Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus – 1 februari 2018

Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus –

1 februari 2018

 

 

Mina Älskade vänner från Ovan! Jag ber er Välsigna oss, när vi kommer till er i Kärlek och Tacksamhet för det vi ska få från er idag.

Och för det som vi ska erbjuda, ber vi också att ni tar emot den på platsen den ges. För vi Älskar er … eftersom vi är Kärlek. Och Kärleken i sig själv, i sitt Högsta uttryck ber er i det nuvarande ögonblicket att … REFORMERA.

Därför att, nu i denna stund … KAN/HAR NI MÖJLIGHET … att bokstavligen göra det. Ta hand om er förståelse av självet. Drivs inte av det ni får veta … det ni läser … det ni förväntar er … Drivs bara av det som är själva kärnan i KÄNSLAN.

För i dessa kommande dagar, som vi sagt … uppstår en sådan oro FRÅN och I alla hörn, och det närmar sig snabbt. Därför, ber vi er notera det som ska driva er igenom.

När bollen väl börjar rulla; kommer det att bli ett tillstånd med oavbrutet avslöjande. Vi kan inte nog upprepa, den styrka som kommer att behövas. Modet att fortsätta kommer ibland att tryta. Men VET Älskade själar, att ni bara behöver kalla på oss … kalla på den Gudomliga Källan … Gudomligheten inom er … som kan hjälpa er igenom.

Vi uppmuntrar er, vi uppmanar er verkligen än en gång, att vara uppmärksamma i era dagliga sysslor, för att komma i förgrunden och öppna upp till DET NI ÄR. DET NI KÄNNER TILL.

För under sådana tider, är det mycket viktigt att era LJUSSTRÅLAR är starka, och kunna ses som Fyrar, som tar någon säkert till land … för att undvika att båten splittras mot stenarna i ett rasande hav!

Ibland kanske ni undrar om ert engagemang för er själva och andra, verkligen har någon effekt? Vi säger då till er … JA JA JA.

Åh! Så Bra, för det känns inte alltid så!

Förstå också, att när man avsätter tid åt sig själv, och erbjuder Kärlek till världen ni lever i … så gör det en stor skillnad. Och som med allt som ”praktiseras” regelbundet … så förbättras det enormt. Därför ber vi er att komma ihåg, att ju mer ni fortsätter att vara av LJUSET … att VETA DET … att ERBJUDA DET … desto mer ENERGI byggs upp inom er, för att kunna göra det ni erbjuder er själva och andra, TILL OCH MED ÄNNU STARKARE.

Tänk på er själva som EVINNERLIGA VARELSER … SOM ALLTID ÄR AV LJUS! Vet det från er kärna, varigenom det inte längre blir ytterligare en ”genomtänkt konstitution”, utan att tillåta det att verkligen bli så.

Fast, jag trodde att ni hade bett oss att vara mer uppmärksamma och snabba på Spelet? Vilket vi säkert måste, och göra det medvetet, istället för att bara spela med?

Det är korrekt … och genom att göra det … vänder ni det från ”Att Göra” till ”Att Vara”. Än en gång säger vi … det behövs övning.

Är det inte ”inom oss” vi måste göra det ?

O ja. För ni är AV DET … AV KÄRLEK. Men på grund av omständigheter en gång utom er kontroll … har ni blivit avskärmade från det som finns inom er … djupt inne i er kärnas själv. Därför, genom att snabba upp spelet dagligen och ta er tid att gå inom er … kan ni nu ”HITTA” den del av er som gömts djupt inom er så väldigt länge. Det blir ett nyuppförande, som vi säger … och Var och En kommer att upptäcka sin egen ”Trädgård av rikedom” … ju mer tid man tar sig för att sitta i trädgården och lukta rosorna!

Det här är svårt för oss att förklara. Fast, när locket avlägsnas från maskburken, när ni ser att maskarna kryper ut … börjar ni förstå det vi talar om.

När vi säger … ni kommer att gå inom er själva … då kommer det här att kännas vettigt. Fast, det är nödvändigt att ger er själva ”Helig” tid för att åstadkomma det. Det är mycket bra att vara upptagen med ”livet” på ett sätt, för att få mat på bordet och betala era räkningar. Fast, utan att ta hand om själen på en djupare nivå … ger ni den inte ”utrymmet” för att ni ska kunna få egenmakt …

OCH EGENMAKT ÄR DET NI TAR ER TILL!

Då ni KÄNNER att detta händer er … då ni känner att denna Styrka kommer till er … kommer ni att FÅ det vi talar om.

På hur många sätt kan vi ge uttryck för det här?

Tiderna ni har väntat på ska börja … har börjat. KÄNNER ni inte det, djupt inom er?

Kan ni inte KÄNNA rörelsen i ”de ni” som inte är av det fysiska köttet … utan, ”de ni” som är Ljus? Kan ni acceptera, att även om ni inte vet vad det är som vaknar upp … så gör det utan tvekan det … och förbereder er för det som komma skall?

VI GÖR VÅRT BÄSTA FÖR ATT FÖRBEREDA ER. MEN, DET MÅSTE KOMMA FRÅN ER.

