Brendas Blogg, 21 december 2014

Brendas Blogg

21 december 2014

Kanal: Brenda Hoffman

Kära ni,

De kommande helgdagarna kan bli svåra för er.  Inte för att de inte är fyllda av kärlek, men för att samhället dikterar hur ni borde känna och vad ni borde göra.

Dessa helgdagar är troligen den sista högtiden som 3-D-”borden” och ”måsten” invaderar hela sinnet hos er.

En del av er har tagit sig förbi 3D-världens förväntningar och ceremonier. Andra av er fortsätter att kämpa med ytterligare måsten, allt ifrån: ”Jag önskar att jag kunde dela denna kärlekens högtid med någon” till ”Varför spelar jag roller som jag inte själv tror på?”

Det är inte dåligt eller fel att vara kärleksfull under den här tiden – om ni verkligen vill vara det. Men att skapa känslor bara för att ni borde göra det verkar vara förvirrande för många. Ni har passerat de flesta av era 3D-borden och övertygelser och ändå knuffas ni under dessa helgdagar tillbaka in i era gamla liv.

Detta är verkligen en underbar högtid för kärleken upplevs och delas på så många sätt. Men helgdagarna är över efter bara några dagar. Budskapet som samhället ger är att ni skall trycka på en kärleksknapp under den här högtiden och resten av året inte bry er eller intressera er för kärlek överhuvudtaget.

Kanske några tycker att detta är en krass beskrivning av verkligheten. För ni älskar ju att baka, shoppa, fixa julgran, tända ljus och ha kärleksfulla sammankomster.

Ändå, för andra är inte kärleken alls närvarande under denna tidsperiod. Du känner av en plikt i allt som du borde göra; baka, laga mat, dekorera, shoppa, samlas inom familjen och med vänner, upprätthålla din 3D-existens, samtidigt som du genom universella skiften skall justera din kropp. Det blir för mycket. Du är överbelastad och du längtar tills helgdagarna är över. Ni delar inte de kärleksfulla upplevelserna, du deltar mest i en vanlig 3D-arbetsupplevelse.

Nu är det dags att också du ger dig själv en gåva.

Kanske det i år ändå inte är möjligt för du har redan bokat upp dig långt utöver din egen gräns utöver det som du orkar med. Det här är det sista året som du kommer att göra så. Skiftena som är på gång under de nästföljande månaderna kommer att flytta dig längre ifrån 3D-tankar och ansvarsområden.

Nyligen har ditt eget väsen börjat dela på sig så att medan en del av dig erfar 3D-världen så har resten av dig bättre möjlighet att testa de nya frekvenserna, ägna sig åt tidsresor och växla mellan dimensioner.

Om ett år, vid denna tid, så har dina 3D-segment justerats till det som är ditt nya du och sålunda kommer det inte att vara nödvändigt att underhålla alla måsten i din 3D-värld.

Men nu, detta år, är dina nya 3D-segment förvirrade och bestörta. De är osäkra på hur de skall bete sig – en del av helgdagarna verkar i år bli oharmoniska. Varför förväntas du lägga pengar på andra under denna högtid och sedan strunta i dem under resten av året? Ger du gåvor, tid, energi och pengar för att du borde eller för att du känner glädje när du gör det?

Dina nya 3D-segment badar i kärlek. Så denna slumpartade högtid gäller inte dem.

Och medan resten av den nya du kallas tillbaka till din 3D-existens för att förklara och guida blir du frustrerad och faktiskt rätt så arg. Nettoeffekten blir nödvändigtvis inte att du blir lyckligare, i stället kan du känna mer av dina borden och måsten.

Detta gäller dock inte alla. För i verkligheten har många av er dragit ner och minskat på ert firande. Andra av er har vikt denna tid till att vistas i kärleksfull samvaro.

Men att tro att du som en kärleksfull själ måste ge och ge och åter ge, är att återgå till 3D-tänket – där det anses att det är gudomligt att ge och själviskt att ta emot.

Den nya du- inklusive dina nya 3D-segment- längtar efter att dela kärlek.

Även om några alltid har varit med om sådant högtidsfirande, så blir de så helt utpumpade, utmattade, ekonomiskt uttömda eller förargade över att detta ju inte alls blev en kärlekshögtid utan en högtid av måsten. Ge. Ge. Ge.

Mycket få har tillsvidare tilltalats av det fullständiga kontinuerliga givandet och tagandet.

Men, så, detta blir högst antagligen ditt sista år då du betonar givandet och ignorerar eller förnekar att ta emot.

Stå upp för den du är och vad du är värd och gör så mer och mer för varje dag som går.

Under denna högtid är det dags att lägga locket på och stänga av alla 3D-måsten som du har anammat under så lång tid. Så må det bli. Amen.

Copyright C 2009-2015, Brenda Hoffman, Alla rättigheter. Var god dela innehållet med andra, posta på din blogg, lägga till det i ditt nyhetsbrev etc, men behåll artikeln intakt, respektera dess integritet genom att namnge författaren: Brenda Hoffman & källan.                                                                                        website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Svensk översättning: Aslög Bergman www.st-germain.se

Du gillar kanske också...