken under de tidiga morgontimmarna (Ja, jag tillhör den kategorin) … KÄNNER JAG KRAFTEN INOM MIG STIGA … och mina tankar om mörkret som gjorde/ gör detta mot själarna, gick till … ATT NI BARA VÅGAR! … HUR F– N VÅGAR NI! Kraften i mig vid den tiden var exponentiell … och det var som om mörkret absolut inte hade någon som helst kraft över mig. STYRKAN inom MIG var extrem … Jag var inte arg … bara medveten om styrkan i MIN KRAFT. Jag vet att ni skulle vilja ta över … beträffande den KÄNSLAN.

Ja faktiskt, Blossom. För det här är exakt det vi pratar om.

Dessa energier strömmar in med en sådan hastighet och en sådan kraft av GODHET … torkar PLANETEN ren. Ändå är det med din hjälp … din “roll” … rollen som Var och En som VET har, och är här för att utföra … att ta in/ ABSORBERA dessa Högre Energier och genom denna KRAFT AV ATT VETA ER SANNING … VARA ERT LJUS … VARA LJUSET.

Denna VETSKAP AV “HUR VÅGAR NI” … som du upplevde … är DIN STYRKA SOM RESER SIG I LJUSET … VETSKAPEN OM ATT MÖRKET INTE HAR NÅGON KRAFT … INGEN KRAFT ÖVER DIG ALLS!

Mörkret är nu så svagt att det INTE kan få fäste. Det försvagas för varje ögonblick … och försvinner in i intet, varifrån det kom.

VET ATT LJUSET HAR VUNNIT

SLAGET ÄR ÖVER.

KRIGET ÄR ÖVER.

LJUSETS KRAFTER STRÖMMAR IN I ER PLANER OCH I ERA VARELSER.

NI ÄR LJUSETS KRAFT HÄR FÖR JORDEN OCH …

NU … NU … NU … ÄLSKADE SJÄLAR … KOMMER DEN BRA DELEN!

Det känns så bra att höra och KÄNNA …

NU ÄR DET DAGS FÖR ER ATT TA ÖVER.

NU ÄR DET DAGS FÖR ER ATT ÅTERSTÄLLA ALLT SOM FÖLL I SÖMN.

LITA PÅ ERT VETANDE.

LITA PÅ ERA KÄNSLOR.

NI … KÄNNER… FÖRÄNDRINGEN INOM ER OCH PÅ JORDEN.

Därför föreslår vi att ni inte följer de nyheter ni matas med.

Om ni råkar höra lögnerna … kommer er radar att berätta för er vilka som är sanna eller inte…

STIG IN I ER KRAFT OCH FRÅN DJUPET INOM ER … FINN ER EGEN “HUR VÅGAR NI!” Och ni kommer att KÄNNA att den rör sig, stiger och utstrålar en ENERGI AV LJUS med en sådan kraft, att ni nästan kommer att tappa hakan … som ni brukar uttrycka det.

Det är nu dags att avsluta denna kommunikation. Genom att läsa detta och ta emot Energin … som är innesluten/ Kodad … räcker gott … i/ för … den här sessionen enbart.

Kanske känner ni er benägna att läsa igen och igen … och låta dess Sanning knacka på er dörr och stiga in.

DET BÖRJAR, ÄLSKADE SJÄLAR … DET BÖRJAR … FÖRBEREDS … FÖR …

Jag älskar/ samlar på små smycken med dinglande saker t ex Frukter, Blommor, Älvor, verkligen alla sorter! Kanske borde jag försöka få en med LJUSFEDERATIONEN … för att “lämna oss dinglande” … är väldigt mycket av det ni gör! (SKRATTAR HÖGT). Men accepterat och förstått. Tack så mycket. Mycket glad att ha fått igenom det här. Tveklöst har jag haft stor inblandning i min vardag, som jag vet är utformad för att få mig ur spår … HUR VÅGAR DE! Det är med stor glädje … som vi rör oss in denna NYA och MYCKET SPÄNNANDE FAS. Ni vet att HÄNDELSEN kommer att dyka upp ur det blå!

I TACKSAMHET … I KÄRLEKSFULL TJÄNST … JAG ÄR.

 

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

Översättning: Maggan

You may also like...