Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 28 April, 2018

Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 28 April, 2018

 

Godmorgon. Så snabbt veckorna flyger iväg nu för tiden! Så många kan nu fysiskt/emotionellt/mentalt KÄNNA stigningen i Energi och det är bra att VETA att vi kommer närmre dit vi ska. För att behålla energin och att behålla upphetsningen stark, så att Händelsen kan komma …så undrar jag om ni kan tala med oss om att rensa tallkottskörteln? Vi kom nära en gång men kom inte riktigt in i ämnet.

Hälsningar till var och en av er. De som fokuserar på Ljusenergin som filtreras igenom känner verkligen skillnaden inom sig själva. På sätt som är lugnande för själen och tröstande för sinnet. Är det inte så att ni till och med känner er annorlunda när ni ser upp mot himlen….dag eller natt?

Nå, jag kan inte tala för andra (ändå gör så många det) För mig är det ett definitivt “ja”. Det bara “känns” annorlunda.

Detta är vad vi menar Blossom när vi säger att allt kommer att vara det samma men ändå annorlunda. Ni “börjar” …för det är enbart en början…av synbar förändring…i att kunna “se genom slöjan” som vi skulle vilja beskriva det. Ju högre er medvetenhet blir, desto fler av dessa förändringar kommer att bli märkbara. Ni kommer att lägga märke till allt detta omkring er…..NATUREN SOM BÄST.

Vi är glada över att få tala om “rensning” – när det gäller denna strategiskt placerade “portal” inom era huvuden. Som många av er är Medvetna om, så liknar den det ni ….kallar/benämner…. en valnöt. Och vi har valt den här jämförelsen med tanke på skalet som har byggts upp omkring den.

Jag läste en gång att Fluor är huvudorsaken till detta.

Det finns många kemikalier som verkar vara boven i dramat. Men låt oss fokusera på rensningen.

Först och främst, inse att NI har kontrollen över självet. Därför skapar det ni väljer att spela upp i era sinnen ert VARANDE.

NI skapar er själva inom de fysiska gränsområdena. Vi talar i dessa termer, men inse att vi inte talar om ESSENSEN AV ER …vi talar om att NI skapar ER EGEN VÄRLD inom era egna sinnes ögon!

Och vi skulle vilja dra detta ytterligare till sin spets genom att säga att denna tallkottskörtel ÄR sinnets öga – som när det öppnas upp – kan ta er vart än ni vill gå.

Detta har genom tiderna arbetats på för att säkerställa att den i viss mån kopplas ur så att den inte kan avslöja för er ALLT SOM ÄR.

Arbetats på hur?

Genom att klämma ihop den. Genom att stelna. Genom att krympa den…genom eoner av tid. Vi vill likna den vid amfibier som inte längre behöver vissa kroppsdelar för att de har befunnit sig på land och därmed blir fenor etc obrukbara med tiden.

På grund av bristen på användning av den här körteln blev den nästan överflödig. Inte på grund av brist på intresse…utan brist på kunskap om dess existens. För de som har makten… de som under historiens gång har “vetat” har inte velat att dess hemligheter skulle komma ut. För då skulle deras “makt” över er försvinna.

Det är bara genom Uppvaknandet av själar som denna magiska portal ännu en gång…i gudomlig timing…återupptäcks…FÖR VAD DEN ÄR…OCH VAD DEN KAN UTFÖRA.

Så vi vill föreslå att ni “frigör” den genom att använda er av det mest kraftfulla redskapet ni har.

VISUALISERING.

Ni kan hitta på myriader av sätt på vilka ni kan bryta ner barriärerna …riva murarna… för att kunna öppna skalet som hindrar er ifrån att kunna använda er fulla potential.

OCH…vi vill föreslå att ni gör detta dagligen.

Visualisera…till exempel… små…änglar/arbetare…som slår sönder skalet. Gör hela “episoden” medan ni ser skalet falla sönder och sopa upp alla spillror.

