Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 december 2020

 

Ni är Flerdimensionella Varelser

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har inom mänskligheten väckt en känsla av vem ni är som nionde-dimensionella varelser, och vi har gjort detta genom att sända en viss frekvens genom dessa överföringar. Ni kan känna de olika dimensionerna inuti er. Dimensioner är inte platser ni åker till. De är inte olika verkligheter. Ni har villkor för parallella universum, alternativa verkligheter, olika tidslinjer. Dimensioner är inte något av dessa saker. Ni är flerdimensionella. Ni är mångfacetterade. Ni är mer än bara ert namn, födelsedatum, personnummer, kropp, inkomst, politisk tillhörighet och så vidare.

Ni är så mycket mer än någon av dessa saker, och ändå, när ni fastnar i ert tredje dimensionella sätt att känna er själva, blir alla dessa saker väldigt viktiga för er, liksom andra aspekter av vem ni är. Vi vill inte förminska svårigheterna för dem som har ett särskilt kön, hudfärg, etnicitet eller religiös bakgrund, och så kommer vi inte att göra det. Men vi kommer att säga att det är vårt mål att få er att se er själva och identifiera er med så mycket mer än hur andra identifierar er. Bara för att någon annan tittar på er och funderar på vem ni är baserad på mycket ytliga yttre aspekter av er, betyder det inte att ni måste identifiera er med något av det.

Ni behöver inte begränsa er. Ni behöver inte tro på något av vad någon annan säger om er, och om ni inte gör det, när någon annan säger något mycket begränsande om vem ni är, så vet ni att ni har utvecklats bortom den identifieringen, som behöver känna er själva som något annat än villkorslös kärlek. Och så, om ni vill gå längre än tredimensionella definitioner, är vägen att gå inom. Om ni vill känna er icke-fysiska natur måste ni gå inom … eller dö. Men vi rekommenderar inte det. Vi rekommenderar att ni sträcker er inom er själva för att nå den femte dimensionen, den sjätte, den sjunde.

Vi vill att ni ska känna er sanna natur som Källenergivarelser av villkorslös kärlek, och för att göra det är det nödvändigt att gå längre än vad ni har för att traditionellt identifiera er själva. Vi är här för att bjuda in er till en mycket större fest, en fest som är mycket mer inkluderande. Och vi vill att ni ska veta att ni har varit allt ni ser utanför er under andra livstider. Så vilken ”ni” är viktigast? Det ”ni” som ni är nu, det ”ni” som ni har varit, eller det ”ni” som ni blir.

När ni väl har blivit femdimensionella kommer ni att kunna prova så många olika jag, och vi är glada att bevittna att ni är exakt den ni vill vara i varje ögonblick. Börja nu och börja med att sträcka er mer inom er själva än ni kan föreställa er. Det handlar om att känna vem ni verkligen är. Känn det först och sedan vara det när ni vill.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...