Brendas Blog via Brenda Hoffman, 11 december, 2020

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 11 december 2020

 

Kära Ni,

Ni är utmattade och kanske lite arga. Det är inte så som ni förväntade er att ni skulle känna er nu eller någonsin igen. Även om ni är beredda på ert nya liv, upplever ni en tid däremellan.

Du är varken 3D eller helt utanför 3D. Så dina tankar flyter mellan ”Jag borde” till ”Jag vill inte” till ”Men om jag inte gör det, kommer jag att bli ensam då?” Skrämmande tankar för många. Hoppfullt, som till och med tvingar dig att fatta beslut som du känner dig för trött för att fatta.

Du har energi att utföra några sysslor runt huset eller kanske hälsa på några vänner, men inte mycket mer. Ändå driver du dig själv att göra mer, att vara som du en gång var, fylld med energi och idéer.

Även om det kan kännas kontraintuitivt är ditt grundläggande ansvar nu att vila. De energier som flyter omkring de närmaste dagarna tar mer av din energi än du trodde var möjligt. Den här sista månaden i ditt kalenderår är en kulmination av allt som har hänt under hela året. Detsamma har varit sant de senaste åren – särskilt sedan du inledde din övergång – men energierna i december är mer kraftfulla och dramatiska än några andra som du har upplevt på jorden under någon livstid.

Det betyder inte att du kommer att bli sjuk eller lämna jorden på grund av dessa dramatiska decemberenergier, utan istället att du inte kommer att ha den energi du förväntar dig varje år vid denna tidpunkt.

Andra, inte uppvaknande eller vakna, kommer att puh-puha ditt behov av vila. Du, festpersonen, vill vara hemma och dricka varm choklad. Du, den givande personen, som inte har energi att vara värd för någon i år. Så de som ännu är av 3D kommer att försöka tvinga dig och andra in i en 3D-rutin som är bekväm för dem – men utmattande för dig.

Det är dags att lyssna på ditt hjärta. Har du energi eller behov av att vara festens liv, vårdaren, axeln att gråta på, shopparen, matberedaren, dekoratören eller pengagivaren som du har varit tidigare? I så fall är det underbart. Men om inte, hedra dig själv. Mest av allt, lita på dig själv.

Du har transformerats bortom grupptänkande fram TILL dess att det grupptänkandet inkluderar helgförväntningar och skyldighet. För de som är vana vid dina helgförberedelser och bekymmer förväntar sig att du kommer att fullfölja detta år med den extra skyldigheten av ”Vi behöver att du skapar det band vi är vana vid eftersom det här året har varit så obekvämt.” Många av er kommer att gå med på det. Inte för att ni vill eller har energi att göra det, utan för att dessa borden övergår din suveränitet, ditt förtroende för dig själv.

Rädslan för att ingen kommer att tycka om dig om du inte uppfyller deras behov kommer att vara högst rådande för många av er. Att köpa kärlek genom ekonomisk eller fysisk tömning av dina resurser fortsätter tills du säger ”NEJ” till dig själv och andra. Du kan inte längre vara delvis 3D.

Det här året, 2020, var ditt år för upptäckt av dig och vad du behöver trots frestelser att skapa vad andra behöver som du har gjort under 3D-eoner.

Om du fortsätter att uppfylla andras behov innan du gör det för dig själv kommer du att skapa emotionella och fysiska barriärer för dig själv. Att tillgodose andras behov innan dina liknar nu att röra vid en het spis. Du kommer att bränna dig själv antingen fysiskt eller känslomässigt.

Många av er ogillar det sista stycket eftersom ni tror att det innebär att man tar bort sin frihet att vara. Istället skapar det din frihet att vara. Om det är din roll att tjäna andra kommer du att känna dig glad att göra det. Men om själva tanken känns tung och att utföra den är utmattande eller skapar någon fysisk sjukdom, rör du på sätt och vis vid en het spis.

Du är annorlunda. Tillåt den tanken att finnas. Tillåt sedan att andra också kan vara olika. Så att informera de med förväntningar om att du är vårdare eller festmakare att det kan skapa en klyfta – eller vara helt acceptabelt.

Det är ditt val. Vill du offra din emotionella eller fysiska hälsa för andra, eller vill du göra anspråk på dig själv? De sista dagarna av 2020 kommer att klargöra det konceptet för dig eftersom 3D-förväntningar kolliderar med ditt nya väsen. Vem är du? Eller ännu bättre, vem vill du vara? För detta är skiljelinjen som många trodde att de aldrig skulle behöva korsa.

Vissa av er deklarerar för sig själva att ni kan göra helgförberedelser lite åt gången och på så sätt fortsätta att uppfylla era vilobehov och andras förväntningar. Det kanske ni kan. Men till vilken kostnad för dig? Det är ditt beslut. Och det här är definitivt beslutstid. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Subscribe på den övre delen av hennes ”Blog & Subscribe” -sida och klicka sedan på – Subscribe to Brendas blogg by e-mail – raden. Slutför ditt abonnemang genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna det här innehållet med andra, posta på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev etc. Men BEHÅLL gärna denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...