VISUALISERA…det varmaste klaraste vattnet (KÄRLEK) hällas över den med en vattenkanna…gör det dagligen.

Kanske föreställ er era helande händer som smeker den i VETSKAP om att det är mjukgörande.

Men mest av allt föreslår vi att ni utöver visualiseringen SÄNDER KÄRLEK till den.

Att VISUALISERA Gyllene Vitt Ljus – från den Gudomliga Källan – som är NI – som lyser inifrån den – och som själva naturen hos det här Ljuset – finns VETANDET att när det lyser igenom – då är det möjligt …för allt som är…att smälta bort det kompakta fängelse som har dolt den under lång tid.

VISUALISERA – många sätt att frigöra den. Håll den ren – dagligen.

En del av borsta tänderna rutinen!

Gör det på det sättet du väljer. Det är fördelaktigt när ni sitter i meditation att föreställa er att ni trycker på en knapp såsom man gör när man tänder en lampa. Och mycket långsamt se hur den börjar rotera medsols…ökar i kraft tills ni blir medvetna om att den transformeras till ett snurrande Ljus …fokusera på den där en stund medan ni tillåter er att fantisera …och se vad som händer.

När ni förstår att detta är en “portal”…er egen personliga väg till “någon annanstans” …så kommer ni att förstå, när ni lär er genom erfarenhet och praktik, en viss del av vad den är kapabel till. Vi säger “en viss del” …för det är klokast att börja i liten skala. Tillåt er själva att gå dithän med den Gudomliga Intentionen att VARA där er själ är bekväm att utforska. Ni kommer att förstå vad vi menar när ni är där.

Detta är en så värdefull del av er…Värdesätt den…Vårda den och den ska vara er till nytta.

Kan jag gå tillbaka till punkten där du refererade till att den inte används och därmed faller i glömska? Kan du utveckla detta lite? För visst måste de som kände till den och använde den ha kunnat behålla för sig själv om det nu inte var säkert att låta det bli känt att den används?

Det gjorde de. Men, som vi säger…det fanns vägar att se till att den inte användes i sin fulla potential.

Vilka vägar?

Genmanipulation till exempel. Och vi skulle vilja säga…i de tider ni lever i nu och sen en tid tillbaka…så är vaccinationerna som ges till er för att förebygga så kallade sjukdomar …en täckmantel för att kunna påverka de normala funktionerna av de Gudomliga funktionerna i kroppen.

Jag hatar att behöva säga….men redan några minuter efter födelsen injiceras några “harmlösa” sådana, på grund av föräldrar som inte vet bättre och som tror att det är det rätta att göra.

Ha tröst i att veta att detta kommer att ändras. När Sanningen kommer fram – så är det bara en av otaliga saker som kommer att bannlysas!

Men ändå så mycket skada som åsamkats så många.

Käraste Blossom… med all respekt… kan du inte säga detta om så mycket som har hänt på er planet och fortsätter att hända?

DET ÄR DÄRFÖR SOM Ni ÄR HÄR!

VARENDA EN AV ER!

FÖR ATT SKAPA DENNA FÖRÄNDRING – FÖR DET HÖGSTA GODA FÖR ALLA!

Ju mer ni erkänner ert Ljus NU och går in i er själva – sanningen om ER SJÄLVA – desto starkare och mer storartade kommer ni upptäcka er att vara. NI KAN KÄNNA DET NU – ni kan erkänna det nu – och detta är BARA BÖRJAN.

Mångfaldiga denna KÄNSLA, detta VETANDE…i tillförsikt om er själva…och då…bara föreställ er FÖRÄNDRINGEN NI GÖR BARA GENOM ATT VARA/LYSA ERT LJUS.

Den nya världen KAN INTE/ KOMMER INTE ha saker som exempelvis vaccinationer för det kommer inte finnas ohälsa, inga sjukdomar skapade av människan.

