Brendas Blog via Brenda Hoffman 13 mars 2020

Brendas Blog via Brenda Hoffman

13 mars 2020

Kära Ni,

Många av er är rädda. Inte bara angående risken för smitta utan också – och kanske viktigare – för att ingen talat om för er vad ni ska göra. Ni vill att någon, vem som helst, ska ta ansvar för er och andras trygghet. Istället förnimmer ni ett vakuum, en ensamhet som gör er ännu mer rädda.

Tanken, ”Någon, var snäll och säg vad jag ska göra”, ekar i ert huvud. Men det hörs inget som verkar logiskt eller rätt för er.

Vet att ni kör repriser på era 3D-band med, ”Någon annan än jag är ansvarig för min välmåga, för mitt liv”. Men det ni börjar upptäcka är – med ilska ska vi säga – att det inte finns någon som tar hand om er.

Naturligtvis uttrycker familjemedlemmar och vänner sin oro och hoppas att ingen de älskar blir sjuk. Men vad ni väntat på de senaste dagarna är PLANEN som tillfredsställer er rädsla. Det skulle få er att må så mycket bättre. Likt en förälder som försäkrar sitt lilla barn att det inte finns något spöke under sängen.

Detta kommer inte att ske. 3D-föräldrastrukturen har fallit. Nu är det, ”Varje man, kvinna och barn för sig själv”. Vilket förefaller vara värsta möjliga gissel, för den frasen användes bara i de mest extrema 3D-fallen. Men om ni analyserar den frasen, kommer ni att upptäcka välsignelsen. För den frasen innebär att entiteter på jorden äntligen tar ansvar för sig själva.

Många av dessa skrämmande 3D-fraser var vägkartor till nya ni.

Denna tid, denna övergång har frösåtts i eoner. De meddelanden vi betonar är inte nödvändigtvis nya. Skillnaden är er förståelse av dessa meddelanden. Precis som någon kan säga, ”Jag hatar dig” och menar ett löjligt skämt eller ett fult svar. De 3D ord ni uttrycker dagligen har flera betydelser. Så hjärtats meddelanden börjar bli mer moderna än ord.

Alla kan säga och säger också ofta det som är bekvämt för dem i stunden. Men är dessa ord något att agera på eller bara ord som en trygghet när ni glömt er styrka?

Detta är en tid av fallande 3D-strukturer. Tills nu har de flesta 3D-strukturer knappast böjt sig. Nu rasar de.

Ni lyssnar ofta på ord som inte följs av handling. Ni skojar förstås om den bristen på symbiotisk relation. Samtidigt skrämmer den er. Vem ska ni tro på eller följa? Vad ska ni förvänta av era ledare? Ert svar kan bara bli att ni inte längre vill ha eller behöver ledare – ni har gjort anspråk på er kraft.

Trollkarlen från Oz var ett av era frön till denna övergång. Om ni kommer ihåg så trodde Dorothy att bara Trollkarlen kunde återföra henne till Kansas. Men efter mycket kamp upptäckte Dorothy och hennes vänner att Trollkarlen bara var en liten man bakom ett skynke. Dorothy hade hela tiden styrkan att återvända hem utan någon annans hjälp.

Så är det för er nu. Vad känns rätt? Vad skänker er glädje?

Många av er svarar att inget skänker er glädje därför att era föräldra-ledare har tagit bort ert liv, er glädje. Vi påminner er om att ni är en kraft i er själva. Under detta globala kaos kan ni vilja isolera er själva, behandla de som blir sjuka, eller fortsätta med andra aspekter av livet som känns bra.

Ni kanske blir oroliga över att om ni låter andra göra som de vill så kommer att skada er eller era kära. Vi påminner er om att om ni agerar från ert hjärta så skadar ni inte någon, inkluderande djur, växter eller andra människor.

Ert nya inre vägledningssystem är inte en del av det 3D sociala systemet.

Kommer ni att infektera andra med ett virus? Nej, eftersom att göra det går emot allt ni hängett er åt i eoner, och mycket definitivt denna övergång. Ni kommer att göra det ni måste göra med hjärta, oavsett trevande meddelanden från era ledare. 3D-ledare är inte längre relevanta.

Ert framskridna övergångsskede låter er få veta vem ni är och var ni behöver vara. Även om en del av er kanske inte ännu till fullo förstår era inre meddelanden, kommer ni att vara på rätt plats tack vare er inre funktion – inte tack vare invecklade diktat från 3D-ledare.

Världen styrs inte längre av gårdagens ledare. Istället kommer de uppvaknade eller uppvaknande att diktera de kärleksfulla handlingar som krävs för att föra jorden och dess invånare bortom dessa kriser. Ni, folket, tar över. Inte som i, ”Det är jag som bestämmer”. Utan istället som, det här behöver göras, och det här och det där. Så det är de kärleksfulla hjärtana hos dem av er som har skiftat eller håller på att skifta bortom 3D som skapar lösningarna. Då de i 3D förfuskar den ena handlingen efter den andra.

De som fullt ut är i 3D förstör strukturerna i rädsla. Medan de av er som har öppna hjärtan kommer att skapa kärleksfulla lösningar som inte kräver 3D handlingar eller ord. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...