Ni behöver förbereda er själva. Och, eftersom alltmer blir avslöjat på mycket kort tid … måste ni göra er redo. Ni kommer att vara redo att göra det ni kom hit för att göra.

FÖRSTÅ inom Er, Kära Själar, att ni inte skulle vara här om ni inte hade varit tillräckligt starka för att ”Ta över”. Snälla titta på dessa ord … ”TA ÖVER”.

För det kommer att bli en ”Förändring” … från den mörkare energi som har regerat så länge … till det ni är … Ljus … För ni ÄR LJUS … Och ni … alla Uppväckta själar, kommer att ta över de situationer som presenteras och ni själva, och alla de som ”tilldelats er” … tar sig igenom, in i den Nya Världen.

Håll kontakten med Källans Energi på Högsta möjliga nivå … hela tiden. Kalla på era Änglar. Kalla på era kära som gått över. Kalla på ALLA Ljusets Varelser från andra Dimensioner och Planeter, för att vara med er i Energin, och hjälpa er att bli vägledda igenom.

NU, ÄLSKADE SJÄLAR. BÖRJAR …. allt som ni har väntat på.

NI SKA VETA ATT ALLA ÖGON SER PÅ ER!

Det här spelet är på väg att förändras DRAMATISKT, OCH LEVANDE LJUS FRÅN ÖVERALLT, vill inte missa det!

VET ATT VI ÄR HÄR FÖR ATT HJÄLPA ER.

VI ÄR REDO … PRECIS SOM NI.

Denna FÖRÄNDRING … skulle inte/kunde inte hända … om ni inte var redo. Ert hjärta kan höra kallelsen … Kallelsen som inte kan ignoreras.

Säg till er själva, om och om igen … JAG ÄR KÄRLEK … JAG ÄR KÄRLEK … JAG ÄR KÄRLEK.

Det stärker tillförsikten och styrkan inombords.

Ni nämner ordet ”styrka” en hel del.

Eftersom … DEN ÄR EN STOR DEL!

För det som ligger framåt kräver en sådan styrka i själen. Karaktärsstyrka. Styrkan av inre VETANDE … Viljestyrkan att ta er själva till djupet av förtvivlan som kan komma ur det som avslöjas … och det gäller inte bara för er själva, utan många, många förlorade själar, som måste bort från desperationen, och förankras i LJUSET ni är.

GLÖM ALDRIG ATT NI ÄR LJUSVARELSER och den NYA VÄRLDEN som ni NU är så väldigt nära att öppna grindarna till … kommer att BLI AV.

GLÖM ALDRIG DET, Älskade Själar. Inte ens i era mörkaste timmar …

KOM IHÅG … DET STÅR SKRIVET ATT NI ÄR HÄR FÖR ATT TA MODER JORD TILL HENNES ANSEDDA HÖGRE PLATS … DÄR HON ÅTERIGEN KAN ANDAS I FRIHETEN AV EGEN KRAFT … för hon har varit kvävd och fängslad så länge … genom… de som önskade att hon skulle dräneras på KÄRLEKEN HON ÄR.

Fast … HENNES AVSIKT … var att stå så stark hon kunde, fram till dess hon kunde BLI SITT SANNA SJÄLV … och erbjuda sina invånare KÄRLEK FRÅN HENNE, som är av sådan Hög Renhet att det kommer att ta era VARELSER till ett extatisk ställe av ert själv … sedan länge, länge bortglömt.

Åh Älskade själar … igen, så ber vi att ni tar en stund för att andas djupt och KÄNNA vår Kärlek och Energi, som vi skickar till er.

NI ÄR DE STARKASTE AV DE STARKA … KOM IHÅG DET. För det kommer verkligen att bli tider när ni tvivlar på det här … och/eller … ifrågasätter anledningen till att vara här alls.

LJUSET HAR VUNNIT. VET DET … NI HAR REDAN VUNNIT.

Det som kommer framöver är oerhört … på ett sätt som kommer att ”slå undan era fötter”. Ändå är det som ligger framför er den mest underbara upptäckten av självet … att ni av den anledningen varje dag ni vaknar kommer att säga, ”TA HIT DET”!

Vi vill inte skrämma det LEVANDE dags-LJUSET ur er. Vi vill helt enkelt förbereda er … och vi gör vårt bästa för att presentera de kommande dagarna, på sätt som inger er mod.

VI LITAR MYCKET PÅ ATT NI KÄNNER MODET STIGA INOM ER.

NÅGOT UNDERBART VÄNTAR PÅ ER … NÄR ALLT SOM UPPSTÅR HAR LUGNAT NER SIG.

VET DET … FÖR DET ÄR SANT.

Ni har inte sagt ”Håll i hattarna”!

Eftersom vi LITAR på, att de sitter kvar!

VI ÄLSKAR ER. VI ÄLSKAR ER. VI ÄLSKAR ER.

Och eftersom jag KÄNNER er Kärlek, tar jag på mig mina röda tofflor och säger ”Det finns ingen plats som hemma. Det finns ingen plats som hemma. Det finns ingen plats som hemma.” I Kärlek och tack.

 

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild
The link to be able to access all my YouTubes is here.

 

Du gillar kanske också...