När sanningar kommer fram kommer så många att chockeras och förfäras över allt som har skapats för att göra er underdåniga. Att hålla er i schack.

Men ändå blir jag förvirrad ibland. När NI säger att ingen kan kontrollera oss …så kan ingen kontrollera våra själar.

Och så är det. Vi vill antyda att effekterna av ett sådant agerande ger full effekt när det inte finns någon kunskap om att det pågår. Detta har pågått under eoner av tid. Ja, det finns fortfarande många som vandrar i mörkret. Men ändå är det så många nu, så många Ljusarbetare som har sett ljuset i tunneln, och därmed vaknar upp till fakta!

LJUSET….SINNET I LJUSET….SOM ÄR NI…KAN BESEGRA ALLT.

LJUSET FÖR BORT MÖRKRET.

LJUSET FÖR BORT RÄDSLA.

LJUSET TILLÅTER EN ATT ÅTERTA SIN KRAFT.

LJUSET KONTOLLERAR ALLT.

Så vi skulle vilja säga att det är KUNSKAP, kära själar, KUNSKAP om vad som gjorts er….som kan tillåta er att återta kontrollen.

KUNSKAPEN I SIG…ATT LJUSET ÄR DET SOM HAR KONTROLLEN OCH ATT INGET KAN TA MAKTEN ÖVER DETTA.

När ni VET detta…när ni KÄNNER detta…när ni till fullo – bli DETTA LJUS SOM NI ÄR …med alla attacker och hinder som försvinner av denna förståelse – då kommer ni att inse att ingen kan komma in i era huvuden. Ingen kan nå in till ert ljus och ta det ifrån er.

NI ÄR DEN MEST KRAFTFULLA ENHET AV LJUS – som uttrycker er som människor – i denna stund – eftersom detta är ERT FOKUS.

Ni bestämde er för och valdes ut för att vara del av detta Spel.

DETTA SPEL!

Jag känner att ni vill att jag ska säga “spel är för att ha roligt”…

Skulle ni välja… att de …skulle vara så.

Återta det roliga. Förstår ni?

Att ta in Glädje i era liv är en omedelbart “Jord upplyftare” !

Jag vet att många skulle säga …”Kom ner och prova det! Försök ni att finna glädje i all denna kaos!”

Och vi skulle svara er…om ni fokuserar på kaoset…kommer ni att drunkna i kaos. Om ni fokuserar på att hitta glädjen…kommer ni att finna den! Få sökandet efter den att kännas roligt!

För min del har jag bara några minuter tillsammans med mitt barnbarn och jag kommer ihåg glädje och frihet.

Skulle man ta beslutet att HA ROLIGT IDAG…så kan man definitivt bocka av en “jag hjälpte till att höja Planetens Vibration idag”.

Oturligt nog så är det så att månens mörkare sida har tillåtit skuggor att kastas inte bara över utan även inom Planetens energier.

Man har gått vilse i slitet att överleva.

MEN NU ÄR DET DAGS ATT SLÅ SIG FRI. DET HAR ALLTID VARIT DAGS ATT SLÅ SIG FRI.

När fler och fler själar vaknar upp till Sanningen – när de inser bluffen som presenterats som sanningen BÖRJAR DE UPPTÄCKA DET ULTIMATA KÄRLEKSLJUSET SOM ÄR – Kraften som kommer som en svallvåg över Planeten på grund av detta – kommer att hjälpa så många fler att bryta sig loss ur sina formar och bli fria.

Vilken gudomlighet som vilar i detta!

VISUALISERA, VISUALISERA, VISUALISERA hur ni själva låter detta ljus lysa från era inre.

OCH …INSE OCH KÄNN….NÄR NI VISUALISERAR…SKILLNADEN INOM ER.

För…genom att göra så…GÖR NI SKILLNAD.

Jag förmodar att ni här talar om skillnader i nivåerna av vibration och VETSKAP om att vårt ljus är en GUDOMLIG KRAFT? Den kommer inte från Egot…som känner igen Ljuset inombords. Det är en förståelse jag vill komma till.

Och detta är ännu ett trick uppfunnet för att förminska själen.

Vad menar ni?

Därför blev det socialt accepterat att INTE bygga upp självet…för det blev …egoistiskt och uppblåst. Så igen, över tid..kände man att det var rätt…man uppfostrades med denna felaktiga vetskap…att tillåta självet att få lysa…var inte rätt att göra, så man slutade med detta.

NU förändras detta i takt med planetens vibrationer.

ATT SE ER SJÄLVA SOM OVÄRDIGA GAGNAR VARKEN SJÄLEN, ELLER HELHETEN.

Att underminera er själva …skulle vi säga…är en förolämpning mot er själva och om vi får vara framfusiga – en förolämpning mot hela skapelsen!

Wow, fint uttryckt!

Sant uttryckt, Blossom. När man erkänner den man är…essensen i en själv…hur kan man då överhuvudtaget tänka på sig själv som en ovärdig Varelse?

NI KAN INTE VARA OVÄRDIGA.

NI ÄR DE STARKASTE KÄRLEKSLJUSEN…SOM FÖRTJÄNAR DET ALLRA HÖGSTA GODA.

KÄRLEKSLJUS I SIN SKÖNHET ÄR VÄRDIGA ALLT DET SOM ÄR GOTT …att se sig själva som ovärdiga är meningslöst och ovärdigt.

Jag vet att vi närmar oss slutet på den här sessionen, men ni nämnde “uppblåst” och det påminde mig om en fråga som någon hade om Jättestatyerna som har hittats över hela jordklotet, som ibland lutar sig bakåt mot ett berg etc. De ser ut att ha snidats av en väldigt talangfull hand. Men nu har det bevisats (så säger de åtminstone) att de har blivit förstenade. Några har blivit uppskurna och blodkärl, skelettdelar, revben, artärer, leder etc är fullt synliga. De är till synes väldigt gamla och finns överallt. Tänkte bara att jag skulle slänga in detta!

Käraste själar, självklart är vi villiga att berätta att dessa “lämningar” härstammar från Jättar som en gång levde på er Planet. Precis som ni…var de besökare. De stannade inte där så väldigt länge då förhållandena inte var så lämpliga för deras välmående. Atmosfären var inte kompatibel och det blev uppenbart ganska snabbt att de inte kunde överleva.

De måste ha blivit som förstenade inför att bli förstenade!

Ho ho ho…vi visste att ni skulle säga så?

Nej. Vi överlämnar det åt Jultomten! I nutidens språk skulle vi säga LOL. …bara för framtida bruk.

Vi ska ha det i åtanke.

Jag måste passa på att fråga NÄR kom de hit?

Vi skulle vilja säga före dinosauriernas era.

Existerar de än?

Ja. Dessa jättar fann en Planet som mer passade deras behov…inte bara vad beträffar atmosfären utan storlek!

Och såklart måste jag avsluta med att fråga var denna Planet finns?

Utanför ert solsystem. Ingen idé att försöka förklara närmre, med all respekt.

Tack. Ett mycket värdefullt möte idag. Inte för att de inte brukar vara det! Det gör mig glad att inse att fler och fler själar tar emot era meddelanden. Det är min Gudomliga Intention att få ut Er och White Cloud för att Nå och Väcka upp och Lysa upp så många själar som möjligt. Sakta..en och en…dag efter dag… gör NI detta. …vilket jag är SÅ tacksam över. Det är en ära att få tjäna på detta sätt, att få Vara kärlet som ni använder för att kunna göra detta. Jag är välsignad.

Vi ärar Var Och En Av Er för att Ni är på Planeten just nu – och tar beslutet att väcka Upp och Lysa Upp så många.

Tack så mycket, alltid ett nöje.

 

Source: Blossom Goodchild

 

Översättare Veronica

 

 

 

 

 

 

You may also like...